![]() |
|
Ca modul + skylinkZdravím, jaký CA modul doporučíte pro příjem se skylinkem, aby tam jela ice a do budoucna i irdeto, v případě vypnutí cryptoworks.díky |
ardno01
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkTo je různý podle přijímače. Napiš přijímač.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkCAM Cryptoworks SMIT alebo CAM Irdeto SMIT na obidvoch ide karta ICE 01 a ciste Irdeto 01Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkPardon na CAM Cryotoworks ciste Irdeto 01 nejdeDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
TechniSat a Neotion NEUrčitě mohu NEDOPORUČIT modul Neotion CI+ do TechniSatu obecně (podle Omko digital). Já jsem ho nakonec vyměnil za Mascom Cryptoworks+Irdeto. Sice pomalý start po zapnutí přístroje (cca 5 až 7 vteřin hláška zakódováno), ale když se pak "rozběhne" tak je v pohodě. Přepínání celkem svižné (to se o Neotionu říct nedalo).Ale jak již bylo popsáno mnoho stránek. Je to přijímač od přijímače, dokoce i v rámci jedné značky se musí laborovat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkJá mám Technisat HD8SX + Mascom a zamrzá mi někdy obraz asi na 3 sekundy a pak se to rozeběhne. Právě dnes bych chtěl otestovat jiný, či to nebude lepší, tak uvidíme...Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
Nalim2Máš v něm poslední soft 1.23? Mě byl tenhle Mascom Cryptoworks+Irdeto doporučen do HD8-SX technikem Eltasat, dokonce i před SMIT Cryptoworks. Ale Omko zase doporučuje SMITa, tak nevím. Toho jsem používal přes 4 měsíce (teď ho mám v jiném sat.přijímači) a myslím, že je srovnatelný s Mascomem. Má teda rychlejší start po zapnutí satu.Mascoma mám od minulého pondělka, ale žádné zamrzání obrazu jsem nezaznamenal. Jo párkrát se stalo, při přepnutí hláška "Kódováno ..." tak na 2 vteřiny. Ale že by zamrzal obraz při puštěném jednom programu, to ne. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkJá mám Technisat HD-8SX a dekodér Technisat CW, bez problému. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
ardno01"...aby tam jela ice a do budoucna i irdeto, v případě vypnutí cryptoworks".Karta ICE pojede v modulech CRW i po vypnutí CRW, protože je karta obsluhována ze strany providera stejnými "příkazy" jako karta Irdeto, ale karta sama pak provádí emulaci tak, aby v CRW modulu mohla fungovat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerMám tento HD satelit teprve 3 týdny, ale to zamrzání obrazu je od počátku, tak 2x-3x za večer tak na 3 sekundy (to nejde ani zvuk) a pak se to samo rozejde. Někdy se objevovala i hláška při přepínání HD kanálů ohledně kodování a vložení karty... ale ta se už nyní neobjevuje. Doma zkontroluji soft, ale měl by být ten nejnovější.Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkV Technisat HD-8SX som použil modul Irdeto SMIT s kartou čisté irdeto. S modulom Neotion boli problémy.http://www66.zippyshare.com/v/21569435/file.html |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkA pro AB CryptoBox 300HD co doporučíte?může tam bý ten mascom? |
ardno01
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
ardno01Na AB fóru (nebo jak se to jmenuje) určitě něco bude.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@ardno01Ak nepotrebuješ uni čítačku a prijímač má slúžiť iba na Skylink, tak si kúp napr. Humax IRHD-5100 alebo LinkBox HD Skylink Ready.Ak si si vybral AB CryptoBox 300HD kôli cene, tak musíš ešte pripočítať cenu modulu a možné problémy. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
joscertaky mám někdy hlášky - kodovano - ,ale za 2 vt to jede a je to pokaždý jiný program . Se SW 1.20 a se starou kartu nebyl problém, změnil jsem SW na SW 1.23 a POZOR mám stále starou kartu a ty hlášky se mi někdy ukážou .Přemýšlím zdali se mi hlášky - kodovano - vytratí až dám novou kartou , nebo to vrátím zpět na SW 1.20 i ten spolupracuje s novou kartou ICE prosím prí to jde zpšt přehrát , ale poradte mi jak . Asi nahrát ze stránek MASKON SW 1.20 na SD kartu kterou dám do televize a přehraji je to tak ? . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkNeotion Skylink nekupovat, samy problem... Len do sat. prijimacov a nie technisat. Keby nhodou niekto chcel, predam za velkoochodnu cenu. Doporucujem SMIT fialovy. Aj v Panasonic, Samsung telkach plne funkcny...zatial ziadny problem.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
standa111Bohužel nevím, jak provést nahrátí staršího SW do modulu Mascom. Jednak mám modul krátce a ani to nějak nepotřebuji a doufám, že třeba přijde ještě nějaký novější, kde budou ty hlášky vyřešené. Jednou, dvakrát za večer se to dá vydržet.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Ca modul + skylinkMascom Cryptoworks+Irdeto..vypněte veškeré hlášky v modulu..a nebude přímrzat obraz :)) ..a neoperujte kdo kde píše a radí!!ptejte se chlapů s montáží!!A ne obchodníků:levně koupit a draho prodat :)) |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
exmatHláška "Zakódováno ..." se vypnout nedá. Mám hlášky vypnuté (OFF) a když zablbne oprávnění od operátora, tak to tam prostě vyskočí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |