Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Zdielanie UPC karty

zdravim, na dvoch openboxoch 810 zdielan UPC kartu cez rs 232, vcera mi to vypadlo, neviete mi povedat ci upc nieco urobilo alebo bude chyba u mna? alebo zmenili id karty? dik

1908
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zdielanie UPC karty

Od 18.5 je v prodeji karta twin za 100 kč,je to obdoba karty next u skylinku.Takže co si zaplatíš na jedné kartě máš i na druhý.Velmi výhodný,takže pokud ti to nepude skus kartu twin.

maza
Registrace: 2/2010

Twin je za 200,-Kc

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

Pokud chceš pouze kartu tak za 100kč.S přímačem za 200 kč.Takhle mi to bylo řečeno.

maza
Registrace: 2/2010

to ale neplatí u předplacených karet

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

RE:zdieľanie

Moja sestra má zdieľanie, bol som to skontrolovať a funguje.Musíš skontrolovať kontakty na oboch prístrojoch a obidva skús reštartovať.Občas sa kábel povysunie zo zdierky a druhý prístroj hlási kodovaný program.U týchto prístrojov odchádza modulátor a potom musíš pustiť signál do tv cez skart.Tažko sa Ti radí dalej, pretože si neuviedol čo znamená, že nefunguje a či už si mal s tým niekedy problém, alebo len teraz a či to na prvom prístroji funguje.Ak aj napriek tomu.že urobíš, čo som ti poradil a nebude to fungovať bude určite vada prístroja alebo máš nejakú závadu na ceste k prvému alebo k druhému prístroju od LNB.

pavokuk
Registrace: 12/2009

Tak přesně:
"DT2"= Direct Twin karta ve výši 100,- Kč/měsíc, ("kopie" HLAVNÍ karty bez přijímače)
"DTS" = Direct Twin karta + PŘIJÍMAČ ve výši 150,- Kč/měsíc, ("kopie" HLAVNÍ karty včetně přijímače). Ke každé smlouvě je možné jednu dodatkovou kartu, předplacené karty mají smůlu...

Bloud
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra