Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED TV se satelitním tunerem

Dobrý den, vím že to sem asi moc nepatří ale párkrát se o tom tady diskutovalo tak doufám že mi taky poradíte. Potřebuji novou televizi a moje zadání je takové- uhlopříčka100cm,LED, satelitní tuner, připojení na internet, cena tak do 25 tis., předem děkuji.

joudisboy
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LED TV se satelitním tunerem

http://led-televize.heureka.cz/f:14071:1/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Ano, opravdu výživná odpověď. Rv Rv Rv

joudisboy

Prieskum trhu ti nikto nebude robit,to si urob sam.Ak by si sa pytal na konkretne modely tv,moze ti niekto napisat svoje skusenosti popisat klady a zapory,takto je to o nicom.Aku odpoved cakas?Pytaj sa konkretne....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

a má-li tazatel oblíbenou značku?Všichni výrobci takovou kobinaci hraček ještě neuvedli na trh.

Ufones
Registrace: 5/2010

jj, třeba takový Sencor.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Sencor býval dobrá značka,ale před cca.22 roky.Dnes je to šunt na entou.V LEDce vybírej mezi značkami Samsung,Panasonic,Sharp a Sony.U nich je sat.tuner s Diseq 1.0(tj.4x1 vstupy na LNB).

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Souhlasim,ze SENCOR byval dobra znacka v dobach TUZEXU:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Lebo do tuzexu sa drek tak lahko nedostal ako na dnesny tzv. volny trh.Ci to o sencoru plati alebo nie,dnes musi clovek mat stastie alebo sa v tom vyznat inak je osklbany na kazdom kroku.Kvantita hory vyrobkov(tovaru) a kvalita v suterene.Pokial sa zakaznik nezmeni nezmeni sa ani obchod.....a zakaznik je taky ze ked tam napisu super,mega,giga,full A ine marketingove nezmysli tak to kupi aj ked je to mega drek...... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

joudisboy

Hľadaj si sám alebo skús forum pre mentalne postihnutých. toto tu je o satelitnom príjme .Skús nejakého 12 ročného ... nech ťa naučí pracovať s počítačom,používať google.Na oplátku mu nič nedávaj , vyrástol by s neho ďaľší (nevhodné slovo).

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeeeee

prosim ta napis to nevhodne slovo inac ,lebo budem mat komplexy..... :laughing:

liquere

joudisboy,..

..mne sa to nepáči, TVspolusoSatelitom - pokazí sa satelit a do opravy pôjde aj televízor...

gugel
Registrace: 2/2009

gugel

Vzdy bolo nrmalne ze TV malo nejaky tuner nevidim problem v satelitnom. Ci ty si mal analogovy extra a ked sa ti pokazil zostala ti doma obrazovka? :))) To je len vec nazoru. Tak isto sa ti moze pokazit telka a zostane ti satelit, naco? ;)

Peter292
Registrace: 4/2011

Kupovat televizor se zabudovaným satelitním receiverem je pěkná blbost. Ale někdo má holt vlastní hlavu. Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Joudisboj, tak je mi tě líto, to jsou odpovědi, co? Napsal si to do správné sekce, asi je škoda sem něco psát, málokdo je ochoten poradit. Udělají z tebe jenom blba, promiň mi ten výraz.

sateliťák
Registrace: 2/2006

můj názor

separe TV a separe SAT STB

chceš více info ? dej majla dám radu a pokud jsi z Moravy možná uděláme obchod, po radě se zde zeptáš zda nekecám!
čus bus T.

tonek
Registrace: 1/2009

Peter292

ja nechcem v TV žiadny - je to zobrazovač ale ako chceš...

gugel
Registrace: 2/2009

Tak to dopadlo jak jsem myslel, moje zadání bylo myslím jasné, čekal jsem pár konkrétních tipů od konkrétních uživatelů a místo toho přiblblé poznámky bezmozka s přezdívkou "oneeeee" ale k věci nic. Standardní diskuze na vysoké úrovni jak je na tomto fóru takřka běžné. Děkuji. Rv Rv Rv

joudisboy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra