Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Showbox 5000hd a zamrzanie skylink

Zdravim. Mam showbox 5000 hd vitamin a skylink ice. V poslednej dobe mi prijimac zacal casto zamrzat a pimaha len vypnutie od el. siete a nasledne zapnutie. Fw tam mam 99.26. Viete mi niekto poradit v com moze byt problem? Mam nahodit novsi fw? Ktory je spilahlivy pre skylink ice? Staci mi cez usb iba nahodit ten novsi? dakzjem za rozumne rady.

1908
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Showbox 5000hd a zamrzanie skylink

daj si 99.57 a pôjde ok R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jj, s tímto strojem jsou tyto problémy známy. Pár jsem jich nainstaloval a všem lidem doporučuji přijímač jedno denně odpojit od sítě. Soft tam mám myslim 99.48, nebo ještě aktuálnější. PVR je na tomto přijímači dost nedotažené, například s Vantage absolutně neporovnatelné.

Soft aktualizovat můžeš, ale zámrzum se nejspíš nevyhneš.
Předcházet jim lze jen pravidelným restartem.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

No to bych chtěl mít doma.Přijímač který musím když se píše rok 2011 denně vytahovat se sítě aby hrál..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

RE: Showbox 5000hd a zamrzanie skyli

Je to jasne nedokončeny vyrobok,SW podpora-stagnuje,čim skor sa ho zbaviť a prejsť na iny prijimač. :lookaround:

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88
Registrace: 12/2007

Přesně tak pořád říkám přijímač může být ze zlata ale jak je darebná SW podpora nebo nedodělaný SW je to na hození do koše a užívání prášků na nervy

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Jel jsem taky na 57čce, ale přepínání programů cca 5s ;P Navíc si nepamatuje zvuk. stopu. Zamrzání na něm ale nebylo.
Teď mám zpět 99.45, semtam zamrzne(třeba pokaždé při přepnutí na ten nový "NOVY HD":-)), ale přepínání programů už do 4s(samozřejmě jen kódovaných), emu a fta jde hned.
Být pořádná podpora, je to HW nejlepší nelinux. přijímač do čtverky..
Bohužel.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jinak 99.26 už je vykopávka bez info o pořadu(i-button)
S ICE ho ani nezkouším(raději hned modul, i když ani to není jisté), nahrávat už raději vůbec ne.
K čemu ho vlastně mám.. ;)

Tomik535

tomine

jo na prepínanie som si už zvykol aj na stopu to mi nevadí tam sa jedná o to zamrzanie ice karta ide v poriadku na nom mám ju v uničítačke v99.57 je dobrý sw ale už bude čoskoro nový ;) R^

🇸🇰

Jupi

tiež nahrávanie nepoužívam to by som najradšekej odpílil ale som spokojný zatial sním obraz dobrý ;) R^

🇸🇰

Jupi

mam tam 99.49,Ice karta bez problemou,nahravanie ok,urobene Tov.nastavenie pred aj po nahrati FW,zamrzanie ziadne.A inac obraz je neporovnatelny s inymi prijmacmi v tejto cene.Ked sa do prijmaca moc nevrta,a pouziva sa na sledovanie je OK R^

dysan
Registrace: 8/2008

Ten má navíc i sdílečku s openem(jen jako klient a prý dlouhé přepínání), ale u něho mi zase často vyskakovala hláška "NO AV" a pak jde na řadu opět síť. vypínač.. :))

Asi bude záležet i na konkrétních podmínkách(jaký switch, motor), protože je to individuální, každý si ten svůj soft musí najít.. :)))

Aspoň s ním není nuda. Nativní HD mi připadá na všem stejné a ty kecy kolem fakt miluju, ale SD obraz super, šlo "tehdy" i sledovat digi.. :-/

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra