Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

domácí sdílení skylink karty irdeto na vantage

Ahoj, potřebuju načerpat nějaký informace - pořídil jsem vantage vt-1 s tím, že si doma rozjedu po síti sdílení u dalších dvou (7100 a 1100). Zaplatil jsem si u skylinku kombi a myslel si jak budu hezky poslouchat... ale Rv , začlo to tím, že vt-1 neumí irdeto, po koupení modulu se sice vt-1 rozběhla, ale sdílení na ostatních mi nejde ani boha... Prý to jde na linuxu, ale tam jsem na vt-1 ani nenašel volbu pro sdílení. Poradí mi někdo? dík

okty
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: domácí sdílení skylink karty irdeto na van...

Odpoved hladaj na:

http://vantagefunclub.cz/index.php

nutná registrácia.

Nibiru
Registrace: 3/2008

domácí sdílení skylink karty irdeto na vantage

No Vantíci by měli mezi sebou umět sdílení zadáním ip a volbou "master"-"slave", ale nemůžu potvrdit, protože mám jen jednoho 7100 . :(

decmen
Registrace: 2/2008

Umí to jak říká decmen, ale karta musí být v UCAS, takže Irdeto v modulu NE. CW kartu a ICE jsem však sdílel v pohodě (jen master musí být furt zapnutý). Jo a jde to jen mezi dvěma vanty, tři už ne.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

bohuzel to nejde, koupil jsi na tuto vec spatne prijimace,

rj45
Registrace: 6/2007

@rj45

ještě to nemusí být úplně ztraceno, ve VT-1 nechá irdeto a pořídí si za kilčo měsíčně kartu NEXT a tu bude sdílet mezi 7100 a 1100. Tedy pokud jde k "mateřeské" Irdeto kartě pořídit NEXT karta ICE (to nevím)

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

No a čo tak to si tu ICE kupit za Hotove ,previesť ak je na tej IR nejaky balík na tu ICE a je to ,a nie platiť mesačne naviac ,však to nemá vôbec zmysel plaťiť za niečo 2Krát.to môže isť človek potom do UPC. :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra