![]() |
|
Pro Vortiho - Vantage 7100Vorti, vím, že máš Vantage 7100 a taky IDE kartu. V pátek jsem registroval ICE kartu, do té doby jsem měl 20 dní Global free a vše běželo OK. Ale včera poprvé po zaplacení Multi HD mi vypadly některé HD kanály a proo změnu naběhlo HBO (viz. téma ze včerejška) a naběhly až po dvojité reautorizaci ze stránek Skylinku (HBO pochopitelně zase vypadlo, ale to je OK). Teď před chvílí to samé, znovu reautorizace, ale tentokrát to naběhlo skoro hned. Ale je to pakárna, pořád manuálně reautorizovat, to je přeci nesmysl. Máš podobné problémy? Pokud ne, jaký soft na Vantagi máš, jestli to není třeba tím. Díky za rady a pomoc. :) |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
Téma: Pro Vortiho - Vantage 7100 (# 11)Ahoj "johny265",mám podobný problém jako ty,tak bych si také přihřál polívčičku. Můj Vantage 7100 chodil perfekt ale po výměně za Ice musím občas(2x-3x měsíčně) reautorisovat. Zkoušel jsem kartu ve čtečce i modulu Smit s různými neofic sw. Většinou přestanou chodit HD: Nova-sport,Brava, Eurosport,History,Filmbox a poslední dobou i Unitel.Také by mě zajímal korektní názor zdejších diskutujících. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100Skuste firmware Jepssen.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100Mám vantage7100s používam sw 02.55.01T-A JEPSSEN. ORG karty :Skylink ICE,Hello HD-CONAX,Penthouse hd-viaccess.Nemám žiadny problém !Nikdy som nemusel použit reautorizaciu ICE karty! R^ R^ R^ R^ |
BATISTUTA
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100Jepssen i Mediastar jsem zkoušel a problém to neřešilo. Co by se ještě dalo zkoušet,je ofic sw a modul. |
csman
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100V případě vadné ICE karty, je třeba vyměnit !!!! :fuming: |
BATISTUTA
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100v 99% případů není nutno provádět reautorizaci, stejně to poté přepnete na ČT 1 a čekáte.Přepnu na ČT 1 rovnou a čekám max. 15 minut - to dělám když mi stroj vypíše program zakodován. Reautorizaci dělám, když napíše - v současné době není možno tento program sledovat. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100Pekne čakajte!pekne reautorizujte IRDETO ICE!pekne čítajte hlášky Kodovaný program!Ja to mám bez Takýchto problemov!"Komu niet rady, tomu niet pomoci". :) :) :) :) :) :))) :))) :))) |
BATISTUTA
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100už dva dny řeším podobný problém ... reautorizace nepomáhá .. ct1 skoro hodina a nic ... resety... nic... a nejde jen Nova Sport, Eurosport a HBO to vše v HD... karta Skylink Next. MatkaICE jde OK. Tak nevím... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
@BATISTUTACitas niekedy po sebe ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
Vortito psychycky nevydržel a je na zdravotní dovolené.podle neověřených zpráv ze serveru p.ic.o.v.i.n.a.cz sdílí (přes balkon) apartmán v Kosmonosech s Bublajsem. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Pro Vortiho - Vantage 7100Řekl bych,že jsi na omylu. Vortimu došla trpělivost s lidmi,kteří se pouze nadýmají svou neomylností a místo rady pošlou jen posměšky. Toto fórum pomalu ztrácí svůj smysl.........Rv |
csman
![]() |
|
VORTIMOND@csman.je to přesně tak, jak píšeš |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
![]() |