![]() |
|
reakce SKY na nefunkční programyDobrý den,Aktivace Vaší karty je v pořádku, programy z ní řádně hrají, stanice nijak neblokujeme, ani nevypínáme. Důležité je mít satelit naladěný správně: http://www.skylink.cz/web/structure/16.html Stanice je nejlépe ladit v době vysílání. Pokud máte programy správně naladěny ( musí Vám hrát Noe TV, Public TV, TA3 ,ČT24 a Óčko - nekódované programy), proveďte restart Vašeho přijímače (tzn. vyndáte kartu, vypnete přístroj na 2 minuty ze sítě, zapnete, vložíte kartu zpět a nastavíte přístroj na jeden z kódovaných programů z karty - nejlépe ČT1 na 1-2 hodiny). Zašleme aktivační zápisy. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyja jen ze za to skylink nemuze at sem napise ze volal vyrobci prijimace a ten ho odbyl pak budu souhlasit ze je to bordel |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyA proč by za to mohl výrobce přijímače když to do neděle bylo ok?Buďto nevíš která bije jinak nevím, možná za to můžou teda marťani.Tak proč mi většina programů jde a jenom??? 5 jich vypadne?A mám zaplaceno A píše to že nemám oprávnění a za 10min to jde?Tak kdo za to může? :(((O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programya proc to nedela vsem |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programytak se podívej týden z5 a uvidíš kolika to lidem blbne.Dle mého názoru asi? začali chodit zápisy rychleji, nebo "ČT"je nestíhá přijímat, možná by bylo dobré to zasílání rozdělit a ne je posílat po"ČT". :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
nikdojste tady nevysvětlil to proč to "petrovi33"nejde či se mu to "sere" jak píše když mu to bez problémů do neděle šlo.Protože mě to dnes taky okolo 11:00 taky stávkovalo asi 1/4 hod.a mám kombi+HDplus.A taky mám vše originál a taky mě to zajímá. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
petr33Nemyslím, že zápisy chodí jen na ČT. Mě vypadlo kódování na ESP HD a tak jsem se díval chvíli (tak 10 minut) na History HD a také to naběhlo.Dnes mi přišel (teda snad, ještě nejsem doma) modul SMIT, tak ho dám místo Neotionu a uvidím. Kdyžj sem v HD8-SX měl SMIT, tak byl 4 měsíce klid (karta ICE). Neotion posílám k prodejci k výměně za CW/IR Mascom abych ho také vyzkoušel. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyVíš mě nejde do "škeble" to že do neděle vše ok a pak se to začalo kravit, tak jsem napsal na SKY přišla odpověď tu jsem sem v dobré víře dal ale příště na to sem něco dávat s.e.r.u, protože za některé reakce mi to nestojí.Co myslíš že to může dělat? Oo 4.4 11 co tam mám novou kartu bylo vše v pořádku.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
@petr33Všechny věci, které se porouchají (ať už HW nebo FW) do nějaké doby jdou a pak se poserou a nejdou, co Ti na tom nejde do "škeble"? Mohlo odejít cokoliv a ne jen SkyLink, to je jako když si koupíš auto, rok budeš jezdit (bereš benzín u stejné stanice) no a když po roce autu přestanou fungovat např. brzdy, tak vlítneš na tu čerpačku, přece do teď to jezdilo, ne?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyNo brzdy nejsou zrovna dobrý příklad, ale motor, to by šlo, ne? :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Jackaldobré vysvětlení R^ Ale třeba HW+FW je vžy aktualizovaný.A neberu benzín jezdím na naftu. :) Dobře "posere"se mi to ale poslední dobou to není jenom problém u mě ale i u jiných.Přece bude divný že by se to "sralo"najednou xy lidem s xy přijímači.Ale je to taky jedna z možností proto se tomu snažím dopídit. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyNapř. s autem taky jezdíš na servisní prohlídky a přesto se posere, takže to taky nic neznamená. A to že je tu každou chvíli vlákno s problémem taky ještě neznamená, že je to masivní záležitost. Já mám doma dva různé přijímače jedné značky s různými FW a dvě karty ICE a vše šlape úplně OK , takže nemám potřebu o tom zakládat vlákno a těch bude myslím většina. Takže ve finále jsou vidět jen ty problémy a vzniká tak dojem katastrofy nesmírných rozměrů ;)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
JackalOk R^ .Já to myslel dobrém protože jsem za týden tady takových hlášek pár bylo,proto jsem to sem dal. Kašlu na to, :) Počkám s čím přijde"joscer"a uvidím.A zakládají se zde dalece horší a stáleseopakující dotazy či vlákna, a taky se ně reaguje.A od toho to tady je a třeba? to někdo může vědět či na to mohl přijít.Zatím nepřišel -já se nezblázním,toť vše dík těm kteří se snaží pomoci . ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyTaky OK , já jen, že to někteří automaticky hází na provozovatele a přitom to může mít více příčin - mně to prostě nedalo nereagovat.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
SMIT instalovánTak jsem přišel z práce a dal do HD8-SX nový SMIT, co mi přišel, namísto Neotionu. Karta ICE zůstane stejná.První dojem jen ten, že programy daleko rychleji přepínají. Pokud někdy nastane problém s dekódováním (jako s Neotionem), dám vědět. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerA jak dáš vědět? ;) když bych ti tady napal svůj mail tak to bude admin považovat jako porušení pravidel a pošle mě na dovolenou nebo že by zavřel vyjímečně oči? ;) R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyBudu oponovat. Od začátku Skylink tvrdil ,že ICE karty poběží v certifikovaných dekoderech cryptoworks. Modul technicrypt od technisatu je certifikovaný, mám ho v Technisatu HD S2 a s kartou ICE si nerozumí, programy vypadávají. Tak kde je chyba. S kartou cryptoworks leta běžel bezchybně a technik Skylinku mě odpoví "podle popisu to vypadá na problém SW přijímače. Prosím toto konzultovat s prodejcem zařízení." opravdu k pousmání. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyJeště dnes ráno jsem se díval na FilmboxHD a už nejde prakticky z HD nic, ani Paprika mi nejde ! Tři týdny zcela bez problémů ! A reakce od Skylinku zatím žádná ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
petr33Pokusím se vyhnout adminovi. Pošli mi tvůj e-mail na JosefRC@seznam.cz a já tě budu průběžně informovat. Budu testovat, protože mám (nebo budu mít) k dispozici různé kombinace pro sat. přístroje Technisat HD8-SX, TechniStar S1 a Digit MF4s-CC (SD přístroj) a moduly SMIT a Mascom Cryptoworks/Irdeto a karty ICE master, ICE next a ICE výměna. Je mi jasné, že je to běh na dlouhou trať, ale konečně chci mít jasno, kde je chyba.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
18.05.2011, 13:07.52 DNES!že by konec jedné etapy lidstva ???NEVĚŘÍM !!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyJedna věc je jistá,jsme v česku a tady s UPC,SKYlink,CSlinkbudou stále problémy,je zajímavé že na Cyfře+ kterou mám od podzimu dodnes ani jedna chyba a to jsem kvůli stěhování neměl 2 měsíce sat.příjem,po namontování paraboly a zapnutí přijímače okamžitě funkční.Skuste to s našimi ubožáky.Proč mám každou chvíli vypínat a zapínat přijímač a nebo něco jiného? |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyTak jak je vidět nejsem v tom sám a je to jak píše "kamil".Tondach-napíší ti to co Kamilovi nebo mě.Třeba je to "taktika" jak donutit zákazníka aby si postupně začal kupovat jejich Ci modul/"certifikovaný"/ a dostali z5 peníze za akci "karta výměna-600kč".Párkrát pošlou občas někomu chválně zápisy, zákazník se n.a.s.e.r.e a koupí raději modul a je to. :))) ;) To je taková úvaha. ;) berte to s nadhledem ale?? :-/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Velmi špatná zprávaDo včera večera jsem věřil, že technik Skylinku, podpořený technikem Omko, má pravdu v tom, že výpadky kódování způsobuje nekompatibilita modulu Neotion s přístroji TechniSat (u mě konkrétně HD8-SX). A ejhle, co se nestalo. Dnes ráno jsem si v půl šesté pustil televizi ve svém pokoji, kde mám TechniSat TechniStar S1, v něm modul Cryptowork SMIT s kartou Next. No a když jsem v 5:40 přepnul na ESP HD, tak na mě vyskočila hláška Program kódován. A to 2 dny, kdy na kartě skončilo 20 dní global free. Výpadek byl rovněž na Spektrum HD, MTVN HD a NG Wild HD. Provedl jsem reset modulu, vypnutí sat.přístroje od sítě, nechal jsem to nějakou dobu běžet na ČT1 a v 5:54 stále nic. Počítač se mi nechtělo pouštět, tak reautorizaci jsem neprováděl. Televizi jsem vypnul a šel dolů do obýváku a tam to normálně šlo. Dnes jsem doma, tak to budu mít puštěné a jsem zvědav, jestli to vypadne.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
já jsem zae zvědavjestli to vydržíííííííí ???????hádejte kdo ????????? přijímám sázky !!!!!!!!!!!!!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Velmi špatná zpráva - pokračováníV 6:46 jsem dal reautorizaci a zapnul S1 na ČT1. Programy se rozběhly v 7:02.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: reakce SKY na nefunkční programyU mna reautorizace nepomohla. mam Technisat HD8-SX, CA modul Mascom Irdeto/Cryptoworks, karta ICE. Vsetky zariadenia maju poslednu verziu Software. pokial bola 20 dnova promo akcia, tak vsetko bezalo super. Akonahle vsak akcia skoncila tak mi nejde TV Paprika a SPORT 2 a zakazdym ked zapnem prijimac tak mi najskor na obrazovke vyskoci hlaska, ze programy su kodovane a nemam opravenie. Po asi 10 sekundach sa to chyti, ale stale nejde TV Paprika a SPORT2. |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |