![]() |
|
Česko - RuskoPo první třetině 2:0. Takhle se hraje týmovým srdíčkem. Je fakt na co koukat, pro našeho fanouška opravdu požitek. Jen tak dál, ani hvězdný Ovečkin sbornou nespasí R^Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
RE: Česko - Ruskogratulacia ceskemu timu, vyhrali zasluzene a zasluzene vyhrali skupinu ked vsetky zapasy vyhrali. slovaci-vidite ako sa ma hrat? nie ako nasi ked ledva vyhrali nad slovincami a ostatne prehrali |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Česko - RuskoEnik R^ |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
knawiNo, máš pravdu! Omlouvám se všem Vepřum Domácím, které jsem před chvilkou urazil.Hlavně aby Michálek a Rachůnek byli v cajku! On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Česko - Rusko@tomko: nezoufej, příště bude líp. A že za měsíc si na to mnoho lidí nevzpomene je fakt. Kromě těch, kteří jsou zbytečně zranění vinou šílenců. A mistrovství je každý rok, začíná se vlastně znovu. Mimochodem, já jako Slávista jsem na tom hůř:(( |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Česko - RuskoPlány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
SaxonLékař snad popsal jejich stav docela nadějně. Dotklo se mě, jak tý bezmozkový kredenci na bruslích gratuloval spoluhráč, neuvěřitelný. Je obdivuhodný, jak jsou hokejisté odolní oproti fotbalistům. |
knawi
![]() |
|
Re:SaxonCo říkáš na Štybara,ten kluk na co šáhne to mu jde.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
knawiJo, to byl Radulov/další idioot/ a to měl ještě na dresu "A".habr - ani jsem Stybara dnes nesledoval, nějak nebyl čas, byl jsem v práci a pak tyhle "ruský" nervy... ;) Večer pořádně projedu net, ted musim jít zalít zahrádku. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonetady jsem, ano surovost do hry nepatří, škoda jen, že sudí neměli odvahu. Dnes nejsem fandou ruského hokejového týmu za napadání našich hráčů. Co jsem ale před několika dny napsal, za tím stojím. V klidu si to rozvaž.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@habrkurňa chlape mluvíš mi z duše!! Na ruské prasáky a a jejich "plechovou hubu",trenéra Bikova jedině "mlátičku" Kočího-ten by zvládl oba jedným dechem a myslím,že by Artyuchin neměl "jen" řeznou ránu,jakou udělal Rychůnkovi! Za to měl letět okamžitě do konce zápasu!!! Jsou to prasata a né hráči ti rusáci... Prostě to se nedá komentovat... Rv Rv_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
samorostVždytˇ jsou to moldavani a tataři ... co po nich chtít víc? Žádná převýchova ani tresty stejně nepomohou. :-/ Rv |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
Ruský web Gazeta.runapsal, že Češi zvítězili zaslouženě. Psal i o zranění našich hráčů. Titulek zní: Revanš se Bykovovi nepovedl.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Česko - Ruskoco mohl jiného psát? |
knawi
![]() |
|
RE: Česko - Ruskoknawi:ja som az tak nezufal pretoze som tusil ako to dopadne. uz nasadenim "nasho" trenera. no nech sa nikto nehneva ale ako moze rozumiet nasej nature a bit sa za nase srdcia. Dalej nasadenim hracov co su za zeniom-su, boli kvalitny ale uzpred rokmi sa mali nasadzovat "novi" hraci z nasej ligy. nech sa ukazu aby si ich niekto vsimol. urcite by vypluli aj dusu. ale ako sa hovori: co bolo , bolo teraz ked som majorom :-) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
Česko - RuskoSprosty Cesi keby ne rozhodcovia ta vzhraje Russia stale len stastie maju nic ine...a Artuchin zlaty clovek...len tak dalej len skoda ze Jagra nedal do smutku....Russia Forrever |
leokat
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
leokat ma mindrakty maš asi mindrak jak jsem vas vyškolili co,asi to nemaš v hlavě srovnane |
kodelin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Česko - RuskoMělo by se to už zamknout, protože dneska má kdejaký k.o.k.o.t přístup na net a podle toho to pak tady vypadá. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinPresne tak.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
Este jeden zaujimavy nazor od Jaroslava Holika."To, ako Záruba a spol. v televízii kričali, že sú to hrozné fauly, sa mi veľmi nepáčilo. Zákrok na Rachůnka nebol faul. Dve minúty mal skôr dostať český hráč, ktorý mal zle pripnutú helmu. Je pravda, že to bol tvrdý zákrok, ale taký je jednoducho hokej," povedal Holík.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Česko - RuskoInak, co pozeram videa, ten Artuchin je riadne monstrum, tu vymlatil celu finsku zostavu na lade.http://www.youtube.com/watch?v=XmXelUC8QZk&feature=player_embedded AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
Hoši děkujemejestli budete mistři,nebo ne,uvidíme,ale zábava za kterou platíme je super R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
LucaBrazzajako Ivan Drago,(nevhodné slovo) se svaly R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Česko - RuskoD:E:B:I:L R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
PozorV Praze naši taky vybouchali všechny a ve čtvrtfinále vypadli s Amíkama, kteří se tam doplácali tak tak... Proto bych zatím brzdil předčasný optimismus... A taky, pokud se nepletu, měly veškeré dosavadní úspěchy či neúspěchy naší repre na cenu chleba vliv nulový... |
miloush
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Česko - RuskoAle jinak, samozřejmě, fandím, co to dá ;) |
miloush
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |