![]() |
|
Technistar S1Přeji hezký den. Mám problém s nahráváním,přístroj mi nahrává jen cizí stanice.Při pokusu o nahrání jakékoliv stanice ze Skylinku tlačítko nereaguje.Při nastaveném nahrávání se nahraje pouze tmavá obrazovka.po stiknutí tlačítka time shift se objeví nápis "Time shift is not available for this event copyring reason".Aktualizoval jsem software poslední aktualizací,ale moc jsem si nepomohl.Místo písmen s háčkem se ukázal otazník a po zmačknutí zmíněného tlačítka se objevil opět nápis teď v češtine "z důvodů aplikovaných autorských práv bohužel není pauza time shift pro toto vysílání k dispozici" . Mám kartu SKYLINK ICE je možné,že programy jsou nejak blokované proti nahrávání? Při nahrávání na DVD Recorderu vše je bez problému. Prosím poraďte.Pročetl jsem spoustu stranek,ale odpověď jsem nikde nenašel.Pevný dick je WD 500g je správně naformátovaný.přístroj je TECHNISTAR S1 Děkuji za každou radu. |
skurda
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
že by modul CI+ Neotion?v prípade, že používaš tento modul alebo iný CI+ modul je to možné.Vyhoď to a daj tam obyč CRW modul. mekcene a dlzne v cestine riešime na inom fore - všetko funguje ako má. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technistar S1mám tento prístroj a nahrávanie v pohode, modul mám Mascon/Irdeto a žiaden problém. Zrejme máš fakt modul Neotion. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Technistar S1Mam tiez ICE kartu. V module SMIT Irdeto nahravanie nefunguje. V CRW alebo v Skylink Neotion nahravanie funguje. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Technistar S1Podle mých zkušeností to vypadá tak, že pokud se do S1 dá modul s rozhraním CI+ (třeba Neotion CI+), tak má nahrávka "v sobě" kód přístroje, na kterém byla nahrávka pořízena a jde přehrát jen v tomto přístroji. Timeshift jsem nezkoušel a už asi nevyzkouším, protože jsem ho vrátil, resp. vyměnil za Mascom Irdeto/Cryptoworks. Při použití modulu Mascom IRD/CWR nebo SMIT Cryptoworks s ICE kartou v přístroji S1 je nahrávání bez problémů včetně přehrání na jiném TechniSat přístroji (konkrétně vyzkoušeno na HD8-SX). Modul SMIT Irdeto jsem neměl možnost vyzkoušet.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Problém v modulu myslím nebude...Mám taky Technistar S1 a používám modul CI+ Irdeto Neotion (karta Skylink ICE Výměna). Nahrávání mi funguje bez problémů. Je sice pravda, že moduly CI+ mohou mít autorská omezení pro nahrávání, ale já jsem se zatím s popisovaným problémem nesetkal... K nahrávání mám disk Verbatim Store n Go 500 GB. |
maulwurf
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
poděkováníDěkuji všem za rady, ukázalo se že za problém může CI SMIT. Koupil jsem jiný,jak mi poradil "Dagy2". Všechno teď funguje jak má Děkuji. |
skurda
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |