![]() |
|
SATELITA 2000 HDChci se zeptat, mám tenhle příjmač:http://www.eltasat.cz/satelitni-prijem/satelita-2000-hd-black A mám problém s nahráváním, když spustím nahrávání nebo si ho načasuji, tak se potom nemůžu dívat na jiný kanál, prostě to nejde přepnout a píše mi to jestli to jestli to chci ukončit nebo něco takového je to anglicky, tak dám ano ale nahrávání se zruší, v obchodě mi prodejce říkal že když nahrávám můžu přitom sledovat jiný kanál, tak se chci zeptat jestli má někdo s tímhle příjmačem zkušenosti...? |
Mara 68
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: SATELITA 2000 HDMůžeš se dívat na jiny kanál,ale pouze na stejném transpondéru.By si musel mít 2tunery :8) |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: SATELITA 2000 HDjak rika wlada..pouze ze stejného TP (transpondéru).. |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: SATELITA 2000 HDOdborný podejce tě špatně informoval, při nahrávání lze sledovat pouze FTA program ze stejného transpodéru :))) |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
mara 68hlavne že si dal link na ten prijímač, aby sme si prečítali čo za stroj si si kúpil. Ale že by si to prečítal sám?Čo tam píšu: Pomocí USB konektoru lze nahrávat právě sledovaný pořad na externí zařízení ( HDD, FlashDisk ). Takže je to jasné. Okrem toho som sa ale dočítal tiež, že: Satelitní přístroj SatElita 2000 HD černé barvy má české menu :laughing: a "uživatelsky přívětivé grafické menu", ktorému si ani ty neporozumel. Rv |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |