Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadek HD programů skylink

Před cca 15 min. jsem zaznamenal výpadek všech placených HD programů, krom CT a Novy mi v HD nejede vůbec nic. Má někdo stejný problém? Obávám se, aby nebyl problém v mém modulu (smardtv irdeto cryptoworks), který se nedá bohužel nijak upgradovat.

Dejv6
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadek HD programů skylink

Koukal jsem asi do čtvrt na jednu na Filmox Hd a žádný problém jsem nezaznamenal.
Karta ICE, modul Irdeto/CRW, Topfield SBP 2010

Tondach
Registrace: 3/2004

som sledoval bston vs tampa bya od 2.15 hod do 4.50 hod islo jag vino na nova sport hd a v prestavkach rozcvcky na penthouse hd1 a ziaden problem som nezaznamenal..vsetko slo ako po masle aj na tom penthouse sa nic nesekalo..ale plynule sa sukalo :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

aj našli veveričky ked sa šukalo :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Již několikrát se zde psalo, že nejdou některé programy Skylinku a mě vždy šly. Ale včera celý den nešel Eurosport HD, Spektrum, a ještě několik jiných. Naštěstí se dalo dívat na Giro na jiném Eurosportu. Dnes vše jde. Karta ICE ve čtečce Vantage, balíček Multi HD.

dedafelix
Registrace: 3/2009

Majú v tom riadny bordeľ mne včera v balíku Kombi
nešiel NatGeo Wild HD ale mi pustili HBO Comedy a HBO na takú výmenu by som aj pristal :laughing: dneska je zase všeto späť :)))

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Ani mně včera kolem 23.00 nešel NG Wild HD - Technisat HD8SX - Mascom - ostatní pokud vím šlo...

Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5

Nalim2
Registrace: 12/2007

Tak při včerejším počasí se není co divit,někomu šlo a někomu zase ne...a co? :)))

Harnadek
Registrace: 6/2009

a pak ze skylink je nejlepší to se nestané ani na UPC jen kdyz je blby pocasi tak jo :lookaround:

smsmania
Registrace: 5/2011

Harnadek

Takže blbé počasie môže za to že mi išli programy z prémiového balíka (nemám zaplatené)a nešli programy ktoré mám zaplatené kombi :laughing: :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

No něco s tím rozhodně dělaj. Se teď koukám asi hodinu na History HD, mám to samozřejmě zaplacený, a občas to vypadne, skočí tam barevný pruhy, pak to zase jede. A když mám výpadky kvůli signálu, tak tam rozhodně neskáčou barevný pruhy. Navíc signál mám teď v pohodě, i když je trochu zataženo...

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

12,109,

Možná připravují něco nového ,místo NOVY HD.

robokop
Registrace: 5/2009

Tak jsem to dnes poprvé zapnul a bohužel stále beze změn, tak mám dojem, že ten modul hodím do šrotu, jestli to všem už běží. :-/

Dejv6

Modul SMIT Cryptoworks 3.9.12.m 2 a všechno funguje v pořádku.Ten tvůj smardtv irdeto cryptoworks), je ten červený nikdy moc nefungoval.Ještě nepíšeš jakou máš kartu??

robokop

Kartu jsem měnil na ICE, na začátku mi po vložení nešlo vůbec nic a musel jsem to řešit s tech. podporou Skylinku, na kartu mi pak následně zaslali reaktivační zápisy. Modul mám smardtv irdeto v 4.02.006, sat. přijímač Panasonic.

Dejv6

Zkusit ten SMIT 3.9.12 m2 ,mám taky ICE kartu.Doporučoval to Skylink.U mně funguje dobře ten modul.

robokop

Asi to k té výměně pomalu ale jistě spěje.. :-/ Díky za tip.

Dejv6

16:00 všechny HD programy mi už běží, tak snad jen krátkodobý výpadek.

Dejv6

Re:výpadek

Nevím pánové,nikdy jsem neslyšel nebo nezaznamenal výpadek např.na německých kanálech.Čím to je? Je to snad ta proklamovaná digitální kvalita obrazu a zvuku?

Pepa 3
Registrace: 4/2007

zlatý DIGI TV . Mít nadupaný recívr na Skylink doma za těžký peníz , platit balíčky a nekoukat to nemusím . cha cha . Radši horší obraz jak u koho ale bez výpadků . R^ :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra