![]() |
|
Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a faktaDobrý večer,protože jsem četl hodně protichůdných názorů, tak bych se chtěl zeptat znalých jestli existuje nějaký Irdeto přijímač, který ukládá nahrávky na PVR (třeba FLASH) v nešifrovaném tvaru. Tj. jde zpracovat v PC. Taky bych se chtěl zeptat, jestli je skutečně pravda, že nahrávky pořízené v systému Irdeto fungují jen pár dní než se změní "klíče"? Jestli to je pravda, tak se obávám, že jakákoliv investice do dražšího přijímače bude naprosto zbytečná. Že bych opět oprášil DVD rekordér ve skříni a nahrával z DVB-T či přes SCART ze satelitu (možná i z SD, když HD satelit do PAL rozlišení obraz hodně degraduje i z klasického kanálu)? :laughing: |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...A co takhle se snažit sám a zkusit to? |
Metelesku
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
@rejcaOd Skylink mozes kazdy den cakat prekvapenie,preto radsej ak mozes zvlot Cslink a ich cisty Cryptoworks na kartach.Je to smutne ze clovek si u Skylink plati HD ponuku a nemoze si ani nahrat na HDD pre vlastne potreby nieco.Skoda reci |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@MeteleskuJasně, vyzkouším všechny satelity na trhu, chytráku... :))) |
rejča
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...Optibox Pony uklada v nesifrovanom tvare, po premenovani nahravky na mpg to niektore Video SW zvladnu.1. nahravka vsak zaberie mnoho miesta (20min cca. 800MB) - mozno sa da skonvertovat na mensiu bez evidentnej straty kvality- zatial som taky konvertor nenasiel, ak niekto pozna, hodte prosim LINK 2. nie je jasne ci je prijimac este stale Skylink certifikovany - mozno UZ nie prave pre bod 1, ale predtym zrejme bol 3. Nemam ciste Irdeto, takze som ho neskusal, ale malo by v tom ist |
jozz
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...rejča, já mám pocit, že chcete snad zkoušet systém pomíněného přístupu Irdeto a ne nějaké satelity... |
Metelesku
![]() |
|
2:Meteleskujá mám pocit že zkoušíš trpělivost admina |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...Milý tonku, nějaký admin je mi ukradený. Zde se hází pojmy jako kupkami hnoje. Když nezakročí nějaký poskok, musí to být někdo z nás. |
Metelesku
![]() |
|
tak zaskočpro pívo ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
mercedes77Nejdříve mu radíš CSlink a pak píšeš o problémovém nahrávání HD nabídky Skylink. Tak mu ještě poraď, jak bude tu HD nabídku bezproblémově nahrávat při použití karty CSlink.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...coby sa nedalo..bravu hdtv nahra bez problemov :))) :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...dneska mi přijde ICE karta v rámci akce výměna a mám Mascom s CI Cryptoworks/Irdeto, tak to zkusím - doufám, že přinejhorším půjde CI přepnout pro ICE kartu na Cryptoworks :-) |
rejča
![]() |
|
Omezení s funkcí Surf lockingPánové, co se stále rozčilujete, funkce Surf locking pro omezení nahrávek na kartách Irdeto se ještě nepoužívá. Bylo toho o tom již mnoho napsáno. Až se začne používat, tak se to dozvíte, navíc nahrávat budete moci i tak, ale nahrávky, které jsou na některých přijímačích ukládány v nerozkódovaném stavu budete muset co nejdříve rozkódovat, než nastane změna klíčů, která je u Irdeta častější.Tuto funkci zavede i CS-Link, až přejde na Irdeto! Tak zatím klídek Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Irdeto, nahrávání a přijímání - mýty a fak...obavam sa ze to este nie je vsetko. aj rozkodovane nahravky neopustia prijimac a nebudu sa dat v pc prehrat ani inak upravit..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
rejčaProvozovat kartu ICE v modulu CW/IR Mascom se nedoporučuje, někde jsem to četl na stránkách Omko nebo kde. Ale možná je to jen trik vůči uživatelům, aby to běželo v Irdetu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Oprava 08:39.19mělo být uvedeno ... ICE v modulu CW/IR Mascom v režimu CW se nedoporučuje ...Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
takže satelity, co umí dekódovat nahrávky již jsouhttp://www.skylink-ready.cz/amiko-ird-7800.html |
rejča
![]() |
|
![]() |