Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

ICE karta

ICE karta,maximum hd 9100,čtečka CW .Karta naběhla do 3min.Zaregistrovaná,a po 22 dnech přestala jet-nenačítá zápisy-nejede.Číslo karty ověřeno-vše ok.(čt1 3h a nic)stará karta OK.Technik ve SKYLINKU mě posílá zápisy automaticky po půl hodině 48hod..zatím stále nic.CO DÁL?? Honza-dík za rady... :fuming:

HB001
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE karta

Skus ju v inom pristroji.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

No ten problém bude každopádně v kartě. Zkus jí dát na pět minut do mikrovlnky na střední výkon.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

A jaký zápisy posílá mikrovlnka? :laughing:

mik9
Registrace: 1/2011

To fakt funguje. Je to vyzkoušený.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

a co když nemá mikrovlnku :-)

pf09
Registrace: 8/2010

Nekompaktibilita modulu, buďto dát novější, nebo jiný nebo minimálně přeformátovat kartu v jiném modulu a zápisy snad projdou. Vsadím se, že pouze proběhlo global free, ale na kartě v přehledu subscription budou jenom tři zápisy 138 a 139, což by naznačovalo že karta jede pořád demu. Tento příjímač neznám, ale pokud jsem se koukal tak nemá vestavěné CW nebo UNI, nebo se mýlím ?

poudera
Registrace: 12/2008

poudera

zkošel jsem i opentel s CW čtečkou zabudovanou...2hod..a nic.

HB001
Registrace: 2/2007

2 hod to je nic ja som dal na stv1 a nechal celu noc a po 8 hodin slava nabehlo, prijmac som vtedy mal G.I. 870

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

maš zablokovane zapisy v prijimaci :8)

mirop
Registrace: 2/2008

vorti, vorti. nedodrzalo si slovo. a trepes kraviny.

grantec
Registrace: 3/2007

Tento víkend, konkrétne v sobotu doobeda som mal neskutočný problém rozbehnúť na certifikovanom prijímači Humax IRHD 5100s zhasnutú kartu výmena ICE po 20 dňoch. Po zaregistrovaní a vyskúšaní všetkých možných známych postupov sa to podarilo asi po 4 hodinách. Neviem či nebol nejaký problém aj u Skylinku, lebo doma mi nabehla zopár-krát hláška kódovaný kanál v priebehu pozerania TV na mojom prijímači s kartou CW.

doky
Registrace: 1/2007

Tak já jsem po třech dnech pustil svůj Octagon SF-918 HD. Asi 20 vteřin jsem měl ČT 1, pak jsem to přepnul na Novu HD. Stále to po chvíli zamrzao a objevila se hláška : " E 120-4 zpětný kód rezervované chytré karty ". Nakonec jsem to přepnul několik minut na ČT 1 a po opětovném přepnutí zpět to bylo již OK.h

lis
Registrace: 9/2006

Jo ještě doplňuji, mám modul Neotion a kartu Výměna

lis
Registrace: 9/2006

HB001

OK, takže dát kartu do jiného modulu a nebo třeba do toho OPENTELU s CW (jakej tam je firmware?) a požádat technika pomocí helpdesku v sekci pro partnery na stránkách skylink o preformat. Ta sekvece je na staelitu ve smyčce tuším max 2 dny. Nejsou to zápisy ECM a EMM nebo jak se ksakru jsmenují ale dojde k novému nahrátí softu do karty která toho v globalfree moc neumí.

poudera
Registrace: 12/2008

@vortimod uff ice (a aj ine karty) do mikrovlnky ved to obsahuje kov a potom dopadne ako v tych co testuju mikrovlnku na discovery (resp ta mikrovlnka )... zla rada nedoporucujem lebo karta sa zapise naveky ale uz na dozivotne a aj z hasicmi.. :) ... neviem preco ste taky zlomyslelny.. :zombie:

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra