![]() |
|
DVB-T rozpadanie obrazuZdravim vsetkych, chcel by som sa opytat. V Drietome chytam DVB-T na takzvane sito sila signalu a kvalita tak 80%. Vsetko ide OK. Byvam pri hlavnej ceste a ked ide kamion alebo vacsie auto tak sa mi na par sekund rozpadne obraz. Cim je to sposobene da sa to nejako upravit ? antenu mam spravne natocenu a v spravnej polohe na vysielac tak ako ma byt. Dakujem za odpovede. |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazuOno by na reflektor slo natahat pridavne drôty-ale ako by ta antena potom vyzerala. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazuneblázni, ta anténa stála tolik, že ta musí přece fungovat sama o sobě :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazu"bez připojeného napájení se chová jako symetriz. člen"Za ty prachy, ještě aby ne :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomikkde to čteš? asi su slepýš... |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazuhttp://www.hofisat.cz/dvb-t-antena-televes-dat-45-hd-boss/d-70095/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazujaj ale to je verze BOSS :-) myslím že tonek má "obyč" ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazuAha, teď to čtu znova.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DVB-T rozpadanie obrazua BOSS [Balance Output Signal System], který se aktivuje připojením napájení 12V a automaticky vyrovnává výstupní signál. :))) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Na té naší Hanětoho BOSSe nepotřebujememám ho v krabici, v údolí dutých hlav je také k ničemu i když jsem s ním trochu běhal po kopcích a střechách. Chtělo by to vyzkoušet někde kde je velký rozdíl úrovní jednotlivých MUXů. Nikoliv vše OK a nebo hov.o a ještě větší hov.o. V jiném údolí jsem BOSSe zanechal tam mi pomohl. Kdo to nezná je to zalité přímo v dipólovém motýlku který se celý vymění. Napájení je od 12 do 24 V a zda je rozdíl v zisku s motýlkem se zesilovačem bez napájení nebo s motýlkem bez zesilovače někdy až překonám lenost změřím. Sem si na to koupil jetýho Rovera ale má malý display ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
lepší je kecatnež něco dělat tak ještě dodám že NEJLEPŠÍ ANTÉNA jeFRACARRO BLU 920 a to nejen z hlediska zisku ale kvalitniho mechanického provedení a výdrže plastových držáků . |
tonek
![]() |
|
MRDje napsáno na krabici s BOSSemMargin Rising Device soutěž o překlad ??? zařízení k vyrovnání zisku,rozpětí , změn, úrovně, kolísání .... |
tonek
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |