Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Channel 4 HD Zachraňte vojína Ryana

Takže včera to byl parádní filmový zážitek (díky za tip Vorti),díval jsem se na datový tok ,od 8 do 16 mbit/s,film před sestříháním zabíra na HDD 18 GB , R^ R^ R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Channel 4 HD Zachraňte vojína Ryana

Dneska Pán prstenů: Návrat krále. To ale nebude v nativ. Zřejmě nedošlo k dohodě se studiem New Line Cinema, který patří do skupiny Time Warner. Stejný problémy měla se studiem Warner Bros i ZDF, která nemohla vysílat Harryho Pottera v nativ, ale jedině jako upscale. Týká se to jenom těch filmů, který patří mezi nejúspěšnější a počítá se s natáčením dalších dílů.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Přesně tak, díky za typ, perfektní zážitek, ačkoliv mam jen 80 cm LED Samsung. Bitový tok jsem měřil několikrát, u mě kolem 10 MBit/s.

Calda
Registrace: 9/2008

Efektní film v nativ bude dneska ve 23:15 X-Men: The Last Stand. A pro náročnější potom pozdě v noci Old Boy. Vysoce hodnocený korejský thriller (pochopitelně v originále s titulkama).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ano vyborny film to byl zazitek musim potvrdit R^

anton
Registrace: 2/2007

Vojím Ryan kvalitativně ještě lepší než když jsem ho viděl asi před 2 rokama někde na SKY UK HD.
Jenom ty reklama to je vopruz ale chápu nedá se nic dělat je dan za FTA :)

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

RE: Channel 4 HD Return of King

Sice to bylo "jen" upscale ale bylo to parádní,zvuk také byl jen stereo, co bylo zvláštní že naprosto chybělo logo Channel 4 v rohu,takže jen tak dál R^ R^ R^ R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra