Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - problem.

chcem sa opytat preco mi na prestali fungovat vsetky ceske programy na Skylink karte, doteraz vsetko fungovalo normalne....vsetky slovenske programy ide v pohode

minoza
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - problem.

takto položené otázky sú pre mňa SPAMOM ! Prečo? Lebo nenapíšeš : aká karta, aký prijímač a čo ti odpísali zo Skylinku Rv

lubomir63
Registrace: 6/2006

ten isty problém aj u mna karta TaT

slavino
Registrace: 12/2007

skontrolujte zapisy

losparabo
Registrace: 2/2007

Dnes o půlnoci skončily roční zápisy na ČT1, ČT2, ČT4, Nova, Nova cinema, Prima. Jenom proboha nedělejte všichni refreš nebo ten systém zkolabuje. ;) Pokud si to přijímač do pár minut nenachytá sám, tak to radši dejte k sousedovi. Nebo že by to už na slovenské karty neposlali?

visper
Registrace: 5/2008

refresh aj 5x za sebou...Aspon uvidime aky maju stabilny system

Bruty
Registrace: 5/2006

pokud si to primac nepochytal do tohoto okamziku sam, tak je to smejd nejvetsi. ukazal bych mu cestu do recyklacniho centra. a majiteli bych popral vetsi stesti pri vyberu noveho prijimace.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@visper

Pokud na kartu nepřišly zápisy,tak ten refleš mu určitě nepomůže,jedině vložení karty do jiného příjmače.

amper
Registrace: 6/2008

Skylink by si měl na svých stránkách otevřít fórum, za chvíly by se mohlo tohle fórum přejmenovat fórum parabola/skylink. Rv Rv Rv .

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

zlatý DIGI TO JDE STÁLE a TV Panasonik 2009 s vestavěným satelitem se Skylinkem taky i na nové karty bez problému -jedu na to . Přitom jsou to mezi vámy kšunty a zatracený veci . Děkuji jsem spokojen VŠE BEZ PROBLÉMU nic jiného bych nechtěl .

standa111
Registrace: 11/2009

Pro Standu 111. Tak nám alespon odepiš proč tady na těch stránkách jsi ???Když jsi spokojený? Digi forum také funguje. Každý nemůže mít Rumunskou Digi kvalitu.To by montážníci Digi nezvládli. :)))

koax
Registrace: 2/2008

No přeci aby si trubka Standa zanadával :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Digi je šrot, ale díky této platformě stojí např. UPC tolik kolik stojí a to i skylink nebo cslink. Ta cena by byla uplně někde jinde.

Předtím jsem nadával na Digi co se týkalo kvality a celkově prostě hnůj, ted´ nadávám na Skylink, není den co by tady nebyl nějaký problém. Rv Rv Rv Rv .

Digi Tv top platforma

satmana

standa111

aky CAM modul pouzivas v tom panaku? ... dakujem

nech sa dari, ahoj ;)

btw: ak ma niekto cez 1milion uzivatelov, tak je zrejme, ze velmi vela tem (problemov) sa ho bude tykat, logika je niekedy hnusna vec, ze? ;P

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Už,aby skylink zavedl své přijímače a bude klid.Trvale napajený konvertor,aby se mohly posilat zápisy setingy kdykoli to firma potřebuje,třeba i v noci.Viz upc,sky england,italia atd.Jinak si uvědomte,že do nových karet se posilají zápisy každý měsic.Jsem zvědavý kdybyste čekali u sky england na zápis 24 hodin to by bylo kraválu na foru...že..

Fanyn
Registrace: 11/2007

@alfasex
To jo, v tom počtů se vždycký najde nějaký ten problém, ale neříkejte že těch problému poslední dobou není málo. Sleduji tohle fórům denně, málokdy se zapojím do diskuze, spíše čtu než píší. Ale už jsem musel něco napsat. Taky přemýšlím o Skylinku, o nabídce kombi. Ale kur.. si to rozmyslím??? ;)

Digi Tv top platforma

satmana

satmana: vacsina problemov je medzi DO a lnb, a za tie problemy ziadna zo spolocnosti nemoze ;P

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Víš proč? Protože v těchto dnech ti skončili aktuální zapisy na nezpoplatněné programy a nové ti nepřišli, protože máš nejspíš aktivovaný blocker.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

neboj se skylinku vse jde jak ma ty problemy jsou v prijimacich kduz si poridis ten co podporuji tak ti vse pojede

satman1
Registrace: 9/2010

a nadviazem na saxonovu odpoved a doplnim to otazkou: co mas za prijimac?

tomko
Registrace: 1/2006

Já nerozumím co tady děláte za aféru když se jednou za rok mění zápisy. Ostatní platformy to dělají častěji. Pokud nějaký krám ty zápisy nepochytil, tak by přece nešel na žádné platformě. Skylink prostě může i za špatnou dojivost krav. ;)

visper
Registrace: 5/2008

standa111

Mám totéž a jsem s tím taky spokojený.
@alfasex: mám v panáku(2009) eurocam cw, nebo dávám irdeto Smit. Karty ICE.

rodra
Registrace: 10/2010

@alfa, si ještě k největšímu počtu uživatelů připočti největší počet změn! To pak tá logika celkem dostává na frak! ;)

@visper, nejen za dojivost krav, ale i za 50% černobylu a 100% fukušimy!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra