![]() |
|
SKYLINK ICE a SD prijimace TECHNISATSL informuje ,ze starsi TECHNISATY SD s CryptoWorksem, budou osetreny do 4 tydnu novym fmw.(vyresi TECHNISAT),ktery odstrani potize s ICE kartami.Tedy ICEcka by posleze mely ve cteckach slapat OK.Ano,setkal jsem s prijimaci MF-4 CC,kde ve ctecce ICE delala brykule a musel tam zustat stary(dobry) crw,nejak jsem to dale neresil. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: SKYLINK ICE a SD prijimace TECHNISATKonec dobrý, všechno dobré.Tady má Skylink velké plus, že přitlačil spolu s Irdetem na TechniSat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerNa www. technisat.de, májí nějaký modul IRDETO v nefiremních babvách. Co to je zač ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
pekneAkurat mi dnes dosiel skylink magazin v ktorom ponukaju tu ice kartu, a ked uz som bol uz uz na nu nalomeny tak som sa tam docital ze moj technisat mf4s cc je nepodporovany. WTF, pouzivam ho uz asi 7 rokov so skylinkom bez problemov a ma original cryptoworks. Tak jak je mozne ze v nom nefunguje ten zazrak od skylinku? Dufam ze to poriesia, lebo tych haluzi od skylinku v poslednom case uz mam dost. |
vao
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
vaoICE karta není zázrak od Skylinku, ale od Irdeta.....to jen tak na okraj. Já mám takový pocit, že Skajlink může i za to dnešní u.ch.c.a.n.é počasi. :8)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
CESTaké jsem si ho všimnul, ale není to modul vhodný pro ICE a Iŕdeto karty Skylink se systémem Pí-sys. Je to asi stejný modul, jako tenhle:http://www.eltasat.cz/ca-moduly/ca-modul-irdeto Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |