![]() |
|
Ariva 200HD INTERNET RADIOje niekde neaky postup ako spustit taketo radio v arive?nasiel som to na ab cku ale tam som to moc nepochopil ako sa to ma vkladat na usb poradi niekto?diky |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD INTERNET RADIOProč se ptáš tady kdaž se to řeší na ab foru? :bigeyes: :bigeyes:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD INTERNET RADIOZasunieš USB.potom vstúpiš do menu USB,hore máš kartu rádia...Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD INTERNET RADIOA musi to byt v neakom subore na tom usb?mal som neake radia v pc a dal som to na usb a neislo mi to v tej kolonke internetove radio |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD INTERNET RADIOCo já vím tak nic na USB nevkládáš. Prostě zasuneš USB a pak v menu arivy tam kde je seznam rádií ,dáš stáhnout databázi těch rádií. Ta se ti uloží na to USB a pak už jen procházíš tuto databázi a vybíráš co chceš pustit. Nevím to přesně , nikdy jsem to nezkoušel ale někde jsem to četl. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |