Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100

Zdravím, chcem sa spýtať čo hovoríte na tie 4 hd prijímače, ktoré ponúka skylink na svojej stránke pri výmene karty. Myslíte, že pribudnú aj nejaké ďalšie? Zaujímavý je aj ten bonus - 80 bodov.
Škoda že nemajú v ponuke Humax IRHD 5100. Celkom sa mi tento prijímač páči a chcel by som vedieť či sú s týmto prijímačom nejaké problémy s dekókovaním karty SkylinkICE, alebo natáčaním s SG2100 a či nemá problémy s niektorými kanálmi a nízkymi prenosovými rýchlosťami a celkovo či by ste mi ho odporučili. Alebo mám kúpiť radšej nejaký iný?
Vopred díky za rady. ;)

palo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

palo

som slepý lebo ožratý takú ponuku SET stb+karta výmena nemožem na Skylinku nájst?

Ufones
Registrace: 5/2010

RE: Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100

K tomuto příjímači se dává nová karta skylink irdeto. A nebo že máš starou cryptoworks a ted´skylink výměnu a chceš ji použít v tomhle příjímačí?

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

humax je vraj kvalitny prijimac jediny problem maju ti co chcu nahravat ...totiz ich FW s takym niecim velmi nepocita ..ale to nebude chyba pristroja ale trend skylinku..odstrihnut nahravacov nech si predplacaju na tom webe sledovanie filmov

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

O tom nahrávaní som čosi čítal, ale týka sa to len nahrávania na usb, alebo budem mať problém nahrávať aj na môj HDD rekordér? Tie obmedzenia sa týkajú všetkých prijímačov s kódovaním irdeto?
Sety sú na stránke skylinku, len treba trochu hľadať. Musíš sa najskôr prihlásiť a kliknúť na výmenu, zadať číslo starej karty a v ďalšom kroku máš na výber, teraz kukám, ale sú tam už len 3 prijímače: Zircon Skyline s kartou za 124 € a bonus 80, GoSAT GS 7055+karta za 155 € a bonus 80 a ešte Homecast HS3200CIIR+karta za 169+bonus 80.

palo
Registrace: 1/2006

Skylink Výmena sada+Humax IRHD5100S

Neviem o akom probléme s nahrávaním tu rozoberáte.Mám tohoto Humíka,som s ním spokojný-žiadne problémy ani nahrať ani prehrať.Ex-HDD nahraté prehrám,či mám práve balík M.alebo nie.Nový FW by mal sprístupniť pripojenie ne net.Odporúčam a pozri si sadu na :http://www.meveric-elektronic.cz/satelitni-prijimace-hdtv/humax-irhd-5100s-karta-skylink-irdeto-hd

pego097
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra