, sekce: Technika |
|
Meraci pristroj RoverRover Atom Light Plus - ake mate s tymto meracim pristrojom skusenosti? Pytam sa hlavne tych znalych, ktori vedia, o com je rec :). Nejde mi o know-how, len ci sa osvedcil na merackach pre dvb-t, dvb-s/s2. Nejake diskusie som uz tuna na parabole cital, pozrel som sa aj webe roverinstruments.com, ale osobna skusenost sa ceni viac, ako pismenka na monitore :). |
profak
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 56 |
|
|
RE: Meraci pristroj RoverVidím , že niekomu akurát víria hlavou rovnaké myšlienky ako mne ! :8)A či sa oplatí priplatiť za to + by ma zaujímalo okrem iného... T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 764 |
|
|
re:Meraci pristroj Roverbohatě ti stačí jen light verze pač na tak malém displeji ti bude sledováni HD k .... , light mám pokud potřebuješ něco vědět ptej se |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
@ bryketaako spravne hovoris, je viac verzii. uvadza sa Rover Atom Light Plus, inde Rover Atom Light stc, potom aj rover atom light stc plus. sledovat na tom TV nemusim, staci na displeji zobrazovat iba zaklad v mpeg2, mpeg4 HD nemusi. no co sa tyka parametrov, potreboval by som verziu, kde zmera parametre signalu DVB-T v mpeg2 (CZ a SK) aj v mpeg4 (PL a HU), tj MER, ChBer, VBer, C/N, intenzitu + impulzovu odozvu. Samozrejme ze aj parametre DVB-S/S2 + DVB-C. Ktoru verziu teda mam zhanat? |
profak
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 56 |
|
|
RO.VERNevím jestli se text neobjeví dvakrát. Prosím kolegu "bryketu" o názor. Displej má být i kvalitnější. Na sluníčku jsem u PLUS-ka docela dost viděl. Je to pravda nebo i bezPLUSKO na slunci ukazuje. Cenový rozdíl se zdá být - vzhledem k rozdílu uhlopříčky neúměrný. Máš nějaké negativní zkušenosti ?? Chci jej také koupit. Děkuji předem za info. |
FuZdeDa
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 13 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|