![]() |
|
výpadky HD na Skylinku - pokračováníOmlouvám se, že pokračuji v tomto vlákněhttps://www.parabola.cz/forum/topic-62578/ ale provedl jsem další "výzkum" na základě doporučení nicka koudelky. Včera večer ve 21:20 mi opět vypadlo kódování na šestici placených HD kanálech. Na kartách má tato šestice programů oprávnění 0BBA. Po výpadku jsem počkal 5 minut a když se to nerozběhlo, tak jsem kartu vyndal a dal tam Nextku, abych se mohl dívat dále (byl tenis na ESP HD). Dnes ráno jsem obsah oprávnění na kartách porovnal. Na od večera nefunkční kartě (dále ji budu označovat Master) chybělo 0BBA (všechna ostatní oprávnění byla s datumem od 3.6.) oproti funkční (dále jen Next), ale počet oprávění byl stejný. Tak jsem provnával dále a zjistil, že na Master kartě je 07D5, které na Next není. Přitom jsem zjistil, že se na Master rozběhlo HBO, které nemám zaplacené. Jestli se rozběhlo něco dalšího jsem nezkoumal. Nechal jsem tedy přijímač s Master kartou zapnutý na ČT1 a po chvíli zjistil, že se objevilo oprávnění 0BBA (s platností od 4.6., ostatní zůstala od 3.6.) a tedy se rozběhla ta šestice programů, která večer vypadla. A oprávnění 07D5 (tedy HBO) tam zůstalo. Následně jsem z netu provedl reautorizaci karty Master a po chvíli oprávnění 07D5 zmizelo a všechna ostatní získala platnost od 4.6. Ještě mám věřit tomu, co mi tvrdí Skylink, že důvodem výpadků kódování je nějaká nekompatibilita mého zařízení? A určitě nejen mého, určitě nás bude víc. Otázka je, jestli u někoho jiného takto nefixluje jiné oprávnění zastupující jinou sadu placených programů. V pondělí toto napíši na Skylink (s čísly karet) a jsem zvědav, co mi odpoví. Teď už se snad nemohou vykrucovat těmi svými naučenými odpověďmi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračování@koudelkaVdaka za info, ja mam zaplatene Multi-HD, teda vratane penthausu. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
koudelkaPenthouse HD je v kombi.V HD+ /předplaceno do 1.6/ mi nešla ta šestice programů.Nic za1/4h to naběhlo pak to šlo třeba 4-6 h a znova to samé-nic.Za 1/4-1/2h to naběhlo a šlo to třeba dva dny a pak ten samý koloběh.Od po vše šlo v pohodě až do dnešního rána kde nešli ale?? zas jiné programy.Na skylink volám a píši hned jak to blbne ale pořád to jejich-my nic my muzikant u nás vpořádku.A blabla bla vypni -zapni-vyndej kartu -zandej kartu atd.něl jsem za to že blbnou na HD+ a že to vydržím do 1.6 ale i už kombi?Občes mo naskočí HBO+HBO comedy+HistoryHD+FilmoxHD+DiscoveryHD+HistoryHD a jdou klidně až do večera či do druhýho dne.A vše je origo žádný plagiát a je hodně zajímavé že do půli dubna to šlo bez jakýchkoliv problémů!!!! To ať NĚKDO VYSVĚTLÍ.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníA ráno jsem poslal na SKY opět dopis/mail/ ale ten si za rámeček určitě nedají.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
joscerA máš pravdu :(( teďko jsme na třetí stránce .Večír to bude pátá a upadne to v zapomění. Rv Doufám že si to přečte nějaká zodpovědná osoba ze Skylinku-toto téma.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníByl bych také proto to přišpendlit na první stránku. Řešilo se to už tady x-krát a pokaždé se zakládá nové vlákno. Když by se to pověsilo na první stránku, tak by se to možná konečně již dořešilo. A taky lidi ze Skylinku (třeba pan Glisník), kteří sem občas kouknou, by si toho lépe všimli. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
zase to nejdetakže sednu a napíšu jim mail a ten bude stát za to.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33Nic v zapomneni neupadne, muzes si byt jisty. Takze ty si presel z HD+ na KOMBI?? A problem se stale opakuje. Vyhruzne maily opravdu nemaji vyznam, vyznam ma co nejdrive odstranit problem.Neni duvod to spendlit nekam nahoru, staci si setridit vlakna podle reakci. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelkavžyť oni nemají zájem ten problém odstranit,pořád raději jedno a to samé a když jim vysvětlují že je to kničemu tak buďto neví a ve finále ti řeknou že je chyba u mě.Já teda musím jít přes pc udělat reflesch/a to jim taky vysvětluji a h.o.v.n.o. platný./pak se to chytí jako ráno napotřetí a teď při tenise se zatím můžu leda koukat z okna.Ale to není řešení.PROČ TO DO PŮLI DUBNA ŠLO NORMÁLNĚ A OD TÝ DOBY TO K.R.A.V.Í?A jak je vidno nejenom mě, a když to říkám i na Sky tak taky na to neslyší. To my zatím nikdo nevysvětlil.A ten co by to měl spravit či vysvětlit dělá mrtvého brouka.Nezlob se ale já si pak neberu servítky když místo tenisu musím řešit takové ptákoviny.ANO přešel jsem z multi a HD+ na kombi.A jak jim máš psát když si stím budto neví rady a nebo si znás dělají p.r.d.e.l.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníZase jeden zoufalec založil nové vlákno. Prosím, admine, dej to na tu úvodní stránku alespoň na 1 týden :-) Takhle se to tu jen zbytečně zas.rá novýma vláknama, která jsem pořád o tom jednom a samém. |
ZdenekMi
![]() |
|
Po hodině se to zasechytlo ale to přece není řešení,ráno jim celou tuto diskusi asi přepošlu aby se s tím už začal někdo zaobírat.Chtělo by to ale poslat "víše" ne nějakým holčinám co mají naučenou jednu a tu samu odpověď nebo technik který si mele pořád to samý.Tady určitě není chyba u nás.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníNěkde tu pan Glisník uváděl svoji e-mailovou adresu (myslím, že to bylo když se řešil SurfLock), že je možno napsat přímo jemu. Možná by to bylo nejlepší řešení. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníTie 6xHD programy mi tiež u pár zákazníkov vypadávajú, jeden má READY GoSat 7020 a sólo ICE, mal MULTI + HBO HD, pred 2.týž. rozšíril na KOMBI, a tie HD mu v podvečer zväčša nejdú, niekedy 30min, niekedy viac, poslaný e-mail na Skylink, zatiaľ bez odpovede. PS: dal som mu iný READY stb a moju ICE kartu - na skúšku, zatiaľ bez výpadku, takže v anténe problém nie je :))) .Ďalšie výpadky mám napr. v OPENSATE 9700, v uni, CW karta bola zamenená za ICE vymena, má tam Multi+HD a z tých HD mu od výmeny tých 6 z čo sú v KOMBI vypadáva. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
koudelkaBohužel jsem se včera k netu už nedostal a dneska po bouřce v Klatovech (tam je provider mého wifi připojení) to nešlo vůbec. Tak jsem teď vše pročetl a můžu ještě dodat následující:1. dnes mi kódování vypadlo i na kartě Next, zase zmizelo 0BBA a přibylo 07D5. Ale výpadek nebyl dlouhý, asi 5 minut a samo to naskočilo. Vrátilo se tam 0BBA a 07D5 tam zůstalo. Když jsem asi po dalších 30 nebo 40 minutách zkusil HBO, tak už nešlo. 2. Výpadky vůbec nejsou pravidelné Už mi to vypadlo i v půl páte ráno (ne nejsem blázen, který se takhle brzo dívá na televizi, ale jen jsem něco chtěl kvůli NHL). Jediné co asi se k tomu dá řící, tak to vyladá, že k výpadku dojde v celou hodinu nebo v půl. Teda plus minus nějaká minuta. Ale úplně jist si tím nejsem, protože někdy se stane, že už je to vypadlé když přepnu (třeba na ESP HD). Ale když to vypadne zrovna při sledování, tak bych řekl to co výše, tedy v celou nebo v půl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Tak jsem se už naštvalDobrý den,tak jsem po problémech na Arivě a vámi doporučené změně, zakoupil skylink ready Telefunken. Zasekával se na všech i fta programech... po výměně svodů, talíře i konvertoru jsme ještě s dalšími kolegy, zakoupili(skylink ready) Topfieldy 2050... problémy s HD kanály přetrvávají, Telefunken už mám 3 týdny v servisu a v Arivě mám nahrané všechny možné fw, které stejně nejdou. Už mě to stálo více jak 10 tisíc Kč a dnes mi došla trpělivost, když ve třetím setu French Open se Eurosport HD (stejně jako MTVNHD,NovaSportHD,SpektrumHD..) zasekl a nepomohlo (po 30 minutách CT1) nic jiného než reautorizace karty. Já s tím tedy problém nemám, ale co mám vykládat "spokojeným" lidem okolo mě, když jsem je přemlouval na výměnu staré karty Crypto za ICE a nákup přístrojů Skylink ready, které holt ready nejsou. A to už nemluvím o sousedce, která si zakoupila Telefunken, má zaplaceno MultiHD a má 14 dnů příjmač v servisu a kouká do zdi, protože jí nejdou ani fta programy. Rád bych věděl, proč se zasekávají jen výše uvedené programy ve vámi doporučených přístrojích stejně jako v "nelicencovaných", kterými se vždy při problémech "oháníte". Chtěl bych slyšet chlapské slovo, že má Skylink problém, jinak máte patrně o mnoho klientů (platících) méně. Děkuji za odpověď Pavel Fornál |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníSoráč, výše uvedené je e-mail na Skylink "spokojených" platících klientů. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
pf09Přesně jsem měl to samé- třetí set esp hd a naběhlo to -viz víše.teď sem byl na zahradě a bojím se to pustit aby to šlo.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
joscer, petr33, pf09Bohuzel mne znepokojuje, ze to muze naskocit nazpatek i samo a refresh neni treba, to je neprijemne.Petr33: myslim, ze nikam nemusis nic posilat, diskuse na parabole je peclive ctena vsemi operatory, tedy i Skylinkem, co je zajimave od tebe je ten casovy udaj od kdy jsou ty problemy, od toho by se dalo snad neco usoudit ... pf09: no ale prijimac ti skylink neprodal, to je odpovednosti prodejce zda jede nebo ne, ze to jsou vsechno strepy se neda nic delat (snad krome Humaxu), trh si zada co nejlevnejsi stroje, ze zakona je na vyrizeni reklamace 30 dnu, slusny prodejce zapujci zakaznikovi nahradni prijimac na zapujcku po dobo opravy ...Topfield ti funguje, to ze vypadavaji HD je chyba na uplinku, ale deje se tak POUZE nekomu a myslim, ze to bude velmi nizke cislo, nicmene to musi vedet operator sam. |
koudelka
![]() |
|
koudelkaDobře-dám na tebe,ale není problém skylinku si zjistit kolikrát jsem jenom dnes resetoval kartu,protože jsem jim ráno psal /samozřejmě slušně ale trochu se"zvýšeným hlasem"/A jakpak se dozvím "resumé" Ze sky možná odpoví možná neodpoví či možná za týden.Či ty dáš vědět?Zatím to jde.skus dát teda vědět i klidně založ nové téma-toto za chvíly zmyzí a většina ho nebude hledat. Ahoj.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníDam vedet, jakmile se problemy podari vyresit. |
koudelka
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníAno,taky sleduji cca od přelomu březen duben (testování "surloku") problémy se zápisy.Skylink nalákal na nové programy k přechodu na nové karty ICE a Irdeto a od té doby zde problémy gradují. Dle ohlasů. Snažil jsem se zavolat na Skylink, ale poprvé operátorka neznala odpovědi a po přepojení na technika mne automat 5 minut napínal a pak mne odpojil. Při druhém pokusu jsem už chtěl rovnou technika, ale když už to zvednul, tak dělal, že mne neslyší. A třetí pokus dopadl uplně stejně jako první, máme spoustu hovorů, operátoři jsou přetíženi, zavolejte si později. I to svědčí o problémech Skylinku. Chtěl jsem jenom vědět: 1)jak často se posílají zápisy? 2)na kterých kanálech se posílají? 3)jak často se mění klíče? 4)zda sledování kanálu, na kterém neposílají zapisy může ovlivnit již zde zmiňované výpadky? (zda nemusím občas sledovat ČT1) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: výpadky HD na Skylinku - pokračováníV dubnu/květnu jednak přidali kanály a pak jim vzrostl rychle počet ICE karet, takže by to mohlo mít souvislost. Třeba nestíhají posílat zápisy, jak už se jim stalo při nárůstu klientů po odpojení pirátDIGI. Zvlášť když pro Irdeto se aktualizují každý den. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
koudelkadej teda vědět ale nevím jak,tady jsme už na čtvrtý stránce a za tři dny to bude na desátý a nikoho to nebude zajímat protože to musí hledat. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |