Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Philips TV

Vysiel novy soft,pozeral som radu 8000,kto chcete pozrite si svoj model.......Datum pisu spred tyzdna,ale 2 dni dozadu som to tam este nevidel........ :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Philips TV

Díky za info, mám v 52PFL8605 verzi 034 z 12.4., nová je 036. R^

mispi
Registrace: 1/2009

Diky za upozorneni, pro moji 42PFL7665 je taky.

BTW - pokud mam pripojeny prijimac pres HDMI, nefunguje mi "auto-zoom", jak je to u vas? (ze Scartu nebo z vlastniho DVB.T tuneru to funguje jak ma)

Lucifer
Registrace: 1/2006

Ten auto-zoom nie je pre vsetky pripady stastne riesenie.Niekedy to deformuje obraz.Preto mas pri vstupe hdmi moznost povodna velkost co je v podstate origo zo zdrija obrazu,alebo sirokouhly obraz co je mierna uprava v TV.Ale ak ani ro nevyhovuje skus upravit velkost na vstupnom zariadeni napr. sat prijimac,potom je to na celu obrazovku.Je to vec kto co uprednostnuje,velkost obrazu alebo ostrost obrazu niekedy to najde naraz......pokial myslis na to co ja..ak nie je 16:9 na celu obrazovku ale su okraje po obvodoch.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

je moznost bud auto-fill nebo auto-zoom, ten "zoom" roztahne "letterbox" obraz jak to jde pri zachovani pomeru stran (zustanou pripadne pruhy tam kde to nevychazi). U prijmu integrovanym tunerem nebo pripojeni prijimace pres scart to funguje presne jak chci, ale nefunguje u pripojeni pres HDMI...?

Lucifer

HDMI je "trochu" ine ako scart,ale skus sa pohrat s parametrami na tom pripojenom zariadeni co mas cez HDMI....

liquere

ze je jine to samozrejme chapu :) S nastavenim jsem si hral, ale stejne nedosahl toho co jsem chtel. Teda - primarne hrozne nadavam na vysilani v ruznych nestandardnich paskvilech, pokud je neco v cistych 4:3 nebo 16:9 tak je to samozrejme OK.

Lucifer

Ano to je pravda,ak je format dodrb..y potom aj vysledok je len taky... R^

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra