![]() |
|
TECHNISAT HD8SChcem sa opýtať majitelov tohoto príjmača,či ím ide frekvencia 12109 na 23.5.Ja viem trocha zabudnutý dotaz,ale chcem si predplatiť HD programy a táto frekvencie mi stále nejde a to som manipuloval aj s anténou a nič.Ako je to s položkou PILOT zapína sa automaticky? |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@Dagy2 len 2ahoj maju pravdu na HD8-S ci X a ani HD8+ su len DVB-S alebo DVB-S2 pre tp-freq a bitrate, FEC absolutne neriesis ani keby chces...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Dagy2Máš pravdu,polarizaci jsem zapoměl. Sorry! |
mirek1945
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8STO DAGY2: poprosím o link na TVFREAK, kde sú popisované tie kombinácie modulov a kariet s Technisatom HD8.Ďakujem. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
funkčné kombinácie CI moduly, čítačkyrolis, nie je to špeciálne na HD8S ani na technisaty ale všeobecne sa tam zapisujú všetky kombinácie, ktoré niekto odskúšal a bežia. Takže aj Vantage, rôzne telky a pod.Vlákno sa nedá prehliadnuť. Behom dvoch týždňov bude sumarizácia v podobe tabuľky aby nebolo treba čítať všetko dokola. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8SĎakujem. Prešiel som podstatnú časť toho fóra, ale nejak mi to uniká. Ale ak bude sumarizácia, tak to bude fajn, to ešte chvílku vydržím. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |