, sekce: DVB-S přijímače |
|
Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100Zdravím, chcem sa spýtať čo hovoríte na tie 4 hd prijímače, ktoré ponúka skylink na svojej stránke pri výmene karty. Myslíte, že pribudnú aj nejaké ďalšie? Zaujímavý je aj ten bonus - 80 bodov.Škoda že nemajú v ponuke Humax IRHD 5100. Celkom sa mi tento prijímač páči a chcel by som vedieť či sú s týmto prijímačom nejaké problémy s dekókovaním karty SkylinkICE, alebo natáčaním s SG2100 a či nemá problémy s niektorými kanálmi a nízkymi prenosovými rýchlosťami a celkovo či by ste mi ho odporučili. Alebo mám kúpiť radšej nejaký iný? Vopred díky za rady. ;) |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
|
|
palosom slepý lebo ožratý takú ponuku SET stb+karta výmena nemožem na Skylinku nájst? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
|
|
RE: Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100K tomuto příjímači se dává nová karta skylink irdeto. A nebo že máš starou cryptoworks a ted´skylink výměnu a chceš ji použít v tomhle příjímačí?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100humax je vraj kvalitny prijimac jediny problem maju ti co chcu nahravat ...totiz ich FW s takym niecim velmi nepocita ..ale to nebude chyba pristroja ale trend skylinku..odstrihnut nahravacov nech si predplacaju na tom webe sledovanie filmovskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100O tom nahrávaní som čosi čítal, ale týka sa to len nahrávania na usb, alebo budem mať problém nahrávať aj na môj HDD rekordér? Tie obmedzenia sa týkajú všetkých prijímačov s kódovaním irdeto?Sety sú na stránke skylinku, len treba trochu hľadať. Musíš sa najskôr prihlásiť a kliknúť na výmenu, zadať číslo starej karty a v ďalšom kroku máš na výber, teraz kukám, ale sú tam už len 3 prijímače: Zircon Skyline s kartou za 124 € a bonus 80, GoSAT GS 7055+karta za 155 € a bonus 80 a ešte Homecast HS3200CIIR+karta za 169+bonus 80. |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
|
|
Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100SNeviem o akom probléme s nahrávaním tu rozoberáte.Mám tohoto Humíka,som s ním spokojný-žiadne problémy ani nahrať ani prehrať.Ex-HDD nahraté prehrám,či mám práve balík M.alebo nie.Nový FW by mal sprístupniť pripojenie ne net.Odporúčam a pozri si sadu na :http://www.meveric-elektronic.cz/satelitni-prijimace-hdtv/humax-irhd-5100s-karta-skylink-irdeto-hd |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|