![]() |
|
fotbal na Sky ItaliaJedná se o balíček "Sport", který obsahuje programy Sky Sport HD1, Sky Sport HD2, Sky Sport HD3, Sky Sport Extra HD, Sky Supercalcio HD, Eurosport HD, ESPN a Sky Sport 24***** dnes ----- Werder Brema - Borussia D. (diretta) Everton - Manchester C. (diretta) Newcastle Utd. - Birmingham (diretta) Tottenham - Blackpool (diretta) Palermo - Bari (diretta) Atl. Madrid - Malaga (diretta) Roma - Milan (diretta) Siviglia - Real Madrid (diretta) ***** zítra ----- Genoa - Sampdoria (diretta) Manchester United - Chelsea (diretta) Stroke City - Arsenal (diretta) Majorca - Villareal (diretta) ***** pozítří ----- Fulham - Liverpool (diretta) Juventus - Chievo (diretta) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
XCam platinumOrion 3200 kartu sice vidí ale to je všechno,tak ten si nekupuj RvFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: fotbal na Sky ItaliaAnubis, je este moznost na ebay si zakupit Sky HD IT primac (nestoji vela), respektive kazda slusna uni to zvladnenech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Anubis...myslíš zahraniční abonenci třeba Skylink :laughing: :laughing: :laughing: jo a když se teda na něco chci dívat tak si zkusím něco o tom přečíst a stejně si to koupím když vím že na Vantage to stopro chodí ale jak koukám ty se koukat nechceš ty se chceš pouze nechat ujistit v čem to chodí tak to musíš do rubriky inzerce:Hledám někoho komu na něčem chodí něco třeba se ti někdo ozve :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: fotbal na Sky ItaliaKaždá slušná UNI to zvládne + některý moduly. Ale u těch modulů např. GIGA Twin Blue nemůže nikdo nikdy nic garantovat! To je zase otázka spolupráce modulu + konkrétního přijímače atd.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
To:skohyNe ale mám Technisat HDS2 ,který mě a hlavně celé mojí rodině naprosto vyhovuje a nemám chuť ho měnit za Vantage jenom kvůli tomu že má super Uni čtečku ,koupil jsem si kartu Cyfra a pak řešil proč mě nechodí zápisy přes modul Diablo ,který jsem si kvůli tomu také pořídil,takže pokud do nějakého takového experimentu zase půjdu chci vědět že je to ok ty chytráku s Magic module a Skylink CZ !!!!!!!!!!!!Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: fotbal na Sky ItaliaJestli to chceš risknout. Tady jsem ti minule zapomněl napsat odkaz na toho prodavače GIGA modulů. Cena je ok. Modul přišel v pořádku ve funkčním stavu. Programátor netřeba:http://cgi.ebay.de/GIGA-TWIN-CAM-BLUE-CI-MODUL-VER-2-GIGACAM-SKY-V13-HD-/300548791381?pt=TV_Sat_Zubeh%C3%B6r&hash=item45fa1a9c55 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: fotbal na Sky Italiaja vydrazil za 2 eura (+18 postovny) primo od Sky dekoder a ten pouzivam na aktualizaci opravneni na karte. Jinak kartu cte bez problemu DM500 HD (oscam, newcs, CCcam), DM 500S (oscam, newcs). Necte ji Ariva 100 (nacte, ale nedekoduje) a necte ji Infinity USB phoenix. |
jan11
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: fotbal na Sky ItaliaJinak, mam paket Cinema + Doc + Entertainment. Nechce nekdo s mistnich majitelu jinych paketu nabidky skomninovat? :) mail: "nesranduj"Jo a kartu mi cte jeste Medi@link Black Panther. Nejlip cte DM500 HD a oscam na 250 MHz. ECM time je pak 67ms. Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 07.05.2011, 14:44.07
|
jan11
![]() |
|
RE: fotbal na Sky Italiaa omlouvam se hned za 2 preklemy s misto z v predchozim postu :) |
jan11
![]() |
|
AnubisTak to máš dobrý ten Technisat je úplně nejproblémovější přijímač na komunikaci s moduly ale to asi víš proto sis ho koupil a to že se směješ mému podpisu svědčí pouze o tom že jejich doba je pro Tebe španělskou vesnicí ostatně ten Technisat svědčí za vše,dál už jsi nemusel nic psát a v klidu můžeš laborovat co ti v tý plečce půjde,budeš to mít ale těžký ten tvůj Das Original totiž na ty moduly není moc zvědavej :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
To:skohyJseš machr,uznávám ..............Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
sky italiaCHE FINE HA FATTO OSAMA BIN LADEN? Canale 301Sky Cinema 1 Domenica 08/05 23:00 dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
AnubisMachr nejsem ale na rozdíl od Tebe mi běží Newcastle vs Birmingham živě tak si to pěkně užívám je to pěkný HDéčko zatím 0:0 22min.A víš proč?protože jsem to chtěl a počítal jsem že to možná nebude tak jednoduchý ale naštěstí nemám Technisat ale vlajkovou lodičku firmy Ferguson,tak to příště nevybírej podle designu nebo akce ale podle toho co to všechno umí až to budeš potřebovat ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
To:skohyPrávě že Tebou vychvalovaného Fergussona 8900 jsem si koupil když to byla novinka a díval se na něm na první HD německé programy na astře ,měl jsem i Arivu 200,i toho Vantage jsem měl ale přesto všechno je Technisat jednička ale nevyměnil bych ho za nic .Uživatelská přívětivost je proti Tebou vychvalovanými přijímači úplně někde jinde,vím to protože jsem je měl a to že ti zrovna běží PL není až zase takovej zázrak ,to jde kdejakými pitomcovi co má Digi tv,takže jak říká klasik .Ať se daří ;)Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: fotbal na Sky ItaliaA nejlepší na tom je, že Ital chce prostě vydělat a narozdíl od Skylinku mu zákazníkovy peníze nesmrdí, a tak nemá čas vymýšlet a nutit "certifikované čtečky", surflocky apod. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |