![]() |
|
Clarke-Tech ET9000Zdravím,mam dotaz na sw pro Clarke tech et9000.Kde se da stahnout a jak?Nemam s tim žadne zkušenosti.Není to pro mne ale pro meho otce,Ma UPC a nejdou mu placene programy?Děkuji za pomoc.Kamil |
kamil3571
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000preštuduj si na satdigitalne.czVU+UNO 4K SE, Samsung QE65Q8F
|
rajaz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Ešte lepšie je sat-universe.com |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000sat-ulc.euNespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Pro důchodce super přístroj, může si na něm uvařit svůj ranní urologický čaj. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000jako někde kdo má vlastní vytápění je to dobrej stroj, když se k tomu pořídí ještě nějaká plazma a kontrast se dá skoro naplno aby nebyl obraz chcíplej jak u starý televize vyrobený v CCCP, tak se ušetří za vytápění :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
mužete mě říct vy 2 odbornícinahoře nademnou, který linux satbox nehřál a nehřeje?Jinak myslím že tazatel se ptal úplně na něco jinýho. |
kalanagg
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Chlazení Clarke-Techu je otázka větráku, jaký si tam kdo namontuje. Je to urob si sám.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
summa summarum1/ přístroj do-do2/ topidlo 3/ a úžasná podpora výrobce. Podporu je potřeba hledat všude jenom ne na stránce výrobce Vše pro spokojenost uživatele. R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
kalanagg... ano, tazatel se ptal na něco jiného, ale už mu bylo vše zodpovězeno, proto jsem odbočil od tématu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Takže Vam děkuji... |
kamil3571
![]() |
|
Dagy2summa summarum - tohle je u linux přístrojů spíš pravidloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Ahojte, s tym prehrievanim to je pravda tak 50 na 50, pretože ak človek nezabuduje doňho HDD, tak sa teplota dá celkom zniesť, koniec-koncov aj môj predošlý nelinuxový prijímač (Vantage HD6000) hrial, dokonca mám pocit, že viac ako tento CT... Ale aby som nehovoril len od veci, tak aj ja som registrovany na "forum.satdigitalne.cz" a je tam popísané všetko až moc podrobne, nieje problém všetko spojazdniť...osobne mám tento prijímač necelé dva mesiace a už som celkom zbehlý...na stránke nájdeš aj môj "polopatistický" návod na preflashovanie noveho "bootloadera" i noveho FW...popripade spojazdnenie čítačiek, aby čítali Skylink ICE + CSLink...Takže asi tak... Ešte ktomu chladeniu, u mňa to vyriešil malinký vetráčik na 12V, keď ho pripojíš na 5V konektor priamo v prijímači, tak ho vôbec nieje počuť a prietok vzduchu je omnoho lepší a samotná teplota v prijímači je v norme... Osobne som veeeeeľmi spokojný .... R^ R^ R^ |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
streetten větrák tam má dávat výrobce a pokud ne, tak musí snést ty teploty co má. Ten HDD na to nemá až tak velkej vliv, já jedu stále bez ventilátoru a teplota je dá se říct stejná jako když tam ten disk nebyl. Nejvíc se hřeje nad zdrojem, procesorem a tunerama. :lookaround: Nejvíc mě na něm šere, že se mi dost často nechce vypnout do hlubokého spánku, prostě se ukončí, napíše ready ale nechcípne a musí se mu odpojit štáva, aby pak na něco reagoval. :((Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Treba dlhšie počkať, pretože on ešte pristupuje na disk, niekedy to trva aj 1-2 minuty a napis na displey "ready" zmizne a prijimac sa vypne, teda aspon tak som to odpozoroval ja...Stalo sa mi uz, ze po nahravani v noci, som ho rano nasiel "nevypnuty" resp. nezobrazoval cas a datum, ale myslim, ze prave to "ready" uz si nepamatam...to mi urobil asi 2x za celu dobu, takze myslim, ze je to v pohode... Inak aj ja si myslim, ze tie teploty, ktore sam produkuje musi vydrzat bezproblemov, je na to stavany...vela prijimacov sa hreje, takze si myslim, ze je to normalne a myslim ze u tohto HW to plati dvakrat tak, je to proste "dabel" ;) |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000vůbec si jich nevšímej, jsou to (nevhodné slovo)i.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Clarke-Tech ET9000Ja jsem vpoho,at si vaři čaj každy kde chce!!!!Hold jsem nedostal to co jsem chtěl a asi to tu ukončím,ale dík.Lide se tu asi baví o tom co je pro ně duležite.(Až na některe,kterym dík)No každopadně vím že sem už nemusím.Mějte se a čajičkujte si jak chcete??? |
kamil3571
![]() |
|
kamil3571jak že si nedostal co chceš?? Dostal jsi dobrou radu mrknout na satdigitalne.cz, kde se o clarke-techu probralo vše možný. Taky to chce upřesnit co vlastně přesně potřebuješ a kde končí tvoje znalosti a možnosti. Prostě na všeobecnou otázku jsi dostal všeobecnou odpověď a diskuse se zvrtla trochu jinam. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
![]() |