Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejdou hd na skylinku

Od dopoledne mi nejdou hd programy na skylinku(comag sll00 hd,ice karta,předplaceno do konce roku)co Vám?Dík.

svijam
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejdou hd na skylinku

Jasne, že idú!

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Udělejte reautorizaci karty přes web Skylink nebo jim zavolejte na Hotlinu.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Nepředplaceno a idú... :laughing: :laughing: :laughing:

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR

Řešeno snad 1000x - nechat na ČT1 a čekat, čekat a čekat. Cca do 30 minut přijdou zápisy. Pokud nejpřijdou do 2 hodin, ta reautorizaci (stejně se bude čekat na ČT1).

zdrk15
Registrace: 5/2008

zdrk15

Ani to není rada, teda spíš jen tak poloviční rada. Takové případy se prostě MUSÍ psát na Skylink, teda pokud si jsem jistý, že moje zařízení je to, které by nemělo zlobit. Ať vědí, že se to děje. Pak když tam napíše jednotlivec jednou za čas, tak oni prostě tvrdí, že mají všechno v pořádku a že ostatní si nestěžují. No, ale oni to budou tvrdit i tak. Ale možná se jednou chytnou za nos, až se jim bude hotline-email hltit a něco s tím udělají. Vždyť to jsou pořád dokola ty samé HD programy a přitom na různých strojích a s různými moduly, dokonce i s těmi certifikovanými.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

nejdou HD

Předevčírem po 22 hod. mě vypadlo všecho vč. ČT 1. Musel jsem vypnout příjmač a po chvíli zapnout. Objevilo se ČT a za chvíli vše šlo. Topfield SBI 2050, karta ICE. Napsal jsem na Skylink, odpověď nečekám. Bez komentáře.

Teryk
Registrace: 10/2010

Přesně tak,psát a otravovat a když nebude zbytí,odejít. Mám placený Multi a HD+ a dvě neděle zasebou jsem měl celodenní výpadek 6 HD kanálů,přičemž na 12.109 většina šla. A ozvali se až dnes s radou,kterou mají asi nahranou na smyčku. Díky za takovou službu.!

csman
Registrace: 8/2010

Mne takisto už po niekoľkýkrát výpadok asi 6 HD kanálov (napr. SpektrumHD, TravelHD, ESPHD...) a zvyšné HD a SD idú. Čo je ešte zaujímavé, tak sa to deje len na materskej karte a na dcérskej - Nextke idú všetky úplne v pohode (odskúšané vzájomnou výmenou na viacerých prijímačoch)... Už mi to lezie na nervy. A Skylink pomaly stráca sympatie, ktoré dlhú dobu mal. Samozrejme rôznymi reautorizáciami a písaním na ich akože zákaznícku podporu sa vyriešilo asi viete čo..

zdenoh1975
Registrace: 11/2006

dejte ale bacha na to až vám někdo zase napíše že máte křápy . :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Mě se to stává také jen na mateřské kartě,Next šlape jako hodinky. Ani v jiném přijímači "mateřská" nešlape! A jestli někdo považuje Vantage 7100 za křáp,tak si nevidí na špičku nosu!

csman

Já už s tím laboruji dost dlouho (od začátku dubna). Už jsem vyzkoušel docela dost kombinací. Sat.přístroje Technisat HD8-SX a S1, moduly 2x SMIT Cryptoworks, 1x Neotion CI+, karty ICE master a Next a vždy nějaký problém, výpadek kódování 6tice HD programů. Vždy v celou hodinu (většinou ve 23 hodin večer. Ale tak 1x za týden.
Teď zkouším Mascom Irdeto/Cryptoworks a zatím se jeví (od pondělka) jako celkem v pohodě. Zatím žádný dlouhý výpadek, jen třeba 2x za odpoledne při přepnutí programu hláška "zakódováno", tak na 10 vteřin. No uvidím, blíží se weekend a to je kritická situace, protože se dívám především na sport a tudíž ne na kanály (ČT), kde údajně chodí zápisy, tak jsem zvědav,jestli to vypadne.

joscer

Bylo by vhodné, kdyby někdo odpovědný, nejlépe od Skylinku napsal, v jakých intervalech a na kterých programech se zápisy posílají. Připadá mi to tak trochu uhozené vyžadovat od zákazníků dívat se pravidelně na určité programy jen kvůli zápisům.

lis
Registrace: 9/2006

Muze nejaka dobra duse v dobe vypadku tech 6 kanalu zkontrolovat opravneni na karte?? Jedna se o Produkt 0BBA. Zajimalo by me zda tam je a zda jsou platne datumy.

Tato chyba se dost tezko odhaluje, kdyz tady pisete 1x tydne ze to nastane a navic pouze na nekterych kartach. A za jak dlouho (kolik minut) to pak naskoci?? Samo nebo je treba refresh??

koudelka
Registrace: 4/2009

koudelka

reflesch jsem skoušel a nepomohla ani když jsem jim už pokolikáte psal a hlavně volal,ani když jí poslali oni /SKY/. Oni mají vše vpořádku akorát pořád stejná písnička-vypni-zapni-restartuj-zapni čekej-dej to na jedničku a čekej.Nepochopí že jim donekonečna/už na to nemám nervy/vysvětluji že vše je origo a schválené a že mi!! to do poloviny dubna chodilo bez jakýchkoliv problémů.Zatím?? to jde asi týden bez výpadků,možná to je tím že do 1.6 jsem měl předplacen HD+ a tam to blblo.V kombi balíčku zatím nic. R^ :))

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

koudelka

Dá se podle něčeho rozklíčovat, která oprávnění jsou jak označena? U CW karty to bylo zřetelné, u ICE karty už ne. U ICE karet je to dokonce podle modulu. U modulu SMIT CW je oprávnění kódem a datum je tam v normálním tvaru, u modulu Mascom CW/IR mám třeba zápis "0BBA/x104C/x1E00", údaje jsou nadepsané "Product/Date/Token".
A otázka je, čím vlastně je ten výpadek způsobován. Protože když je výpadek, tak třeba se to netýká History HD (ale je otázka jestli patří do skupiny 0BBA.

joscer

joscer

to jsem jim psal a ptal se na to,a napsali že je to "jejich interní záležitost" a rozklíčování mi nezdělí.Chtěl jsem vědět pod kterým "klíčem " je třeba Gratis či kde je Kombi či HD+ a jiné.Nezdělí. :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Mám stejný problém, najednou vypadne kódování u část programů. Ale já a určitě i ostatní co mají obdobný problém se nechtějí zabývat reautorizacema atd. V certifikovaných dekoderech cryptoworks to má bezchybně fungovat. Zvažuji podání reklamace písemně doporučeně. Radím totéž.

Kamil

Nejdou hd na Skylinku

Kamile, je tady ovšem skutečnost, že my co tady píšeme alespoň víme, jak závadu odstranit. Ale pro 95% uživatelů jsou výrazy jako reautorizace, modul a pod. neznámé pojmy. Zaplatili a chtějí za to službu,což je v dnešní době normální. A když má soused na př. UPC nebo CS link v pohodě, tak nadávají nám. A pro nás z toho je závěr-nepořizovat a nedoporučovat Skylink.

Teryk

Nejdou hd na Skylinku

Jenže Skylink si myslí,že chyba je jen na straně uživatele a nějakou svoji si nepřipouští. Přitom ten,kdo vlastní třeba kartu Cyfra tyto problémy v podstatě nezná. A reautorizace v mnohých případech ani nepomohla,nebo jen nakrátko.Tak co s tím? Odejít někam jinam?

csman

Nejdou hd na Skylinku

Ale já si zase myslím, že technici velice dobře ví co se děje. Pořád za plného provozu něco zkouší. Možná dostali zadání jak něco ověřovat od někoho, kdo tomu nerozumí a prostě experimentují.

Teryk

Nejdou hd na Skylinku

Bude zajímavé sledovat,jak si poradí s přechodem Cslink, zda se poučí a bude o zákazníky bojovat nejen kvantitou ale i stabilitou příjmu.

csman

csman

Jak to asi bude u CSlinku vypadat potom, když teď je tady na diskuzi spousta žádostí o refresh karet při provozu CW? Dá se to dnes nazývat stabilitou příjmu?

joscer

Nejdou hd na Skylinku

Tak to jsem si neuvědomil,že mají problém už Cryptoworks. Tak zbývá se s tou situací smířit nebo si hledat štěstí jinde.

csman

joscer

Trochu off topic, ale toto si u cital ?

https://www.parabola.cz/clanky/4343/technisat-digit-isio-s1-exkluzivni-hd-multimedialni-prijimac/

je to konkretne pisane toto:

Různé kombinace modulů mohou způsobovat problémy. Rozhodně nelze kombinovat modul Neotion Irdeto s kartou Skylink a další modul s kartou CS Link. Dochází k problémům v dekódování u programů, které jsou vysílány simulcryptem a není oprávnění na obou kartách (je to chyba ve FW Neotionu).

Dva moduly Neotin Irdeto již způsobují kolaps v dekódování. Moduly SMIT Irdeto se chovají o něco lépe, ale zde si mi stávalo, že přijímač občas odmítnul nahrávat - objevilo se hlášení „Záznam byl zrušen z licenčních důvodů“. U modulu Neotion Irdeto se objevovalo toto hlášení trvale při pokusu záznamu volných rozhlasových stanic!

Je vidět, že inovované rozhrání CI+ přináší spíše problémy než užitek pro koncového spotřebitele.

Výborně fungovaly dva moduly Technisat TechniCrypt (art. num. 0003/4535), dále dva moduly SMIT Cryptoworks 3.9.12 nebo dva moduly Mascom 1.23. Tyto kombinace lze doporučit.

ondro30
Registrace: 9/2010

Nejdou hd na Skylinku

Oba dva tyto moduly mám a problémům jsem se stejně nevyhnul. Je otázka,jestli není vadná karta. U skylinku údajně vše v pohodě (zápisy v pořádku,karta není blokovaná). Jen zákazník je "lama"!

csman
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra