Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

iConcert a MTV NHD - zakostičkovat a chcípnout..

Ahoj sateliťáci,moc prosím, kdo ve skylinku přijímá v HD ty dvě zmíněné stanice v paketu HD Plus a má podobný problém, dejte prosím vědět, jak to řešit. Všechny prg.HD fungují OK, jenom tyto dva zakostičkují a chcípnou v několika sekundové agonii. Poté se už nedomluvím s žádným programem "z karty" a musím resetnout receiver (TechniSat HD8 SX). Co s tím? Dííííky!!!!!!!!! R^

fmsurfer
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: iConcert a MTV NHD - zakostičkovat a chcíp...

Ako casto mas to kostickovanie ? Ja nepozeram sice MTVN HD a iC dlhsi cas cez den, ale podobne "ukazy" som si nevsimol.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

re:

Kdysi jsem měl také problémy s HD programy a jejich kostičkováním, nakonec jsem zjistil, že to dělá modul vložený do CI, po vysunutí OK.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Jak často - no na pár minut těsně po aktivaci kuponu na kartě jsem to už neviděl ani půlminuty jet normálně - prostě od samotnýho počátku to nefunguje i když to chvilku jelo a zdálo se, že vše bude OK. Přitom všechny ostatní prg. jedou a jsou excelentní. Jsem z toho down, protože jsem se na ně dost těšil.. :(

fmsurfer

Zaujimave, na Vantage HD tie programy (aspon mne) teda idu v pohode. Ale co som cital, viacero ludi sa stazovalo na to, co robi Tebe.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Mám taky pocit, že to CI je na kočku (Irdeto/CW).Zdá se mi, že to nemá moc kontakt, ale jak říkám ostatní prg. jedou a ty by bez karty taky nefungovaly. Už jsem psal i na tech.supp.Skylink - ovšem bez reakce! Asi si myslí, že jsem (nevhodné slovo), co neumí nastavit parabolu... To by se na placených kanálech stávat nemělo.. To je fakt podpora jak bejk - to už je mnohem lepší podpora na tomto fóru.. :fuming:

fmsurfer

Luca díky, to jsem rád, že nejsem úplně sám, ale o to víc mě zaráží, že to nikomu nevadí a nikdo to neřeší. Nechápu.Jako poslední možnost jsem si říkal, že vyzkouším mašinu do továrního nastavení a zkusím znova naladit - ale asi si umíš představit, jak se mi do toho chce.. :ogre: Resp.nemám na toto ani čas ani náladu. Nakonec to asi budu muset udělat, bohužel..navíc to nemusí nic vyřešit a veškerá nastavení v tahu.. :crying:

fmsurfer

fmsurfer

Vyjadrenie p. Glisnika z ineho serveru:
? ® hallmark_23 - Vazeny pan Glisnik, Chcem sa Vam podakovat za skvele rozsirenie ponuky na program MTVNHD som cakal dlho a dockal som sa.Tiez program Deluxe Lounge HD je skvely- dobre sa pri nom da relaxovat,urcite netvrdim,ze ho sledujem cely den.Obcas sa ale obraz pri programe MTVNHD zasekne a obraz sa rozkockuje.Evidujete tento problem?
Dobrý den, jsem moc rád, že jste spokojen. O rozpadání obrazu MTVNHD jsem neslyšel. Ale pokud se budou takovéto stížnosti objevovat, necháme program monitorovat. Mějte se pěkně.

? ® backi - Obraz na MTVNHD sa občas rozkockuje aj mne, reagujem na postreh diskutujúceho hallmarka. S pozdravom Juro
Díky za informaci, mrkneme se na to.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

včera som pozeral MTVHd konečne Kiss a žiadne kostičky som nezanamenal išlo celé ok

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Děkuji všem zúčastněným za postřehy a informace. Možná to není až tak problém na mé straně. Zkusím asi ještě zmíněný postup a uvidím zda to k něčemu bude. Mějte se všichni fajn a užívejte krásnýho počasí - k "bedně" až po setmění! :)

fmsurfer

RE:

Na přístroji Technisat Digit HD 8 S s modulem CW Technisat a kartou ICE to šlape OK R^

jan65
Registrace: 12/2008

Mám HD8-SX, ICE kartu v modulu Neotion a nic takového jsem zatím nepozoroval, i když je fakt že nesleduji iConcerts nějak vehementně. Nejdéle v kuse jsem sledoval v sobotu část koncertu StatusQuo.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

A to najdolezitejsie na zaver:

Tento TP mi nesiel dobre:
1. Cez zlucovac
2. Bez utlmoveho clenu

Teraz tam mam 15dB a ide to fajn, iba obcas predpoludnim sa to na sekundu rozpadne. Poskusam este ine hodnoty ale je evidentne, ze uroven signalu treba prisposobit vlastnostiam tuneru. Chyba teda vobec nemusi byt v dekodovani.

dunaj
Registrace: 8/2009

Mne to robí na všetkých troch programoch MTV HD,NGWild HD,iConcerts HD.Seká obraz aj zvuk na 12207/V/27500

dylan
Registrace: 9/2007

Také mám problémy s TP 12207, obraz se občas zadrhne. Četnost je cca 1 x za 10 minut. Zkoušel jsem vyměnit LNB a precizně nastavit parabolu, nepomohlo to. Ostatní TP mám bez problémů. Používám kartu ICE v originál CI modulu CW firmy Technisat a přijímač TechniSat HD8 SX.

TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink

mjan
Registrace: 9/2007

fmsurfer

1/ otázka ako si poslal dotaz do SkyLinku keď na neho nie je reakcia
2/ doteraz si nenapísal ani typ CI-modulu
3/ prečo chceš všetko ladiť znova po továrnom nastavení, keď sa to zálohovať a potom znova nahrať?

Dagy2
Registrace: 11/2010

Ahoj. Taky se připojuju s tím rozkostičkováním. Objeví se to občas na iConcertu. Když se to takto rozkostičkuje, tak většinou pomůže pouze rychlé přepnutí na jiný kanál a zpět. Zajímavé je, že tyto výpadky postihují pouze obraz a ne zvuk.

kostur

No přesně. Problém je v tom, že mě se sekkkká zvukkkk synchronně s obbbrazzz ...em a nepomůže nic. Ale málem jsem dneska oslavoval, protože ráno mezi 8-9.00 to jelo jakoby nic. Fakt to nechápu, čím by to mohlo bejt. Díky za solidaritu. Něco tam asi pánové nevysílají úplně košer. Divný je, že na mail mi ze Skylinku dosud stále nikdo neodpověděl. :dead:

fmsurfer

Dunaj, rozumím, že je to asi dobrá informace, ale možná kdyby to bylo víc polopaticky. Mám to přeladit, přidat tam nějakej komponent nebo co vlastně? A pro Dagy2 - psal jsem normálně na formulář technické podpory na stránkách Skylinku a uvedl svůj e-mail - do teď mi nepřišlo ani to, že by zprávu někdo vzal na vědomí. Typ modulu - je tam velký logo Irdeto a pod tím napsáno Cryptoworks.(??) Není to žádnej originál TechniSatu - je to kupovaný zvlášť - jsou dnes běžně v obchodech a dodnes jsem s tím neměl problém. Karta je Skylink - klasika, věčná nabídka, ke který si občas přikoupím a vyzkouším nějaký HD prg.pro radost. Nejsem skalní fanda, ale satelitům i lidem kolem toho fandím. HD je podle mě narozdíl od 3D (dobrý tak na vážný vady zraku) super věc a třeba taková NHL v HD, to je fakt nirvana. Se zálohováním máš pravdu, to je OK - ale to taky není předmětem dotazu. Jinak opět díky všem!!!

fmsurfer

Dunaj, já možná ještě dlužím říct, že mám na parabole LNB monoblok A1 + A3 - jeden koax do diseq přepínače a pak až do receiveru. Ten diseq je tam kvůli další single LNB na jiné anténě namířený na Eurobird1. Ale to je asi ze specialitek všechno. To by snad nemělo vadit, ne? Mooc díky, že si s tím dáváš kvůli mě práci. Respekt a úcta. Říkám opakovaně, že takový fórum, jaký je tady, jinde nenajdeš. Jsem za to vděčnej. Doporučuji všem! R^

fmsurfer

fmsurfer

1/ koľko dB ukazujú teplomery na 12109?
2/ tipol by som to ale na ten CI-modul.

Dagy2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra