![]() |
|
Refres Sky linkPoprosil by som refres sky link karty 42008215479Dakujem Neviem prihlasovacie udaje |
intel
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 368 |
![]() |
|
RE: Refres Sky linkvytahni prijimac ze zasuvky , nahod ho a necht to bezet na CT1. zadnej refres nepotrebujes. minulej tejden sem takhle lapil opravneni ktery meli prijit max pred mesicem a trvalo to pul hodinyDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsUž pár týdnů pozoruju Tvůj boj s refrešisty, ale mám takovej dojem, že to je boj s větrnýmy mlýny. Máš můj obdiv a je pravda, že i já jednou tady žádal o refreš nakonec to byla moje chyba. Takže hledat chybu ve stroji nebo v obsluze toť vše. Pevný nervy ;) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Refres Sky linkto vime vsichni az na tech par malomocnejch ktery pevne verej tomu, ze zrovna jim to neposlali :(ja sem zvedavej kdy zacne delat neco redakce, ktera mela zakrocit hned a moderatori, kteri by mely tyhle temata nahned mazat. jenze to je prace a komu by se tady v cechach asi tak chtelo pracovat ze ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajs, slapetJá jsem teda nikdy o reautorizaci tady nežádal, umím si ji provést sám na webu, ale když už tvrdíte, že je to v člověku nebo přístroji, tak mi vysvětlete jednu věc. V jiném vlákně se už delší dobu řeší vypadávání dekódování šestice HD programů Skylinku. Jestli je to přístrojem (modulem), tak bych pochopil, že nějak zablbne a "opomene" přijmout příslušné oprávnění. Ale jak si takovýto přístoj může sám "vymyslet" jiné oprávnění, které spustí kanál, který nemám vůbec zaplacen (HBO)? Potažmo, když je to na X různých přístrojích stejná situace u několika uživatelů.Takže s těmi malomocnými trochu brzdi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Refres Sky linkja si vlakno moc nepamatuju, ale jestli se nepletu, nedokazali uzivatele ani kloudne rict jaky opravneni na ty karte maj. vsecky ICE co mam pod placem u pratel zadne takove chyby nevykazuji , tazke o malomocnosti muzem polemizovatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajsAle nějak jsi mi neodpověděl na to, jak tam může vzniknout to oprávnění, které tam nemá být, když tak nějak naznačuješ, že to, že je třeba provést reautorizaci, je rukama nebo přístrojem.Ty bys byl dobrej politik. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
bublajsA ještě drobnost, jestli si dobře pamatuji, tak v tom vlákně nešlo (nejde) o to, jaká všechna oprávnění jsou na kartě, ale o jedno konkrétní a to 0BBA, které občas nepřijde. Vlastně jde ještě o oprávnění 07D5, které se na kartě objeví místo 0BBA. No a to je to, co bych potřeboval vysvětlit, když je poukazováno na to, že je to přístrojem, že to nejde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Refres Sky linknojo, ale tady se ve valne vetsine resi karta cryptoworks ne a iceDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Refres Sky linka ne ice. sem se upsalDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
![]() |