, sekce: Skylink |
|
Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIVzhledem k tomu, že se diskuze k výpadkům kódování HD na Skylinku celkem rozrostla a také protože, že zdaleka ne všichni uživatelé to mohli přes víkend zastihnout na první stránce diskuzí, si dovoluji poračovat v tomto vlákně:https://www.parabola.cz/forum/topic-62624/4/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IITen zápis mám já třetí od konce.Po refleši to nenaběhlo hned tak jsem vyndal a nandal karu a naskočilo to, takže problémy jsou nejenom u mě.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIteraz mám zapis takto1. 0BBC 2. 0BBA predtým som to mával naopak žeby už ok uvidím do nedele ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
JupiJá už to tak měl včera, v takovémto pořadí. Občas jsem při koukání na telku odpoledne a večer prohlédl zápisy a vždy to tam takhle bylo. Ale je vůbec pořadí zápisů rozhodující pro korektní dekódování?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IITak jsem se dovolal konečně na hotline- byl jsem přepojen technikem na vedoucího.Po více jak 15 min řešení mého problému jsme se dohodli že mojí kartu pošlu na testování a zatím mi bude zapůjčena karta jejich.Oproblému se ví a snaží se s tím něco dělat. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIVčera v 23.55 mě vypadlo 6 těchto programů.Naběhlo HBO a Comedy.Argus Mini IP a karta Next.Na Octagonu a karta Výměna OK.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIU mna zatial vsetko v poriadku Ferguson 8900hd, ziadne vypadky, prave naopak ide mi FULL ponuka programov uplne zdarma, zahadne :) |
shaman
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 65 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIzapisy u mna skylink gratis + HD plusbez vypadkov - opensat 9700 03e9 03eA 03eB 03eC 03eD 1771 0BB9 0BBA do 7.7. a 0BBC do 17.6. |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIRadoval jsem se zbytečně, právě mi vypadlo 6 HD programů (Technisat HD-8SX, dekoder Technisat CW, Vantage 1100, karta Výměna a Next) :fuming: |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIU mě stále v pohodě. Opticum 9600HD 3.35 a karta ICE. Mám zaplacené HD+ a jede to co je zaplacené.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
je potřeba pořád volat na SKYa chtít rovnou vedoucího od techniků.Maily nic neřeší protože na ně jsem třeba nedostal odpověď.Technik pošle akorát refleš a víc ho to nezajímá.Skuste to přes IT TECHNIKA TEL:595694314.Když to neveme hned technik tak to jde na hotline ale obejdou se ty blabla kecy a technik se dá spojit dalece rychleji-a až se spojí technik tak rovnou vedoucího a ne že to nejde, chci ho a hotovo a pak to najednou jde.Mě to taky blblo a najednou po urgenci to jde zatím????!!! v pohodě. R^ ;) |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
kdyby se tu objevil koudelkaTak jsem ani nemusel čekat až do víkendu (jak jsem výše psal, že až to vydrží týden - přes víkend, tak uvěřím, že se něco změnilo) a už jsem zjistil, že je to stále totéž. Včera (tedy úterý 7.6.) večer jsem koukal na televizi (ale na Primu a Jojku, ne na vypadávajích HD programy) a průběžně kontroloval oprávnění na kartě. Do zhruba 20 hodin vše správné. Pak jsem se díval asi ve 20:10. Místo oprávnění 0BBA tam opět bylo oprávnění 07D5 (6 HD programů nefunkčních, HBO funkční, přestože ho nemám zaplaceno). Při kontrole za dalších 10 minut (tedy asi ve 20:20) zmizelo i oprávnění 07D5 (tedy i HBO nefunkční) a stále nepřítomno oprávnění 0BBA. Pak jsem se díval 3x krátce po sobě a oprávnění 0BBA stále nikde. Při kontrole v cca 20:30 už tam oprávnění 0BBA opět bylo a vše běželo podle předplatného, tedy MultiHD. Neprováděl jsem žádnou reautorizaci. Nechal jsem to na "přirozené" cestě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIDnes rano to zblblo aj mne, ale mierne odlisne.Sat bol vypnuty vcera okolo 22-hej. Zapol som ho dnes o 5:10. Nesli tieto kanaly: Discovery HD, History HD, Brava HD, DeLuxe Lounge HD, Unitel Clasica a Filmbox HD. Navyse nesiel, neviem preco ani iConcerts. Na druhu stranu sli HBO a HBO Comedy. Zapisy na karte platne od 08.06 do 08.07: 03E9, 03EA, 03EB, 03EC, 03ED, 1772, 07DB, 07D1, 07D2, 07D3, 07D4, 0BBA, 0BBC - tento s platnostou 08-18.06, 07D6 a 07D5. Po reflashi nabehli vsetky programy, prestali ist HBO-cka. Ale co je velmi zaujimave, po reflashi sa zapisy (aspon podla WEB vypisu z OSCAM-u) vobec nezmenili. Mam ICE Vymena, bez NEXT. VU+ duo, karta v UNI-citacke, OSCAM, mam zaplatene MultiHD na cely rok.. Tak, a ted babo rad ... |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 299 |
|
|
joscerSchválně jsem se šel podívat na ten zápis0BBA je tam.Od včerejška to jde zatím jak má.Možná si tu mojí kartu speciálně hlídají-teď všechny HD proramy jdou.Abych to ale nezakřikl.Dnes či nejpozději mi příjde /doufám/ nová karta tak uvidím.Ale co mě zaráží adocela fascinuje a to je toto:ŽE NIKDO ZE SKY NEVYDÁ OFICIELNĚ NĚJAKOU SPRÁVU BUĎTO ZDE ČI NA STRÁNKÁCH ŽE JSOU PROBLÉMY.Ptákovinu že tam bouchnul blesk vydají a závažnější ne.To mi hlava nebere.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIEste doplnim: pred reflash isli vsetky ostatne zaplatene programy, vratane HD, okrem vyssie vymenovanych.Po reflasi a po prvom prepnuti na Brava, DeLuxe.. a Clasica nabehli vzdy az zhruba po 10 sekundach. Pri dalsom prepinani nabiehali okamzite. |
vado
|
|
vadoUdělej to co já včera- zavolej hotline a řekni jim a vysvětli jim o co jde. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
vadoJá když mám vše OK (mám také MultiHD), tak mám na kartě 14 zápisů oprávnění (nepočítám global free 1389, 138A a 138B).Sice to nemám před sebou, ale řekl bych, že tobě tam v tom seznamu chybí 1771 (to je možná oprávnění pro ty HD co jsi vyjmenoval, že ti nejdou) a navíc je tam určitě 07D5 (to by mělo být HBO a HBO Comedy) a pak tam asi máš ještě něco navíc, protže máš těch oprávnění 15. Řekl bych, že je to 07D6. Ale to by se ti muselo rozběhnout ještě něco, co nemáš zaplaceno. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
@joscerNemam teraz pristup k prijimacu, neviem overit.Je mozne, ze som v rychlosti nieco zle opisal (mozno preklep 1771/1772) i ked som to potom skontroloval.Pocet je urcite spravny. 138x vobec nemam, karta je uz davno po global free. Zaujimave je to, ze po reflashi sice vsetky kanaly nabehli, ale opravnenia na karte sa nezmenili. Tie som kontroloval hned po nabehnuti proramov, potom som uz musel do roboty. Je mozne, ze teraz uz su v stave, v akom maju byt. To zistim az vecer. |
vado
|
|
vadoPřeklepnout jsi se nemusel, myslím, že oprávnění 1772 určitě existuje, ale nevím k čemu. Jen se to tu už objevilo.Oprávnění pro global free 138x se nezobrazují na každém CA modulu. Já je třeba na Mascom CW+IR vidím (i po GF), na modulu SMIT CW vidět nejsou (ale možná je jen neumím najít/zobrazit). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
že by sebaníkovci podělali ze slávisty ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
tonekTo spíš jestli to slávista nevidí moc růžově. Až mu to půjde i měsic po refleši (já vždycky myslel, že se píše refresh, ale budiž), pak uvěřím, že si před ním baníkovci sedli na zadek.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
už jsemo tom flesh a FRESH psal ale pro upřesnění FRESH je správněflesh bude u slávisty až bude mit TMU |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIMě včera vypadl History HD a Filmbox HD.Nechal jsem to dále na History HD a šel řešit pracovní telefon. Po pěti minutách zase jelo vše. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
tonekMyslíš, že jako při té tmě budou hrát poker.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IITak dnes cca o 15.00 zase vypadok HD, veduci k reautorizacii. Objavilo sa to pri pozerani Filmbox HD. Par dni to islo OK.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIHmm no nic moc ... pracuje se na tom. Tyto problemy jsou minoritni, neni potreba kvuli tomu delat PR, vypadek uplinku ovlivnuje vsechny zakazniky. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 853 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|