![]() |
|
výpadky HD na Skylinku - pokračováníOmlouvám se, že pokračuji v tomto vlákněhttps://www.parabola.cz/forum/topic-62578/ ale provedl jsem další "výzkum" na základě doporučení nicka koudelky. Včera večer ve 21:20 mi opět vypadlo kódování na šestici placených HD kanálech. Na kartách má tato šestice programů oprávnění 0BBA. Po výpadku jsem počkal 5 minut a když se to nerozběhlo, tak jsem kartu vyndal a dal tam Nextku, abych se mohl dívat dále (byl tenis na ESP HD). Dnes ráno jsem obsah oprávnění na kartách porovnal. Na od večera nefunkční kartě (dále ji budu označovat Master) chybělo 0BBA (všechna ostatní oprávnění byla s datumem od 3.6.) oproti funkční (dále jen Next), ale počet oprávění byl stejný. Tak jsem provnával dále a zjistil, že na Master kartě je 07D5, které na Next není. Přitom jsem zjistil, že se na Master rozběhlo HBO, které nemám zaplacené. Jestli se rozběhlo něco dalšího jsem nezkoumal. Nechal jsem tedy přijímač s Master kartou zapnutý na ČT1 a po chvíli zjistil, že se objevilo oprávnění 0BBA (s platností od 4.6., ostatní zůstala od 3.6.) a tedy se rozběhla ta šestice programů, která večer vypadla. A oprávnění 07D5 (tedy HBO) tam zůstalo. Následně jsem z netu provedl reautorizaci karty Master a po chvíli oprávnění 07D5 zmizelo a všechna ostatní získala platnost od 4.6. Ještě mám věřit tomu, co mi tvrdí Skylink, že důvodem výpadků kódování je nějaká nekompatibilita mého zařízení? A určitě nejen mého, určitě nás bude víc. Otázka je, jestli u někoho jiného takto nefixluje jiné oprávnění zastupující jinou sadu placených programů. V pondělí toto napíši na Skylink (s čísly karet) a jsem zvědav, co mi odpoví. Teď už se snad nemohou vykrucovat těmi svými naučenými odpověďmi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračovánítiež som mal včera problem vypadlo 6 hdtvdufam že to vyriešia lebo stale po 2dnoch výpadok uvidím v podelok 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníKup si lepsi prijmac a vypadky nebudes mat, ja mam G.M.9080 nahraval som s HBOHD a pozeral FilmboxHD a ziaden vypadok som nemal medzi 20:00 do 23:00Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračovánílenže filmbox išiel neišiel ESPHD ten pozerávam vypadku su stale jak kukam🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
zdenoqTy chytrolíne. Můžeš mi vysvětlit jak může přijímač (nebo CAM) při změně oprávnění poslaných ze Skylinku změnit oprávnění 0BBA na 07D5? Nebo lépe řečeno ignorovat 0BBA a sám si vymyslet 07D5?A nejednalo se o výpadek ani HBO HD ani Filmbox HD. Oprávnění 0BBA patří programům Eurosport HD, Nova sport HD, MTVN HD, Spektrum HD, Travel Channel HD a Nat Geo Wild HD. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerpresne tak tieto tv vypadávajú aj u mna🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
joscerA mozno je to tym ze mam zapnuty B....r a nema sancu mi zmenit Skylink opravneni 0BBA :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
![]() |
|
zdenoquž nepi :laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračování. :laughing:Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníMám také Skylink, přijímač Topfiled SBP 2010 ( tedy žádné dělo) a nic mi nevypadává ! Možná, že je to i tím, že ksem tam kartu vrazil a už ji nevyndavám :) |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Původně pro koudelkuToto vlákno bylo založeno hlavně k oslovení nicka koudelky, který mě k "výzkumu" vyzval, tak tu neblbněte, ať admin to vlákno nezamkne.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
TondachCopak nechápeš, že to co popisuji, že nastává, nemá s typem přijímače co dělat? To musí být nějaká chyba v "posílači" zápisů na karty, která se projeví jen u určité karty.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníU mna boli tie vypadky uvedenych HD tiez, a na karte Next vsetko OK. STB je Vantage 8000S, fw 2.55. Posledne dva-tri dni to akosi funguje, kartu ICE mam cca pol roka, doposial som s nou nemal problem. Nie som na to odbornik, ale ako pise joscer, tiez sa domnievam, ze chyba je na strane Skylink-u.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračování@joscer, není důvod, je to zajímavé. Skylink ti sice může říct, že nemáš ready přijímač(i když to není žádný "pirát") a moduly máš doporučené (CW nebo IR). Ale podle mě je i v jeho zájmu zkusit to "změnit". Naschvál nepíšu "opravit", protože se mi to nechce nazývat přímo jeho chybou, když na mnohých dalších kombinací to nedělá. Technisaty jsou přece rozšířené, odhaduji, že to časem vyřeší, je to prostě smůla. Ještě mě napadá chyba kód. softwaru v něm, která se projeví právě jen v nějaké náhodné kombinaci karet, modulů a zápisů(zrovna té tvojí :)) ). Teď záleží, jestli to bude chtít dříve řešit Technisat nebo Skylink nebo nikdo, potažmo ty, který to nevydržíš a koupíš kombinaci která problémy nemá (alespoň zatím).@zdenoq, jen aby tě s tvým zlatým médiem jednou optimismus neopustil.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníMám ty samé problemy skoušel jsem 3 druhy přijímaču 3 druhy modulu a nic nepomohlo programy obden nejdou po reautorizaci okamžitě naskočí.Skylink na mé urgence nereaguje.Nejsou schopni ani napsat nějakej blábol. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračovánídoufám že to tady si přečte p.Glisník.Protože ty samé problémy jsou i u mne ale tady už to neřeším kvůli určitým chytrolínům.Do Sky volám pokaždé kdy mi to zablbne klidně i 4kráte za týden a pořád stejná písnička"mi nic my muzikant"U nás vše v pořádku.A stále stejné blabla-vypni zapni atd.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
TomikuVyzkoušel jsem různé kombinace ze dvou přístrojů TechniSat, 4 různých modulů a dvou ICE karet. A všechny blbly. Ale až od začátku dubna. Předtím od konce listopadu do začátku dubna chodilo vše OK.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníJá vím, to čtu už po dvacáté sedmé.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
petr33Již to odešlo i na Skylink. Tak čekám (teda ne hned) na tato konkrétní zjištění konkrétní vysvětlení.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
A teď jdu na chvíli něco dělat,nemohu celý den prosedět u kompu. Venku je tak krásně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerPošli mi to schválně cos jim napsal jestli chceš.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Tomik535nedávno jsi tady sliboval že uděláš něco s těma reflešema- podívej jenom kolik během pár hodin jich tady je, a z 95% nejsou potřeba.A když jsem se trochu více rozčiloval taks mi dal dovolenou.Přece se tady nemusí pořád zasí..t forum 3kráte za den. R^ :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníVe čtvrtek jsem řešil výpadek výše uvedených HD programů se Skylinkem, po reautorizaci bylo vše OK. Dnes ráno opět tyto HD programy nejdou (Technisat HD-8SX, dekoder Technisat CW, Vantage 1100, karty ICE Výměna a Next. Už mě to začíná štvát, platím skoro 500 Kč měsíčně a stále musím řešit problémy. Asi si nechám jen základní neplacenou nabídku, ať si HD Skylink strčí do... |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračování@mispi, jestli je nedonutí tohle, tak nic jiného..@petr, neboj, podle "posledních zpráv" je to na spadnutí, jen se dolaďují detaily. Ujišťuji tě, že já o tom nerozhoduji. Ale je třeba si uvědomit, že fórum primárně slouží k pomoci druhým, takže nelze čekat, že tyto dotazy budou výslovně zakázány. P.S. Nerozčiluj se, vyvoláváš pak ve mě strach o tvé zdraví, pošlu tě pak raději na dovolenou.. :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníStrýc má HD Topfield a CI modul Mascom SW 1.23 . Ve středu mi na SKYLINKU přiznaly , že mají už přes týden problémy s kartami VÝMĚNA. Včera mi dopoledne oznámily , že mají problém odstraněn. Nedostupnost HD kanálů přetrvává i dnes , za ty peníze ať .....VU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )
|
Jaran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníTak přesně to co popisuje joscer se stalo i mě.Zatím je dva dny klid.Tak uvidíme jestli jim to vydrží |
svijam
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 48 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |