![]() |
|
přijem na dvě televize dvě družiceDobry den , prosím o radu jak na to.Mám problém asi už 3tydny ve výpadcích signálů ,někdy to funguje i dvě hodiny a pak se ztratí signál a pak zase po vypnutí nebo po chvilce zase naskočí.jen při příjmu Slovenskych programů a přírodních programů .No jen mi jdou češi pořád.Vlastním Arivu 200 .Je zajímavé že na druhé tv mi hraje vše.Bud je problém v příjmači nebo v konvektoru?děkuji za odpovědi a rady. |
frc1
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: přijem na dvě televize dvě družicety máš lnb smart monoblock twin. Môže to byť len uvolnený F-konektor na tvojej línii (lnb - prijímač). Pootočenie paraboly vetrom nemôže byť - lebo signál na druhej telke je Ok. |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: přijem na dvě televize dvě družicepotom skús prehodiť prijímače medzi sebou. uvidíš čo to urobí |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: přijem na dvě televize dvě družiceV přímotopu chybu nehledej, ten se satelitnim příjmem celkem nesouvisí. Začal bych asi kontrolou konvertoru |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
já bych zkusiltu Arivu nahřát tím konvektorem protože to vypadá na studeňák na destičce tuneru! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
@tonek:))) :))) :))) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
závadatak sem prohodil kabel z vedlejší místnosti na tu Arivu a ta šlape .Tak závada bude asi na tom konvektoru.A jak mysleno je - nahřát tím tu Arivu? |
frc1
![]() |
|
děkuji všemza rady a závada byla ve volným kabelu na satáku. :)) |
frc1
![]() |
|
to frcmyšleno to bylo IRONICKY v určitých souvislostech pro pobavení servisáků tak se s tím netrap.sorry a dodatkem slovníček: baterka (LNB) v parabolické anténě je KONVERTOR zdroj který vyzařuje teplo (infračervené vlnění) je KONVEKTOR stuďák je studený (nedokonalý)(špatně propájený) spoj v technice SMD nutno propájet teplým vzduchem. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |