Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

comag sl100hd

zamrzává a nikdo nevi proc

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: comag sl100hd

ted jsem ho mel v oprave protoze mi zacal zamrzavat obraz i vsechy funkce.sitove vypnuti nepomohlo.v oprave rekli ze nic nenasli ale ze jim to taky udelalo kdyz ho meli pusteny.ted ho mam uz asi tejden z opravy doma a zatim maka.dal jsem ho na cca 2cm spalky aby byl vyse a lepe mohl pod nim proudit vzduch kvuli chlazeni a zatim se to na chvilo osvedcilo.ted uz zacina zamrzavat skoro hned po zapnuti.

labi

Jak je ten kram stary ? Delalo to vzdy nebo za posledni dobou, treba po nejake zmene ?
Problem je, ze koupite nejlevnejsi kramy bez servisni podpory, proste jen proto, ze je to levne.
Muze to byt SW i HW problem, kvalitni servis by asi zjistil (vyloucil) HW problem, ale novy SW uz "dovozce" nezajisti. Stejne jako ty nebudes nejspis akceptovat cenu prace kvalitniho servisu (soude podle sortimentu, co jsi si vybral).
Moc dobre si pamatuju, jak byl pred casem (2 roky ??) tady ve foru ten Comag vychvalovan.
Konkretni radu ti nedam, musel bych to mit na stole, pak by se dalo neco rict.
Myslim, ze poradit ti muzu ale jedno - vyhod to a kup jiny - treba Arivu, ta je taky hromadne doporucovana - je levna a umi i EMU :))) :)))

J a
Registrace: 7/2005

To samý mě udělal taky.Ve Videotechu mi ho vyměnili v záruce za nový.

svijam
Registrace: 3/2009

no bohuzel se posral 2 mesice po zaruce a uplně z niceho nic.nejprve se zacal cukat zvuk a pak doslo i na obraz.a to vse behem cca hodiny.daval jsem tam tovarni nastaveni ale nic se nezmenilo.mam tam nejnovejsi soft a taky nic.vyjmuti modulu i karty nepomohlo bo se sekaji i nekodovane kanaly.obcas ma i svetle chvilky kdy treba bezi celej den v cajku a pak to zacne byt zle,nebo naopak se zacne cukat hned po zapnuti a behem par desitek minut se to na chvili srovna.davam mu jeste tejden a kdyz nesezenu nekoho kdo by to zprovoznil tak pujde z baraku.stejne ani nevim zda by v nem chodila skylink karta irdeto vymena.hodne vazne uvazuju o topfieldu 2050

labi

2050 je opravdu vyhra. Ostatne jako kazdej topfield.
O opravu se muzu pokusit, ale nevimn, jestli tva cenova predstava je realna.

J a

no pokud by to nebylo nic vazneho a oprava by stala kolem 500kc tak by se o tom dalo uvazovat,ale pokud by byl nejaky zavaznejsi problem,ktery by stal vic penez tak opravdu nema cenu opravovat vec ktera ma mozna ctvrtinovou hodnotu puvodni ceny.obvzlast kdyz jeste nevim jestli to bude brat ty irdeta karty a jestli se to vse snese se starym cam modulem,cervenym irdetem. atd :(

labi

r.lnb@seznam.cz
napis, poslu adresu.

J a

zjistil jsem ze kdyz satelit bezi normalne a nevypnu ho tak se nezacuka.pokud jej vypnu tak nastane opetovne cukani dokud se to neuklidni.satelit uz bezi 4 dny bez vypnuti a zatim jde jak vitr.

labi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra