, sekce: Skylink |
|
Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIVzhledem k tomu, že se diskuze k výpadkům kódování HD na Skylinku celkem rozrostla a také protože, že zdaleka ne všichni uživatelé to mohli přes víkend zastihnout na první stránce diskuzí, si dovoluji poračovat v tomto vlákně:https://www.parabola.cz/forum/topic-62624/4/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IItaky jsem se radoval zbytečně. Dnes v 16:00 výpadek 6xHD (klasika)... CT1 20 minut, přepnuto na ESP HD, naskočilo samo v 16:30. Mám vykládat hostům v hospodě že mají chodit o půl hoďky pozdějc? :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIPozrel som na opravnenia. Oproti stavu, ked mi neslo 7 programov, ktore su v Multi-HD a nie su v Kombi, ale isli HBO a HBO-comedy, su tieto zmeny:- odbudlo 07D5 - pribudlo 0BB9 Mam teda na karte, kde je zaplatene multiHD 15 opravneni. Zatial ide vsetko, co ma. Uvidim, ako dlho ... |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 299 |
|
|
vadoNo nevím, ale díval jsi se přesně? Pokud vypadne 6HD z MultiHD, které nejsou v Kombi (History HD nevypadává), tak by mělo chybět oprávnění 0BBA, a místo něj naskočí 07D5. Já mám vypozorováno, že s oprávněním 0BB9 se nic neděje, to je tam standardně (tipnul bych si, že patří History HD). Ale třeba se něco změnilo a teď vypadává něco jiného.Já v 16:00 ve stejné situaci jako pf09. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
@joscerAno, skontroloval som to. Spravalo sa to tak, ako som napisal. Okrem 6 HD programov vypadne aj iConcerts. Ten sice nie je HD, ale je v balicku MultiHD, v kombi nie je.Dnes to slo normalne, zapisy od dnes na mesiac. Uvidim, co bude dalej. p.s.: Ovela lahsie by sa dalo vypozorovat, co sa deje, pokial by bolo zname, ktore opravnenie patri ku ktorym programom. Neviem, preco to skylink drzi pod pokrievkou ... |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 299 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IImne to teda tiez vypadavalo ale kvoli nenormalnym burkovym mracnam |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIMraky opravdu Skylink ovlivnit nemuze, i kdyz ma v nazvu SKY. Na reseni problemu Irdeto intenzivne pracuje. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 855 |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IIMám na 1 mesiac v akcii Bonus/Výmena balíček Kombi a akonáhle som Kombi na mesiac objednal podobným sposobom susedovi cez web Skylinku, jemu týchto 6 HD problematických programov nabehlo, u mňa automaticky TMA :( Žeby podobný problém ako pri húfnej migrácii od digi? Nestíhajú zápisy - trasa ucpatá ? :scared: RvDM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování IITakze panove, system byl prave rekongigurovan, takze bych rad mel ohlasy, zda jsou nejake vypadky te nestastne 6 HD kanalu. Diky. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 855 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|