![]() |
|
nove dokryvace mux 2 (mj. Radhost, pro Alesa :-))Valašské Meziříčí Radhošť konec května 37 100 H Frýdek 37Velké Karlovice Na Kyčerce konec května 37 25 H Frýdek 37 Ústí nad Orlicí Kubincův kopec konec května 49 25 H Pardubice 39 |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
Mux 2 - Opole / ChrzeliceU K34 z Opole lze očekávat na hodně místech problémy kvůli zarušení analogem CT1 K34 100kW Veselský kopec u N.Jičína |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
KlimkoviceVysílají výkonem 500W ERP, až budou klienti půjdou na 2 kW R^ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
Otázka na Davida Kříže ohledně muxu1 v UOChtěl bych se zeptat na to Ústí nad Orlicí, kde tedy má být mux2 na K49. Zatím tam ale nevysílá ani mux1, ten bude na jakém kmitočtu ? Díky za případné info. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: nove dokryvace mux 2 (mj. Radhost, pro Ale...Z Opole mám zatím nejlepší podmínky příjmu v analogu.Kdy by to měli spustit v DVBT na K34? |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
Z Opolehttp://www.emitel.pl/telewizja/naziemna-telewizja-cyfrowa-dvb-t/harmonogram-wdrazania-mux-2 :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
RE: nove dokryvace mux 2 (mj. Radhost, pro Ale...Usti nad Orlici bych rekl,ze u MUXU 1 zahajili prislusni zadarmo drazi soudruzi reseni:)Tudiz oficialne jeste nikdo nic nevi. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
DVB-T v UOPokud je jisté (tedy asi to je jisté, když je znám kanál i výkon), že tam bude vysílat mux2, tak je na 99 procent jisté i to, že tam bude společně s ním i mux1. Mne jenom zajímá, na jakém bude kmitočtu....Co vymýšlí soudruzi na radnici v UO mne ale vůbec nezajímá (a doufám, že to nezajímá ani většinu ústečáků :-)). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: nove dokryvace mux 2 (mj. Radhost, pro Ale...@mini - děkuji za info snad se jim to do konce prázdnin podaří rozjet s docela slušným výkonem |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
AlesHavelJe možné u teba zachytiť vysielanie z vysielača krížava ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeePouze VKV a analog na K35 a K52 (už je vypnutý). Digitál na K68 ne. Až bude digitál na K32 a K52, tak se uvidí. Také bude třeba, aby TV Nova vypla K52 z Lysé hory. Zatím si netroufám odhadovat, jak budou vypadat příjmové podmínky.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@lanceNa jednu anténu spolu s MUXem4? U mě utopie.Co se K37 týče - změnil jsem mírně pozici a směr natočení antény, abych to potlačil na únosnou mez. Za cca 10 dní poté problém definitivně odezněl, neboť byla zjednána náprava na vysílací straně. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: nove dokryvace mux 2 (mj. Radhost, pro Ale...No vypadá to, že by měl z Krížavy vysílat pouze MUX1 K52 a nebude odtud vůbec šířen verejnoprávny MUX ! (K32 bude vysílán pouze z níže položených vysílačů), nevyužít takovou kotu :bigeyes: ??? - nejen z pohledu zahr. příjmu ale i místních z blízkého okolí (2 hlavní muxy budou muset přijímat z rozdílných pozic...) Rv |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
PeVyObrať se s dotazem ohledně mux1 na ing.Moulíka z ČT, ten je k tomu nejvyšší kompetentní. |
davidkriz
![]() |
|
RE: nove dokryvace mux 2 (mj. Radhost, pro Ale...TZ:http://goo.gl/KDlau |
davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |