Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

EUROSPORT 23,5 E - 11515 V

Dívám se na tenis a už delší dobu (měsíce), pozoruji zakostičkování obrazu vždy, jako naschvál, v tom nejnapínavějším. Připadá mi,jako kdyby si to někdo fotil a tím to zarušil. U jiných sportů se to tak neprojevuje.
Pokud přijímám z Astra 19, nebo jsem zkoušel dnes France 3 na 5°W a 7°W JSC Sport, tak všude to jelo bez problémů.Dělá to jenom na té Astře 23.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EUROSPORT 23,5 E - 11515 V

A na ESP2 tamtéž se zase rozjíždí obraz od zvuku (dneska spatřeno i na Filmboxu) a občas se to zasekne taky. Asi poslat stížnost na CS Link.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tomu nějak nerozumím - co s tím má společného CS Link?

sateliťák

A na Astře 23,5E vysílá Eurosport kdo (pokud nemáš na mysli nějaké německé verze)?

technikTKR

11515 V je bohužel Kabel Deutschland.

sateliťák

Na CZ webu bývá obvyklé, že pokud někdo zmiňuje TV stanici, tak se taky jedná o CZ mutaci. Takže Astra 23,5E = Eurosport = 11.876H = CS Link. Pokud sleduješ něco jiného, tak sorry a ber to, jako bych nic nepsal.

technikTKR

Mohu koukat na jinou družici, to je jasné, jen mě zajímá, zdali to někomu ještě dělá. Ještě myslím, že se to kostičkování občas projeví na téhle družici i u jiných programů.

sateliťák

Aha - teď jsem si teprve všimnul, že to máš i v nadpisu. Ten čtu málokdy, takže ještě jednou sorry :8)

technikTKR

Inak ESP v rámci CS Linku, tam je zvuk a obraz synchrónny ?

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Myslím pri tenise (FO).

PeterHumax
Registrace: 3/2007

1./ koukáte na program kabel deutch
2./ Jste zde pořád vyděšeni za Skylink a CS link až mě to dráždí!!!
3./Máte všichni problémy,které jsem za celou dobu neměl/stále tady jsou/refreš kart cs link,skylink/to nemohu pochopit.Když máte ok přístroje,ok SW v přístrojích tak,snad vše také ok.Na tuhle blbost může narazit pouze technisat HD a přístroje,které si neporadí se svým SW ani řádně s normálními běžnými kodovanými programy s různými typy kodů./neotevře to ani,třeba orig.kartu CYFRA+/
A stejně to b.l.b.c.i.kupujou a pořád pak tady otravují jaký CAM.Já říkám žádný!!!kupuj vždy to,co Ti bude do budoucna vyhovovat.V životě jsem se tady nezeptal za celou dobu jaký bych potřeboval modulCAM a nebo co s tím mám dělat.To musí každý sám a neotravovat okolí/prosím refereš CS link card :fuming: :fuming: Rv

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Ahoj hery,máš jako vždy pravdu v tom,že každý je strůjce svého štěstí sám.Jsou ale chvíle,kdy to až tak neplatí. Koupíš si třeba dost slušný přístroj,který ti dobře slouží a po určitých změnách providera je všechno, ne tvoji vinou v pr..li. A pak se začneš chytat každého stébla. Firma které sypeš prašule nekomunikuje,nemá důvod! Většině lidí co tady žebrají o rady to začalo zlobit,nikdo neví proč, někdy v dubnu. To čemu nerozumí,je,že pouze s tuzemskými firmami jsou problémy. Vantage není žádný střep a stejně jsou s ním problémy,software ofic-neofic. A teď "babo raď"!

csman
Registrace: 8/2010

csman

potom se i kvalitní přístroj řadí mezi s.r.a.č.k.y.,to je život R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak to bych si dovolil trochu nesouhlasit.Vím,že podpora sw skončila někdy koncem 2009,ale že by měl mít problém se systémem Skylinku,když ho nemá s Mediaguard,Viacess a dalšími? :bomb:

csman

: EUROSPORT 23,5 E - 11515 V (#

Zatím,když o něj pečuji!!!!a vím co od něj chci i se změnami/ICE,IRDETO atd/Tak nemám problémy.
A že jich mám na starosti v rodině né málo/VANTAGE,OCTAGON,ARGUS VIP,ARIVA 200 HD,2x FERGUSON 8800HD,2x MASCOM sice SD 11OOCRCI,ale je zajímavé,že tyto problémy co kolega uvádí jsem ještě neměl.
Problémy jo,to mám ale třeba rozjed v dnešní době card GAMMA na C+NL po naprogramování nového SW,což trvá třeba i 5-6 hod. než se card chytne,když ji někomu dělám.Ta má stará maká odjakživa a stále,Problém je rozjed třeba NOVA řecko na Dragon kartě,to trvá u SW ze 16.3.2011 třeba cca 4 hod.
Ale viděl jsi mě tady otravovat lidi kvůli tomu?????
To je vždy problém té osoby.
Když se náhodou zeptám za nevím kolik roků co jsem zde,tak jak to jde,jakou frekvenci a která družice,na to má snad nárok každý,nejenom starobní důchodce,že????? :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

: EUROSPORT 23,5 E - 11515 V (#

Asi máš pravdu,jako vždy.Zkus se na to podívat z druhé strany.Každý nemusí být tak zručný,většině stačí koupit zařízení,zaplatit a představují si,že tím to končí a až do smrti na to nemusí šáhnout. A když si k tomu pripočteš služby všeho druhu "po česku" tak se všem těm "nazdárkům" nemůžeš divit!

csman

jenže plno lidem to třeba 2 roky dobře chodilo bez problémů a ted to blbne díky změn , někdo má přístroje kvalitní ještě i v záruce . Chci vidět jak babička , starý lidi atd mění SW 4 x za rok aby se mohla koukat na NOVU i když má kvalitní přístroj . Jednou i tobě to chodit nebude a že to umíš opravit když ti to nejde je dobře zase neumíš jiný věci na který si zjednáváš mechanika nejsi zase dokonalý . Každý nemá 7000 kč a více který může dávat každý dva roky za nový krámy - a na jak dlouho to nikdo neví než zase společosti něco změní ? Plno lidí neumí ani si naladit nový programy a nacož SW přehrát atd a platí plno peněz za laděný , úpravy parabol atd. Plno lidí chtějí jen koukat a satelit je jejich záchrana protože třeba nemají ani DVB-T kvůli terénu . Proto se nedivím . že lidi nadávají na Skylink .Podle mne je situace horší u Skylinku než u DIGI TV v začácích ( neberu kvalitu obrazu ten je jasný , jen nářky lidí na forech a nejen zde ale i na jiných , že jim to nejde a bude hůř až vypnou starý kodování . ) Rv

standa111
Registrace: 11/2009

Je to přesně tak! A myslím,že i ten,kdo ví o čem je řeč má problém pochopit,že na jedné frekvenci mu jde 6 kanálů a 2 ne.

csman

Pánové, rozjelo se to na tu otázku pěkně, ale nikdo na ni zatím neodpověděl. Nevím, proč do toho pletete Skylink. Ten EUROSPORT je německý.

sateliťák

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra