![]() |
|
zapojeí sat a DVD recorderuPotřeboval bych poradit zda jde nějak zapojit DVD recorder k satelitnímu přijímči tak abych bych mohl koukat na televizi aniž bych musel mít zapnutý DVD, nahrávám cca jednou za 14dní a zdá se mě zbytečné mít stále zapnutý DVD jen jvuli tomu abych se mohl koukat na TV. |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuA co návod k použití ?Satelitní přijímače mají obvykle dva scarty, jeden je pro připojení televizoru, dtuhý pro připojení rekordéru, není co řešit ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuJak píše Tondach.Já to mám ze sat.příjamče do TV přes HDMI kabel a do DVD rekorderu ze sat.přijímače přes scart kabel. No a z DVD recorderu do TV 2. HDMI kabel. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
soldadoOtázka je, co myslíš pojmem "zapnutý DVD". Pokud je DVD ve stavu pohotovostním (tedy Stanby), tak by měl signál ze Satu do televize propustit. Ale jestli ti jde o to, že chceš mít DVD odpojené úplně od eletriky (aby nebyla vůbec žádná spotřeba), tak ti signál v takovém stavu přes DVD neprojde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuNo ta čeština se mi moc nepovedla (Standby, elektriky).Ale musím doplnit. Nevím, jestli to takhle funguje při propojení přes HDMI. Nechal jsem se unést propojením přes scarty co mám kvůli staršímu DVD rec Panasonic a CRT televizi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuKdyby jsi uvedl značky strojů tak by se to lépe radilo některé přijímače mají třebas ještě komponentní výstup a tv takéFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuAk máš možnosť zapojenia na TV 2x scart,hdmi, tak to prepoj samostatne. Ak TV má iba jeden scart, tak od satelitu do videá, prepoj zo satelitu cez výstup TV do in videá a z out do TV prijímača. Ja mám LCD aj DVD Panasonic a mám to ešte prepojené aj cez hdmi zo sat. aj DVD samostatné do LCD. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuAk máš možnosť zapojenia na TV 2x scart,hdmi, tak to prepoj samostatne. Ak TV má iba jeden scart, tak od satelitu do DVD, prepoj zo satelitu cez výstup TV do in DVD a z out do TV prijímača. Ja mám LCD aj DVD Panasonic a mám to ešte prepojené aj cez hdmi zo sat. aj DVD samostatné do LCD. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: zapojeí sat a DVD recorderuuvaz na elektricem dratu draci smycku a vyhod ten dvd z okna. v dobe kdy se nahrava datovej stream na pevny disky nema tahle silenost s tackama pod pivo vubec zadnej smysl. jak tam nahrajes dvouhodinovej zaznam v HD ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsTy abys nerejpal.Já mám třeba také DVD rekordér a používám ho k převodu záznamu z DV kamery. Nahraju nejdříve na DVD-RAM disk, ten pak šoupnu do PC a už si se záznamem mohu pohrát. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |