![]() |
|
modul pro Sky Italia? problémTak jsem dneska zkoušel modul Giga Twin Blue (o kterém se psalo, že by to mohlo fungovat). Nepodařilo se mi to zprovoznit. Myslím, že to určitě nefunguje. Bylo tam i nějaký divný CAID (0900?). Sky IT je 093B. Když jsem to přidal manuálně do seznamu, taky se nic nedělo. Tma.Píše se něco o Diablu 2, ale bůhví jestli chodí zápisy. Jestli to není jenom takový na střídání s jiným resívrem. Nevím. Ta podpora modulů pro karty Videoguard je vůbec otřesná. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémnepotrebujes nahodou neco takovyho ? http://boxkey.exyucs.com/Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE:modul pro Sky Italia? problémTo máš pravdu já měl to samé s modulem X-Cam kde místní prodejci tento modul přímo doporučují pro přijem Sky Italia a asi ho nikdy nikdo netestoval protože tenhle modul ani nedetekuje kartu jako takovou vůbec jí prostě nevidí natož aby něco dekodoval RvFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémboxkey netřeba (karty sky it nejsou párovaný). mně to chodí dobře ve vantage přímo ve čtečce. občas se vyskytne menší problém, ale spíš ojediněle.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémFerguson HF 8900 je na tom podobně kartu vidí zápisy nikoliv ale za dva měsíce provozu problém s dekodováním nenastal R^ nevím jak často chodí oprávnění a nebo jsou napevno? na kanál TG24 odkud údajně chodí zápisy jsem přepnul snad jenom jednou za tu dobu na pár minutFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémnejlepší na tohle je prostě UNI čtečka. moduly se moc nechytají ačkoliv ten Diablo 2 by fungovat měl. další možnost (ovšem spíš dobrodružná) je nákup oficiálního sky přijímače. od toho lze čekat perfektně fungující čtečku, ale to je asi tak vše. spíš řešení pro případ krajní nouze.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémTen jejich box fakt jen když by hrozil nákup Vantage či Fergusona je to takovej pěknej úpísák kanály jsou seřazený na pevno nejde s nima hejbat snad je výhodou že tam budou nějaký extra služby,samopřeladění v případě potřeby lepší komunikace se Sky,nebo nevím ale na druhou stranu za těch třicet éček co se to na ebay prodává bych od toho víc ani nečekalFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémnějak se nám nedaří nikoho nalákat. lidi, asi takhle. na ebay většinou prodávají tohle zboží satelitní firmy. nejedná se o žádný nezkušený prodejce, co se jim někde válí doma dvě karty. je to stejný jako satsklep, ne-li lepší. karta přišla pečlivě zabalená a bez známek používání. jednalo se prostě o novou, maximálně jednou použitou kartu (kvůli aktivaci).ten premium balíček sport nebo cinema (na výběr je vždycky jenom jeden u levných karet) je velice solidní. pro brita možná nic extra, pro nás něco nevídaného. dneska je tam na výběr kolem 21:00 asi ze tří solidních filmů, na HBO HD nedávají nic. a tím myslím nic Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémvortimond: akokolvek moze byt Sky IT exluzivny, aj s great price, cely "pruser" je v tom, ze dotycny potencionalny uzivatel musi splnat jednu malu podmienku, a tou je bezchybna znalost anglickeho respektive talianskeho jazykanech sa dari, ahoj ;) ps: inak si nacal fajn temu, a tou je CAM modul pre videoguard... rad sa tiez necham poucit... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémno u toho sportu nemusí. a ten sportovní balíček je skutečně "exkluzivní" v porovnání s našema. a "lepší" v porovnání třeba s cyfrou+Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémHele rozumíš nebo nerozumíš ale koukat chceš a platit se ti moc nechce já teda kolikrát nerozumím těm trapnejm dabigům co mi vlastně chtěj říct někdy to nadabujou tak že to ani těm dablérům nedává smysl to je prostě ta zpackaná režie a la kocourkov je to to samý jak když někdo perfektně umí anglicky a přeloží ti návod tak že by ses po.b.lil a jak jinak by se měl film vysílat než origo to by měli kašpárci dávat slevu na filmy (jak říkám já)bez zvuku kdo je na ty votrapy zvědavej co ti změněj poentu filmu díky jejich dabingu..a stejně se v těch filmech používaj takový fráze který se dá naučit jsou furt stejný nevím co je to česky ale vím co to pro ten momentální překlad znamená a to mi ke štěstí stačí :)))Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
vortimondPL začne v srpnu do té doby můžeme laborovat :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémoni taky neumějí často (né úplně vždycky) nakupovat na ebay. nebo spíš zaregistrovat se tam a prostě vůbec jak to funguje. tak je to pak naučíme :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémMyslíš jako Ozák?Vím že československou televizi nesleduješ ale já mám rád Dejdara tak na to čumím..jeden klick a máš jí.no koho tu tvojí lásku a schovaná je za jedním klickem stejný jako Paypal jeden klick a hraješ...mi to bude už končit koukal jsem za tři neděle nemám si radši dát ten balík Zábava jsou tam tři HD a něco hrajou?To AXN např.třeba Ztraceni nebo něco podobnýho?Těch třicet kanálů o zvířatech mě moc nevzalo že bych dal Sport.Zábavu a mojí Musicu nebo lepší hodit Movie?Jakej je podíl HD oproti SD?na tom Movie packu?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémebay je nutnost. tam se prodává i loňský sníh. ne jako metafora, ale prostě loňský sníh. z lednice :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémTak jim tady zavedem sekci:Jak se zbavit refreshů karty CS Link a jak vyzrát na novou kartu ICE SkyLink = koupit si kartu která funguje a nejsou s ní žádné problémy a nabídka je taky lepší a hlavně levnější..kdo je bude ale co učit?Vem si ebay a já si vezmu jazyk italský :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
VortiJaký firmware byl v tom GIGA TWINU? Na cizích fórech jsem koukal že u verze 3.10 píšou SKY ITALY OK a u verze 1.31 NDS card HD support fix. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémverze 3.26 myslím si, že to asi nechodí. možná dělám něco blbě, ale spíš ne. spíš se doporučuje to diabloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémAha. A máš nějaký tip , kde je diablo za mírný peníz ale aby už mělo správný firmware? Koukal jsem že ho tu dost eshopů nabízí ale píšou , že je potřeba ho "naprogramovat" a mne se nechce kupovat i ten programátor... |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémJak jsi kartu Sky IT získal, resp. jak jim to platíš? Musí se to dělat přes šizuňky jako u Sky UK, nebo jsou přístupnější? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémCeny jsou solidní. Jistě na tom taky něco mají, ale důležitá je konečná cena pro nás, která je velice nízká. Jestli to sky rozdává zadarmo (těžko) není důležitý. Prepaid karta na přibližně půl roku (počítej možná jenom 5 měsíců. myslím že ty karty mají nějaký konečný datum platnosti) asi 70 EUR. Na rok pak klidně 270 EUR, to už je předplatný. Akorát s tím rozdílem, že je zaplacený předem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémmůžeš to i různě kombinovat. to už řešíme. vezmeš si třeba na rok tu nabídku, která je pro tebe lepší (což bude asi určitě sport) a k tomu si vzít jako povyražení na půl roku tu superlevnou kartu s opačnou nabídkou (cinema). těžko se dostaneš přes 400 EUR a máš zábavy dostiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
aktuální stavmomentálně v tuhle chvíli máš asi nejlepší tohle (zeptej se na datum do kterýho ta karta platí). třeba english. karty na ebay jsou momentálně prakticky vyprodaný (smích). tohle by mělo být aktivníwww.pianetasat.it/prodotto-143292/6-MESI-SKY-ITALIA-2GENERICALCIO-o-CINEMA-oSPORT-HD.aspx Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémTaky jsem uvazoval o Sky IT prepagato, no pokud nekdo z prodejcu ma expedici do cele EU nevyplati se a kdyz je dobra cena tak tam ma "Spedizione in: Italia". Nejak zadonit po nich aktivaci a zaslani do CR se mi nechce. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: modul pro Sky Italia? problémprávě no. je to vyprodaný. myslím, že na tom máme svůj podíl. máš lidi, že toho vezmou i víc než dva kusyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
keramikmám na prodej modul Diablo 2, naprogramuji verzi dle přánímoduly@seznam.cz Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |