![]() |
|
Čo sa stalo?Zravím Vás.Zrazu na HF 8900 nefunguje čítačka ani emulácia zo softu 1.32.3F. Po reštarte nabehne program, na ktorom to bolo vypnuté; aj emulovaný. Iný nie. Po návrate z iného programnu na program fungujúci po reštarte už neide ani ten. Voľné programy fungujú. V module CRW v CA slote fungujú karty Sky Link aj CS Link normálne. Aj po niekoľkonásobnom firemnnom nastavení a prehratí na soft 1.32.4A čítačka sa správa rovnako na oboch kartách. Je po nej? |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?ne ne mě taky nejde ani s orig soft.!!!musíme počkat až vydají novej! |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Presne toto sa stalo aj mne dnes na 1.32.3F v UNI citacke:/ |
shaman
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Paradox je ten, ze som pre istotu kartu skylink zaregistroval, tym, ze mi bola stara karta dekativovana, ale ked ju tam strcim, tak stale ide.. Tak isto mi idu vsetky programy, len musim si ich naskor prepnut a potom vypne (z elektriky) a zapnem ferdu, len nesmiem prepinat :/ |
shaman
![]() |
|
fansatv tom CA slote funguje aj ta nova karta IRDETO od SKYLINKU?? Mozes mi poslat link, ktory konkretne modul s tym spolupracuje??? By som ho po pripade kupil..Dakujem |
shaman
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?zmente si v nastaveni casu na rok 2010 respektive na datum pred 1.6.2011a pojde Vam to |
vetiver
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@shamanKarta je ešte CRW (0376xxx)a modul ešte CRV modro-biely SCM. |
fansat
![]() |
|
@vetiverĎakujem. Naozaj to funguje. Nebude potom problem s časovačom? Vyskúšam. |
fansat
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?mam tam tet 11.19.oE ice karta už funguje.pomohlo me refresh. |
Borat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Pri dátume staršom ako dnešný karta funguje, ale neide EPG ani tým pádom ani časovač. |
fansat
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Tak toto by ma ani vo sne nenapadlo zmenit.. skoda toho EPG, ale podla mna bude novy soft coskoro :)@fansat ale ked si mal kartu v CA Slote, tak ti to islo bez zmeny datumu???? |
shaman
![]() |
|
@boratAko robis refresh? Cez stranku (skylink/cslink) ? Alebo da sa to aj priamo cez prijimac??? |
shaman
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Pri karte v module to fungovalo aj pri správnom dátume. Nešla emulácia. V terajšom softe 1.32.4A sa emulácia nedá vyskúšať. Nemá ju. |
fansat
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Dik, uvazujem, ze si zakupim tu kartu, nech sa vyhnem do buducna tymto "dejavu" :)Emulaciu som uz velmi davno nevyuzil. Mozes mi dat na seba email? Chcem sa ta nieco opytat ohladom emu ;) |
shaman
![]() |
|
@shamanTo emu rovnako nevyužívam. Mal som ju tam cca 10 dní. Len na skúšku, či pôjde niečo z Bulsatu. V tabuľke sa nedá vložiť číslo providera. Šlo KD, ORF1,2, Ruské stanice na pozícii 53 E a 90 E a TP 12111 na Síriuse. AQj tak mám na družiciach 90 E až 30 W cca 200 staníc. Ak chceš pošlem Ti setting. Daj mail. |
fansat
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?oprava cca 2000 staníc na parabole priemeru 90 cm. |
fansat
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?shamanx@azet.sk |
shaman
![]() |
|
@shamanposlané |
fansat
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Refresh karty ICE dělám přes oficiální stránky Skylink. Tento problém jsem měl minulý týden, zkoušel jsem různé softy i originál, ale nepomohlo to. Uni čtečka je o.k. |
Borat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Čo sa stalo?Ani na HF 8800 so softom 1.32.2A to bez vrátenia dátumu nefunguje. Bez EPG. |
fansat
![]() |
|
@boratSom to niekolko krat spravil a nic. Dokonca som deaktivoval "staru" kartu skylinku a stale mi funguje.. zahada, dokonca mi ide paket skylinku stale :D |
shaman
![]() |
|
![]() |