![]() |
|
Výluka Ústí nad Labem - DX příjemAhoj, vím, že to pan šéfredaktor nemá moc rád, takže nebudu jmenovat, ale pan Polák z konkurenčního webu napsal slibovaný text o výluce vysílače Buková hora. Je to zajímavé čtení a má tam i ukázky stanic, které zachytil. To Švédsko prý nakonec bylo Turecko.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemNechápem furt , čo Ťa na tom tak vzrušuje , je to bežná vec.Ono to "Turecko" mohlo ísť kludne z Berlína , je to multikulti oblasť a staníc tam bolo odjakživa extrémne vela ,aby ostrov WestBerlin dráždil východný blok. Pred mesiacom som bol v TropicalIslands tak som si v aute po čase preskenoval ten berlínsky FM éter. R^ T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemNa Severni Terase v Usti se uz za komancu dal dobre naladit Bayern 3 a jine radia z Bavorska, v lete i berlinsky RIAS. Dnes se bezne chyta country radio a radio klasic z Prahy, Plzensky rozhlas a pri dobrych podminkach i Budejovice...DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemMě tu hraje naopak 88,8MHz z Bukovky/CRO Sever/ a když otočim antenu o 180st. tak mi naskočí Ö3 z Lince, rovněž 88,8MHz.Nabízím někomu odměnu, kdo zruší vykrývač 98,4MHz Radio Impuls na Javorníku, díky tomu jsem přišel o luxusní a stabilní DX příjem radia Bayern3 z Wendelsteinu/98,5MHz/. Dejve - nech si ty provokace od cesty, proč se neustále obouváš do zdejší redakce, to jsi nastrčenej špicl, nebo nějakej jinej poskok? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemMarku, v klidu. ;) Žádný poskok ani agent nejsem. Nevím, jak tě to napadlo. Dnes má mimochodem výluku Ještěd, ale ten se tady v Domažlicích nechytí. Jen kdyby to někdo nevěděl... :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemStejně je směšné, že příslušný web, který lidé znají, se zde filtruje. Naštěstí to není i naopak. Je to jen znakem české malosti zdejší "redakce". |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemkdybys tušil kolik špíny naházel bezdůvodně tamnější redaktor na tento server jen v rámci zviditelnění se a konkurenčního boje... bys to viděl jinak. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemChtěl jsem tu upozornit pouze na zajímavý článek z konkurenčního webu. Jak ale vidím, většinu z vás jsem tím pobouřil. Nechtěl jsem vyvolávat nějaké nepokoje. Mám teď hodně práce v novém zaměstnání a dostanu se sem jen minimálně. Jen mě Davide překvapuje vaše chování, protože jste, nebo byli jste s Lukášem Polákem dobří kamarádi a oba jste členové dxklubu, tak nevím, kde se ve vás bere ta zloba...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
dejfJe vidět, že to víš hodně málo. Neni to pochopitelně nic hrozného, ale hloupé je hodně, že se do takových to věcí vůbec pouštíš a veřejně je komentuješ.Dalo by se i říci, že ti je do vztahu dvou serverů uplně kulové. Starej se především o svou novou práci, ať v ní nedopadneš jako v té předešlé. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Dejfza prvé si myslím že Vám po tom nic není, za druhé mne neznáte tak laskavě nehodnoťte "kamarádství" lidí o kterých nic nevíte, za třetí nechápu co s tím má členství v dx klubu, a za poslední zeptejte se pana Poláka, proč má potřeby házet na někoho bezdůvodně špínu a pak chodit a omlouvat se, a to pořád dokola. A vůbec, co to sem taháte? Co si dovoujete tady rozebírat moje osobní vztahy s jinými lidmi? Pokud vím, dotyčný tu řešil nevraživost serverů, tak jsem mu na to odpověděl a nikoho jsem nejmenoval. Opravdu nebetyčná drzost z vaší strany. Držte se radši optiky. O žádné zlobě nemáte ani potuchy, tak se starejte o sebe! |
davidkriz
![]() |
|
@ P 222jeho to vzrušuje, protože 5 let instaloval antény aniž by tušil co jsou a jak fungují radiové vlny a když nakonec zjistil že to není jen o tahání RG6 a utahování šroubků a že si domrvil vlastní trh, tak v jiném zaměstnání má asi moc času, tak zkoumá, co to vlastně ty radiové vlny jsou a jak se šíří ;) |
davidkriz
![]() |
|
Svého času Bayern 3jsem přijímal na FM v Havířově(!). Samozřejmě byly úniky (anténa dýchala), ale ráno do cca 8hodin byl poslech solidní. Chlumecká anténa a zesilovače. Dnes je po ptákách na FM, ze satelitu to jde.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Výluka Ústí nad Labem - DX příjemZe satu to neni ono. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |