Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

ČT24 v nabídce AUT kabelového operátora aonTV!!

Přední rakouský provozovatel digitální televize zvyšuje počet televizních kanálů
ve svém portfoliu.
ČT 24 se stává novým cizojazyčným kanálem v portfoliu firmy.

aonTV rozšiřuje své služby o další cizojazyčné programy.
Od 30. května 2011 nabídne aonTV mimo jiné první kanál v češtině. Počet televizních kanálů firmy aonTV v základním balíčku se zvýší o 20 programů a balíček tak zahrnuje více než 110 televizních programů.
Kromě toho firma provozuje dalších 30 prémiových televizních
kanálů a 10 HD kanálů s vysokým rozlišením.

V Rakousku žijí početné zahraniční komunity. Podle údajů tamního
statistického úřadu STAT žije v Rakousku více než 200 tisíc lidí ze Srbska,
Černé Hory a Kosova, 60 tisíc Poláků, 68 tisíc Rumunů, 27 tisíc Rusů a 185
tisíc Turků. Kromě toho žije v Rakousku kolem 45 tisíc Čechů, což je významná etnická skupina.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

re:

Zajímavá a dobrá zpráva.Těch našinců tam bude podstatně více,ale postupem času už to jsou vlastně domorodci.Snad polovina jmen má český původ,tož jeden stát,jeden národ,možná je škoda,že to tak nezůstalo,při příjezdu od nich sem mě to vždy napadne.Řečeno slovy Bohůša-podívaj sa na ten bordel všude okolo.....Tamhle autovrak na zahradě,tamhle naházené cihle a železo,pátek,nebo svátek pořád někdo hlučí...Bylo pěkné pozorovat třeba titulky Komisaře Rexe,ale i v tamních rádiích,pěkný byl ten manželský pár na Kronehit rádíu-Martina Konvicka/Michael Konvicka.No,ale to už jsem od zprávy o zařazení ČT24 trochu odběhl.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Jo, přesně vím o čem mluvíš. Ono stačí jet od Korandy/Lipenská nádrž/ do Rakouska na pivo. Okamžitě poznáš hraniční čáru, najednou to přestane drnčet, tlumiče nevržou atd. Za Dolním Dvořištěm zmizí děvky, bordel kolem cesty, všechno je posečené, natřené atd.

Já jsem ale lepší... :))) Včera jsem začal po dvou letech natírat plot Herbolem, soused mi říká "vždyt to máš ještě pěkný, to ještě pár let vydrží", ale já to chci mít jako v Rakousku...
Rodiče mladé maji v Sant Wolfgangu chalupu, to je nádhera, jak tam všechno pěkně kvete a září.

Večer zvučim The Swings/X-tet V.Fiala/ a host bude Karel Štědrý - to bude zase náprask. :(((

On Air!

Saxon

RE: ČT24 v nabídce AUT kabelového operátora ao...

Keby pretrvala monarchia mentalita ludi v strednej europe by sa nezdegradovala na dnesnu uroven.A to sa tyka aj rakuska aj ked je to tam podstatne lepsie ako u nas(vas).Hlavne debata v politike je kto kde ukradol viac alebo menej,to volakedy nebolo ani na zapad od nas,ked este bola zelezna opona.Ale uz sa priucili bohuzial.Aj tak je este nastastie ich mentalita ina natolko,ze zatial je naozaj vidiet ked prejdes hranicu kto kde zije.....ludia alebo dobytok. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

oni to tam mají takový upravený všechno v těch vesnicích u hranic. to je hezký. u nás všude roste metr do výšky plevel :))) ale ono to má taky něco do sebe. člověk by měl pocit, že si v tom bordelu může jenom tak vyrazit po cestách a dělat si co chce. jenomže to bohužel není pravda. tady spíš každýho fízla zajímá kam lezeš a co tam děláš atd.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

To vies tam mat na sukromnom pozemku bordel je hamba.A navyse aj su organy ktore maju moznost zasiahnut ak su staznosti os susedov.U nas su organy len zamestnanci tych organov,lebo su bezzube zakony.Dat tabulu vstup zakazany sukromny pozemok a 10 metrov dalej bordel ako v tanku.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

policie je u nás od toho, aby buzerovala chodce na přechodech, vandráky na výletě a chovatele psů ve městech :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

K těm etničamům v Rakousku:

to je ještě dobrá skladba - u más bude za 30 let každej druhej "Čech" opálenej, každej třetí žlutej a ti první (bílí) budou mít tak trochu východní přízvuk Rv ;P

gaston
Registrace: 1/2006

Sorry

"m" a "n" nějak přeskakuje....

gaston
Registrace: 1/2006

Ked to pojde takym tempom ako doteraz,veru to 30 rokov nepotrva.Zase byt nemec alebo rakusan pomali sa ucim po turecky,lebo ak tam sa nic nezmeni dopadnu podobne... Rv

liquere

Vortimonde, ta policie by mohla naopak více ,,buzerovat´´ nezodpovědné pejskaře.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Gaston to su este tie oneskorene jednotky dzingischana co prichadzaju do europy,uz nevedia co s mecom tak otvaraju butiky...... :laughing:

liquere

Gaston to su este tie oneskorene jednotky dzingischana co prichadzaju do europy,uz nevedia co s mecom tak otvaraju butiky...... :laughing:

liquere

rozdíl oproti Německu je v tom, že tady u nás je opravdovej nacionalismus. a občas taky rasismus. to znamená tady je vietnamec nevítaná osoba, ať dělá cokoliv. tam je turkům vytýkáno spíš to, že se izolujou a vytvářejí si vlastní oddělený prostředí

vortimond

už jsi někdy viděl vietnamce na ČT, Nově nebo Primě. ani moc ne. na německých programech naproti tomu běžně vidíš turky a můžeš se i něco o nich dovědět

vortimond

re:

Jsem rád,že to vidíte podobně.Někdy mám pocit,že blázen jsem já...Jinak sax ten záměr koupi nemovitosti v AT ti schvaluji.Když jsem tam minule byl,tak jsem si vzal v tamní realitce katalog s nemovitostma.Už od 30t éček se vyskytují zajímavé chaloupky.Já nakonec koupil tady.Linec je tam lepší,Jauerling mírně horší,Videň nebude asi vůbec,ale jinak je to rozhraní JČ,SČ,VYS,slyším i DE,už jsem si sehnal tuner a v červenci začínám.Tak nevím,jestli si nemám na ten pozemek sehnat nějaký ještě bordel.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Vorti ved u vas maju ping pongovia vlastu telku co ethnik tv?Pockaj az bude mat prazsky orloj sikme oci.... :8)

liquere

No právě to je ten problém. Že oni musejí mít u nás vlastní televizi, jinak by vietnamce v televizi vůbec neviděli. Maximálně ve zprávách na Nově :laughing:

vortimond

lubbik

a začínáš s čím: bourat, renovovat, kopat základy? :)

V Rakousku budu bydlet do deseti let, současná situace v této zemi mi tuto volbu jasně schvaluje. Stačí kus za hranicema, aby člověk nestratil kontakt s nebližšími, s kšefty, ale žít v ČR, čekat tady na důchodový věk - ani omylem!
Hod na našem foru tvoji novou adresu, jinak Ti přeju hezké bydlení v novém. R^

On Air!

Saxon

re:

Osobně si myslím,že rok 1918 byl chyba,sic myšlenka češství (ne čecháčkovství) je pěkná a svým způsobem ji i chápu.Se spoustou mých zákazníků /i učitelů histrorie/ jsem toto téma řešil a vyjádřili obavu z v monarchii přítomných jižních sousedů Slovenska,nynější vývoj v zemi na jižním břehu Dunaje jim dáva za pravdu. Jinak Sax:Bydlet kde mám,spíše jsem řešil víkendy a volno a také uložení peněz.Pokukoval jsem po realitách tři roky,zvažoval vše možné,ale když jsem viděl toto,tak jsem neváhal.Více bych řešil až u nás na fóru.Měj se R^

lubbik

Ver tomu,ze problemy maju len krikluni na jednej aj druhej strane.Bude to dovtedy kym sa ludia nebudu delit na slusnych a tych druhych.Bezny clovek nema problem ci ide na juh slovenska ci prejde do madarska alebo rakuska.Samozrejme ak vie trochu jazyk kam ide,nemoze chciet aby vsetci vsade vedeli po slovensky........myslim vonku

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra