![]() |
|
Zdielanie UPC kartyzdravim, na dvoch openboxoch 810 zdielan UPC kartu cez rs 232, vcera mi to vypadlo, neviete mi povedat ci upc nieco urobilo alebo bude chyba u mna? alebo zmenili id karty? dik |
1908
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Zdielanie UPC kartyOd 18.5 je v prodeji karta twin za 100 kč,je to obdoba karty next u skylinku.Takže co si zaplatíš na jedné kartě máš i na druhý.Velmi výhodný,takže pokud ti to nepude skus kartu twin. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Zdielanie UPC kartyTwin je za 200,-KcSony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Zdielanie UPC kartyPokud chceš pouze kartu tak za 100kč.S přímačem za 200 kč.Takhle mi to bylo řečeno. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Zdielanie UPC kartyto ale neplatí u předplacených karetDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE:zdieľanieMoja sestra má zdieľanie, bol som to skontrolovať a funguje.Musíš skontrolovať kontakty na oboch prístrojoch a obidva skús reštartovať.Občas sa kábel povysunie zo zdierky a druhý prístroj hlási kodovaný program.U týchto prístrojov odchádza modulátor a potom musíš pustiť signál do tv cez skart.Tažko sa Ti radí dalej, pretože si neuviedol čo znamená, že nefunguje a či už si mal s tým niekedy problém, alebo len teraz a či to na prvom prístroji funguje.Ak aj napriek tomu.že urobíš, čo som ti poradil a nebude to fungovať bude určite vada prístroja alebo máš nejakú závadu na ceste k prvému alebo k druhému prístroju od LNB. |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Zdielanie UPC kartyTak přesně:"DT2"= Direct Twin karta ve výši 100,- Kč/měsíc, ("kopie" HLAVNÍ karty bez přijímače) "DTS" = Direct Twin karta + PŘIJÍMAČ ve výši 150,- Kč/měsíc, ("kopie" HLAVNÍ karty včetně přijímače). Ke každé smlouvě je možné jednu dodatkovou kartu, předplacené karty mají smůlu... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
![]() |