Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

vanspeed

Budou nové programy picnuté ukážu a přivezu card/OMNIA to BLUECARD celá komplet france včetně HD,NOVA řecko,Digiturk cryptowokrs,Aljarera žlutá drak,ukážu jak jdou ostatní platformy o kterých tady nechci psát,včetně skylink,protože vidím,že jsou tady admini velice aktivní!!!Jirko přijedu 10.6.ráno s kolegou CES.Vždyť oni stejně nevědí co vlastně valí,nebo nevalí,pořád zde vychází ze zpráviček,které jsou na dvě věci,chceš -li zprávičky používej jiná fora./Angl.německé atd/tam se něco dozvíš i se způsobem jak na to,tady se dozvíš kulové!!!! :))) :))) :))) a nikdo to tam neuzavírá,jak zde!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

@Ales Havel

Z ceho delas disertacku? Ja delam bakalare v Pardubicich KMT (komunikacni a mikroprocesorova technika)

Hypnos
Registrace: 3/2009

@hery

Jardo,kdyby Ti už nejelo uzený,tak dnes jsem si v tom "našem" řetězci koupil kilo lososa bez kůže za půlku :))) a měl by být asi všude...tak si to pohlídej R^

decmen
Registrace: 2/2008

RE: vanspeed

Hery, a piješ tu polskou plzeň koupenou (točenou) v ČR a nebo pravou např. v německu? Já jen že jsi zde o té plzni psal....

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@Hypnos

Moderní způsoby přenosu výkonu v hybridních vozidlech.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Jirko - speede poslal jsem Ti e-mail.

CES
Registrace: 4/2007

@decmen

Nereagoval jsem na tvůj příspěvek - než jsem ho stihl dopsat, vložil jsi ten svůj. Jen shodou náhod jsme oba zmínili depolarizační destičku. S příjmem v C pásmu nemám praktické zkušenosti. Lukrativní pozice v C pásmu většinou lížou horizont z obou stran orbitu a já tam mám už kopce. I to je jeden z důvodů, proč jsem do C pásma nešel.

AlesHavel

@Ales Havel

Diky za odpoved. Zajimave tema. Mohu vedet co je to za obor a skolu? Ty asi budes nekde ucit vid?

Hypnos

@Hypnos

VSB-TU Ostrava, FEI, Katedra elektroniky, obor Elektrické stroje, přístroje a pohony. Součástí doktorského studia je samozřejmě i vedení cvičení z různých odborných předmětů, některých z nich i v anglickém jazyce pro zahraniční studenty.

AlesHavel

Tak Ti drzim palce at to zmaknes na 1.

Hypnos

hery, sice pises sprostosti, ale v tvojom pripade si clovek nato po urcitej dobe i zvykne

nato, o com si ty myslis ze je nieco extra, tak nato mily hery, clovek nepotrebuje mat dokoncenu ani zakladnu skolu, uplne postacuje mat par EUR nazvys...

nehovoriac o tom, ze v tvojom pripade, ide pri urcitych packetoch o zalezitost do 100kacek, ono ten lan kabel nie je draha zalezitost, ze ano?

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

re:

Já pochopitelně také přijedu,lokalita mě nepalí,budu spát v autě,ale vezmu nějaké Kathreiny,ať to tam není samá Čína a Korea ;) Jo jak to je s tou Plzní?Také už jsem slyšel,že pravou mají jen tam a zbytek republiky má nějakou "B" kvalitu...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

To je overena informacia, ze u nas sa pije Plzen robena v Polsku, ci je to len sum ? Inak, necudoval by som sa, keby to bola pravda.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Bohužel je to pravda. Např. v tom německu ji mají lepší a ještě levnější. A když se koupí bedna a zde se prázdná prodá, tak to je potom úspora R^

HiFiOK

@HiFiOK

Tak to jsi tam už dlouho nebyl, protože někdy od zimy jde plzeň na export do AUT,DE apod. ve zcela jiných přepravkách, které se tady nevykupují ! :)))

decmen
Registrace: 2/2008

Moje pátrání po Českém pivu z Plzně pokročilo

Vždy se podívejte na láhev a pod datumem min. trvanlivosti je kromě data
uveden údaj: LA....., nebo LC...., nebo LD......  ty tečky jsou čísla.
Ale to LA,LD,LC je označení linky, kde se pivo vyrábí.
Takže: LA je z Polska.   LC a LD jsou z Plzně.
V Kauflandu bylo před Vánocemi pivo LA - z Polska.
V Globusu bylo pivo LC a LD - z Plzně.
V Albertu mají stále LA - z Polska.
Teď jsem objevil LC - z Plzně zase v Kauflandu.

Takže dámy a pánové, chcete-li pivo české z Plzně a ne ten hnůj z Polska,
kupujte LC a LD. Pokud nevěříte, kupte si sklenici LA a druhou LC nebo LD
a sami se můžete přesvědčit.o podstatném rozdílu.
Takže dámy a pánové, chcete-li pivo české z Plzně a ne ten hnůj z Polska,
kupujte LC a LD.

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

skohy

koukam tady na lahev a mam tam jen L2121,L2116,L2130 nic víc? :bigeyes:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

vanspeed - VKV antena

Ahoj, na fotkách co máte na webu vidím i tu polskou VKV 9el z webu Dipol, co jsme se tady o ní před časem bavili. Jaké jsou po pár měsících zkušenosti? Díky předem za reakci.

davidkriz
Registrace: 8/2009

alda

Tak L2 může klidně bejt LC já to zas takhle podobně nestuduju v Dresden nebo Lipsku to snad je zaručeně české...Zdravě žít a ušetřit :)))

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

AlesHavel

Nejsi jiný a nejsi sám. Zdravím. R^

neuzil
Registrace: 7/2009

@neuzil

jo je nás více, tak promažem společne kakáčiky a hor se do boje :laughing:

furicka
Registrace: 3/2011

http://www.pilsner-urquell.cz/cz/Novinka/4023262-Pilsner-Urquell-se-bude-do-Polska-dovazet-primo-z-Plzne.html

Jira
Registrace: 1/2007

U Polské a Ruské verze pochopitelně neuvádí Brewed in Plzeň Czech, ale Born in Plzeň Czech.

Optibox 8750,Skylink,Cslink

rp21
Registrace: 3/2008

Je to sprostá lež

U nás se prostě chlastá levné pivo z polska a na západě ještě levnější pivo z čech a to proto že např.v německu daněj pivo jako potravinu takže nižší dph. a nemaj daně na daně jako náš kocourkov a aby plzen neměla ostudu tak do evropy pouští ten originál a my tu musíme chlastat pajcovanej polskej hnůj,já teda lituju všech co si to za těch 20,90 kupujou lepší teda v drahým německu cca 14 dle eura :crying:

skohy

davidkriz

Ahoj .Antena je velmi dobra.Ovsem na SWAN nema. Neni tak smerova, ma sirsi pasmo.Jirka

vanspeed
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra