Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

vanspeed

Budou nové programy picnuté ukážu a přivezu card/OMNIA to BLUECARD celá komplet france včetně HD,NOVA řecko,Digiturk cryptowokrs,Aljarera žlutá drak,ukážu jak jdou ostatní platformy o kterých tady nechci psát,včetně skylink,protože vidím,že jsou tady admini velice aktivní!!!Jirko přijedu 10.6.ráno s kolegou CES.Vždyť oni stejně nevědí co vlastně valí,nebo nevalí,pořád zde vychází ze zpráviček,které jsou na dvě věci,chceš -li zprávičky používej jiná fora./Angl.německé atd/tam se něco dozvíš i se způsobem jak na to,tady se dozvíš kulové!!!! :))) :))) :))) a nikdo to tam neuzavírá,jak zde!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

hery

Zdravím a těším se na OK partu. R^

CES
Registrace: 4/2007

RE: vanspeed

zdarec hery R^ si kapo s tyma tote kartami dolu klobuk ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Jo hosi ja Vam tam taky privezu manika kterej Vam predvede jak se delaj orig.karticky na full zadne omnia/bluedragon.Pak dame par piv.Uz se tesim.

coral
Registrace: 9/2009

coral

moc děkuji,aspoň se zase přiučím,zkusíme to vezmu všechny propriety a karty od určitých strojů a technických zařízení,a uvidíme co z toho provedem,možná to bude mít přínos/GAMMA karty už dovedem nahradit za obyčejné/srákory/jedou na tom C+NL stále a OK,pořád už 3 roky.,ostatní jsou s operačními systémy ještě malinko k zamyšlení.Je to otázka krátkého času.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

už sa teším,že vy sa tešíte , že ostatní sa budú tešiť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

Jsi kousek :))) :))) :)))
karty jsou pouze můj kůň,hraju si s tím,jinak vše valí,co chci a potřebuji,o tom se zde nechci dál vyjadřovat.neexistuje program od 53E do do 3OW,který nelze přes sharing sledovat!!!!Toť jen vše!!!!Jinak Tě zdravím,a jak je na Slovensku,zde stále dnes prší!!!To je na poldeci!! :8) :8)

hery

@vanspeed

No tak já teda taky přijedu až budu vědět kam :lookaround: ,ale tu 2-metrovku už nikam nevezu-je od ní promáčklej vlek a brácha to ještě neví :(( :scared: ,vanspeed to nějak moc utahoval nebo co ......

decmen
Registrace: 2/2008

ja tam budem tyzden po Vas na Majstrovstvach Evropy,tak nejake karticky tam zabudnite :-)

V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis

2003begi
Registrace: 1/2006

hery

tenhle paket se sdílet nedá:
http://en.kingofsat.net/sat-nilesat201.php
je to platforma AD Sports, funguje asi rok a od začátku používá aktuální karty Irdeto a párovaný přijímače Humax

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@hery a jeho přiznivci

Můj skromný názor je (alespoň jsem to z příspěvků vanspeeda tak nějak vycítil), že původní myšlenka srazu je možná trošku jinde.
Jde tam přece o setkání nadšenců do přijímací technologie v širokém frekvenčním spektru, ukázku přijímacích/měřicích komponentů a případné prezentace vlastních vylepšení a modifikací těchto zařízení či výměnu zkušeností s příjmem toho či onoho. Zkrátka to je chvála SAT/UHF/FM..... nadšenectví, spíše z hlediska příjmu signálu jako takového.
Ale ne prezentace komerčních škrabek či dopsaných cryptoworksových karet s nulovým přínosem autora, použité jen jako chlubení se cizím peřím, bez pochopení algoritmů, které za tím stojí.

Jsem hold jiný a asi budu navždy jiný než vy.
Zjednodušeně řečeno to chápu matematicky, ale nechápu to komerčně, resp. nechci chápat a protiví se mi to....vy asi zase věci chápete lépe z té druhé stránky. Nezazlívám vám to, jen konstatuji...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

@vortimond

Ale dá. Z matematického hlediska k tomu stačí pouze dekódovat cardfiles na oné Irdeto kartě, faktorizovat jedno RSA a pomocí produktu faktorizace dekódovat jistou instrukci.

Z komerčního hlediska se to asi nevyplatí dělat, jinak by toho už byly plné ruské cardservery.

AlesHavel

ani po roce nejsou žádný zdroje k nalezení na internetu. pro tenhle paket. akorát se občas objeví "fake" nabídka jako jakási reklama. když se někdo třeba snaží prodat jiný pakety, tak se občas stane, že to tam jako přidá aby na sebe upozornil. protože zájem je obrovskej (jsou tam všechny zápasy angl. ligy)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

AlesHavel

Ahoj /Admine/.Mas pravdu a nema cenu to rozebirat.Jasne jsem to psal na svych strankach.Cela myslenka je o technice prijmu a o vylepsovani prijmoveho zarizeni /zpracovani velmi slabych signalu/.Jirka Jablonec

vanspeed
Registrace: 10/2007

vanspeed

A už víš kde bude sraz? Všichni se ptají a odpověď neznámá. Co tak dát dvě alternativy???

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

poslete uz toho pytlika nekdo k sipku

rj45
Registrace: 6/2007

Az budu vedet kde toto setkani uskutecnim ,tak to napisi zde na stranky paraboly.Vse podridim lokalite pro prijem v C band.Idealni misto je treba nejake udoli,ktere je prosto veskereho ruseni z pojitek.I za cenu prijmu jedne druzice v C band.Jde o zkouseni upravenych komponentu pro toto zarizeni.Setkani je o vymene zkusenosti z prijmu ruznych druzic.Urcite neni a nebude o nelegalnim prijmu a tim padem ani o sdileni. Jirka Jablonec

vanspeed

@sraz

Kdyby to nebylo tak "narychlo", chtěl jsem sraz udělat u mě.Zabil bych 2 mouchy jednou ranou-byl by sraz a ještě by jste mi pomohli usadit a mastavit tu placku od Jirky.jenomže nemám a nestihnu zabetonovat ani základ pro stožár natož ho pak postavit.Možná v podzimním termínu.Jinak tu mám výhled už teď ideální na E i W a Nepolisy jsou dostatečně daleko. Já se chci třeba naučit udělat si depolarizační destičky do jkonvertoru apod., draka si naprogramovat umím sám :lookaround:

decmen

@vanspeed

Ahoj, sice se nemůžu zúčastnit (dopisuji teze disertační práce a čeká mě státní doktorská zkouška), přesto děkuji za sraz nadšenců koncipovaný v tom duchu, který jsi právě uvedl. Možná se zastavím na některém z budoucích ročníků, až si budu jistý, že budu moct přispět vlastním kvalitním poznatkem. (depolarizační destičku na příjem v Ku pásmu umí navrhnout a zhotovit kdekdo, s tím bych tam asi nikoho zrovna neohromil)

AlesHavel

hele tak to udelej v tanvaldu v kempu. ja sice nevim kde tam ten kemp je , ale to je takova (nevhodné slovo) ze v tom doliku te muzou rusit leda sousedi :)
takze kozakov je pase, pokud tomu dobre rozumim kralovka taky. takze vsecky kopce ktery videj na jested a kozakov nebrat. hmm. zkusime neco vymyslet.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

hery

:laughing: ano, je víkend a krabicové čučo z lídlu udělalo své :laughing:

Rocco
Registrace: 2/2010

AlesHavel

Ahoj budu rad pokud se nekdy budes moci zucastnit. Mej se krasne. Jirka Jablonec

vanspeed

bublajs

Ahoj pokud budes mit chvilku zastav se aspon na rychly kafe. Zavolej napred. Cislo mas. Ahoj Jirka

vanspeed

ono jako hlavně víš co, ten share všech paketů od východu na západ je čistě sběratelství. to se nedá sledovat :laughing: německý FTA programy vysílají 25 let (?) volně na astře 19E a když se zeptáš někoho tak vůbec neví, kdo je to Oliver Pocher (například)

vortimond

@AlesHavel

Jenomže já měl na mysli C-pásmo, kvůli tomu mě do toho Jirka kdysi ukecal a já až vloni v létě koupil barák-parabola ležela u něho v garáži skoro 3 roky i s motorem jak stehno.Na balkon do bytovky (a ještě k tomu s tou protivnou bábou) jsem to fakt montovat nemohl. Teď su sám a mám klid .

decmen

Rocco

To můžeš akorád TY,s tím bys mě neuctil.Jestli si to nepochopil už dávno Ty "MOULO!,tak jsem pouze na PLZEŇ,což už tady ví i Ti začátečníci.
Ostatní lektvary si můžeš použít sám/ty hlavoboly/!!!!!takové (nevhodné slovo) jsem nikdy nepil,nevím odkud to máš,ale jsi vedle :laughing: :8)

hery
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra