![]() |
|
Ferguson 8900Hd + ICE SKYLINKZdravim,mam FW 11.32.3F, ako global free a od dnes mi to vypadlo uplne, ked zapnem ferdu, tak mi nabehne program a ked ho prepnem, tak vypadne obraz.. Ked sa vratim na ten program "prvy" co mi isiel hned po zapnuti, tak uz ani ten nejde. Skusil som staru kartu CW, ta isla v poriadku, tak som regnul tu ICE a dufal, ze to pomoze a nic, to iste.. Nechapem 2 tyzdne mi to ide uplne perfektne a teraz nic..aj som si dal poslat nove zapisy na kartu a nic.. :(( :(( Stretol sa s tym niekto??? |
shaman
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Ferguson 8900Hd + ICE SKYLINKNo, mně zase ode dneška přestaly jít naše programy. Samo ČT 24 maká, ta je volná. Určitě s tím zase něco dělali. Mám F. 8900 a poslední tovární FW-1.32.4A. Už mě to opravu s..e. Kde mám záruku při výměně karty, že to bude makat i např. v novém certifikovaném dekodéru?Už mě fakt štvou. Poradí někdo, mimo výměny přijímače, mám ho něco málo přes 2 roky !!! |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Ferguson 8900Hd + ICE SKYLINKMne Ferda slapal 3 roky uplne tip-top, dnes anomalya,ale nakoniec sa to vyriesilo zmenou datumu v nastaveni o jeden rok dozadu :)Ale toto nechapem, preco ti to vypadlo, to sa mi nikdy nestalo, ale uz som cital podobne problemy.. |
shaman
![]() |
|
RE: Ferguson 8900Hd + ICE SKYLINKDíky , vyzkouším,. Později jsem jinde zde ve fóru četl, že ale pak nejde EPG, což je pro mě klíčové. Už nevím jak toto vše nazvat, pořád nějaké problémy a stále přesuny na transpordérech. :( Přitom jsem nikdy s FW nelaboroval a používal jenom tovární. |
Ajap
![]() |
|
RE: Ferguson 8900Hd + ICE SKYLINKZměna datumu nepomohla, ani tovární nastavení, stále se zobrazuji navíc info o kartě a ani nenaběhne info o CR.Dle zjištění je problém u Fergusonů, u starého Humaxe 5500 vše OK a má rovněž čtečku. Ať se jdou poláci vycpat !!! Co s tím ?!? |
Ajap
![]() |
|
Ferguson 8900HdV nových softech je asi namontované hlídání datumu. Vrátit se na soft 11.20.4d, tento ještě funguje. |
jasmin47
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@ajapJa pouzivam cez telefon fajn aplikaciu, kde si pozrem aktualny program TV stanic. Takze EPG ma az tak moc netrapi.. Urcite bude novy soft. Ja som maximalne spokojny a nechce sa mi s tym paprat uz, ide to takto a hotovo :)Inak cudne, ze ti nejdu tie programy, skus zavolat do SKYLINKU. Ja som v zahranici, tu mam slabsi signal na CT a STV,markiza, doma, takze mi to tiez niekedy nejde, ale z dovodu signalu.. A mas novu kartu SKYLINKU? |
shaman
![]() |
|
@shamanKartu novou nemám, kdo mně zaručí, že půjde ve Ferdovi OK ikdyž vezmu i např.licencovaný, raději už IR dekodér? Ať se jdou v....t. Volat do Skylinku= vyhozené prachy, naposled mně nic vůbec neporadila, u nich vždy vše v pořádku, jen natahovala hovor...Prosba: Nemohl by nějaký odběratel/prodejce Fergusonů či v současnosti Ariv oficielně vyrozumět o problému polského výrobce? Pánové DÍKY !!! |
Ajap
![]() |
|
@ajapAle mas "Cesku" kartu od skylinku, ze? Pretoze, mne nikdy nerobila karta potiaze.Teraz idem na novej karte IRDETO a bez problemov, len to s tym posunutim datumu. Inak si kup modul do CA slotu a mas po problemoch :) A este taka vec, ze vzdy som pouzival softy s "EMU". Teraz mam tento 11.32.3F |
shaman
![]() |
|
@ajapSkusal si refresh karty? A mas vobec dobre naladenu antenu? |
shaman
![]() |
|
@shamanRefresh karty jsem teď znova opakoval, uvidím a anténa včetně síly+kvality příjmu je samozřejmě OK !!! |
Ajap
![]() |
|
RE: Ferguson 8900Hd + ICE SKYLINKtak to potom neviem. Pomohol refresh? |
shaman
![]() |
|
@shamanRefresh karty jsem udělal v Humaxu. U Ferdy tovární FW-1.32.4A, po změně času/vrácení o rok zpět/, opět OK, pouze jak bylo výše uvedeno, nejde EPG. Pokusím se v tom ještě kouzlit, třeba i to naskočí... ;)Upřesnění: Humax 5500 má totiž certifikovaný CR, ne čtečku jak jsem mylně uvedl, proto to v něm zatím chodí !!! R^ |
Ajap
![]() |
|
![]() |