Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo misu

Vytiahol som z telefónu sd kartu, vsunol som ju do notbooku a ten nedokázal na ňu nahrať žiadnu pesničku alebo obrázok. Napísal mi, že je chránená proti zápisu. Poradí mi niekto, ako zrušiť ochranu sd karty?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo misu

Možná je tam jen mechanický přepínač?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Kde môže byť na mini sd karte mechanický prepínač?

Karner

První napíšeš SD a teď mini SD. Tak se rozmysli a pak vyblej

Tomik535

Vidíš ten žlutý přepínač "lock"?:

http://www.eproton.cz/Pametova-karta-Kingston-SD-HC-8GB-Class-4/160073.html

Tomik535

tomik535:ty ako moderator a tvoj slovnik "vyblej" apod sa u moderatora nehodi. nehnevaj sa, potom neni sa co cudovat ze sa diskusie na tomto fore zvhava k coraz horsiemu.

tomko
Registrace: 1/2006

@tomko, omlouvám se jestli se to někoho dotklo, čtu to tady každý den, tak jsem myslel, že to ani není vulgární (něco jako v Praze vole) ;)

Já prostě nepochopím jednu věc:

Kde je v mercedesu baterka?
-Na svém ji mám vepředu.
-Ale já mám Audinu, tak jak může být VEPŘEDU??? :bigeyes:

Tomik535

tomik535: chapem ta, na tvojom mieste by som nereagoval a hotovo. keby takto odpovedal niekto iny tak sa nad tym ani nepozastavim. ale ty si v inej pozicii a niekto to moze brat inak-ty ako ten co to tu riadi moze posudzovat tak aj cely web.-ber to nie ako kritiku, ale dobre myslenu radu

tomko
Registrace: 1/2006

@Karner microSD

no mimo velkej -najvacsej SD karte ci redukcii na mensie miniSD az microSD-co su v mobiloch, by tam uz nemal byt ziadny mechanicky prepinac. Ak je to karta od vyrobcu mobilu tak ani ina ochrana. 2 vynimky mozu byt ze je to uz nejaka ina - od GPS co ja viem Garmin.
alebo mas nejaky soft co chrani obsah - adresare v SD ako napr. Kasperski mobile ci co ja viem teraz ma nenapada ale su take softiky. Ale to mimo tych adresarov by si mal byt schopny nahrat.
Este jedna vec - workaround - ak pripojist mobil cez kabel ale aj modry zub sa da ked sa da ;-) v rezime ze mobil je externa pamet teda jej SD-disk, tak si neskusal nahrat nieco?
K

krikri

@tomko, děkuji za přednášku.

Jen se zastávám těch, kteří raději mlčí i když kolikrát odpověď znají. Zažili už totiž několikrát, že je tazatel za dobře míněnou radu(nebo snahu poradit) poslal někam (případně dotaz neupřesnil, nebo se pro jistotu už neozval vůbec).

Samozřejmě se nedivím. Proč by se vůbec snažili.

Tomik535

Pred chvíľou som sa vrátil z návštevy, preto som sa nemohol ozvať. Našiel som žltý prepínač prepínač na redukcii a už to fičí - ďakujem za radu Tomíku.

Karner

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra