Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadky HD na Skylinku - pokračování III

Navazuji na vlakno, ktere jiz ponekud spadlo dolu a ne vsichni zde pouzivaji trideni podle reakci:
https://www.parabola.cz/forum/topic-62676/

Takze panove, system byl prave rekonfigurovan, takze bych rad mel ohlasy, zda jsou nejake vypadky te nestastne 6 HD kanalu. Diky.

koudelka
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování III

akurát dnes pred obedom som mal výpadok zápisu 0BBA
uvidíme do piatka či to vydrží ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Mam Ice Kartu vymena uz vyse mesiaca,ale ani raz my nevypadol ani jeden program,prijmac DM 800 Uni citacka,emulator SCAM 3.60 :) R^

Power150
Registrace: 3/2009

Navrhuji psát jen když to někomu od teď vypadne, ať se v tom dá lépe orientovat.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Power150

Mne take nic nevypadavalo, tyka se to minoritniho poctu zakazniku, kterym je potreba pomoci, protoze si za sluzbu radne plati a opravnene se take chteji divat.

koudelka

ZdenekMi

Ano rekneme od 14.30 dne 9.6.2011 prosim hlaste zda mate nejaky vypadek 6 HD kanalu Skylinku R^

koudelka

takže od dnes by to malo byť už v poriadku že
no šak uvidím do nedele času dost ;)

🇸🇰

Jupi

koudelka

To suhlasim.

Power150
Registrace: 3/2009

Tohle se vyřeší teprve časem, až Skylink bude používat párování karet. Pak nebude problém. Takhle má každý pocit, že když někam poslal 500,- Kč za předplatný, tak to musí chodit samo. Bez toho aby musel řešit jakýkoliv věci s tím spojený.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

krom bouřkové aktivity OK(ice karta ariva200 a miniIPargus)
ps: argus evidentně lepší při slabém signálu co prochází nabumbanými mráčky:-D

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

nech mi skylink posle kartu ja mu budem kazdy den hlasit chyby ako beta tester

funtomas
Registrace: 12/2009

Viem že je to mimo tému, ale nechcem zbytočne zakladať novú tému. Chcem sa opýtať - ak ste niekto objednávali kartu výmena cez skylink stránku, za akú dobu Vám prišla poštou. Pýtam sa preto, lebo som minulý týždeň objednával cez skylink stránku kartu výmena spolu s hd prijímačom a zatiaľ mi nič neprišlo.

palo
Registrace: 1/2006

no skylink se opět ukázal mám kartu Next a předplacen balíček Kombi bohužel od měsíce června přestal jít balíček KOMBI na kartě nadřazené běží normálně.Tak mi někdo řeknite proč se tak stalo,protože na skylinku nereagují na emaily a už vůbec se tam nikdo nedovolá.Po kontrole na www.skylink.cz normálně by mělo vše jít,ale bohužel nejdeto a nikdo nic.

bojda
Registrace: 5/2009

palo

2 tyzdne

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

skylink potřebuje fungovat jako UPC prostě. nebo DIGI. nelze se spoléhat na to, že divák si už nějak poradí. musí se spárovat karty

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

To palo

Karta přišla za týden

Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink

toto
Registrace: 10/2006

vortimond

Tak běž k Digi nebo UPC, ale už prosím tě přestaň plnit tohle vlákno tou tvou obscesí s párováním karet.

ZdenekMi

Já vím, že to čtou (aspoň občas). Proto jim radím jak to vyřešit.

vortimond

vortimond

Prosim mohl by si nez*sirat toto vlakno, zadne parovani nic neresi, neni k nemu v tuto chvili ani zadny racionalni duvod jako je PPV nebo video on demand. UPC sve nove karty ICE Irdeto take nebude parovat.

koudelka

Ale dyť má pravdu..si kupte co Vám p.Glisník certifikoval a nebudete tu furt vybulovat že Vám něco nefunguje.Za svojí osobu mohu říct to samé o Vás že to tu z.asírate nekonečným spamem koho to zajímá že Vám furt něco nefunguje připadá mi to tu jako info cheat na Skylink a né jako forum kde bych se měl něco dovědět,zatím vím jen to že Vám nefungujou Ty Vaše křápy a to mě moc neobohatí :laughing: :laughing: :laughing:

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

skohy

Fóra jako tato jsou od toho, aby pomohla ostatním s nějakým problémem. Koudelka se nám tady snažil pomoci namísto od vás. A tohle prázdné plkání o nesmyslech a urážky ostatním jsou na nic. Založte si tedy prosím vlastní vlákno a tam to můžete ventilovat.

ZdenekMi

@koudelka

UPC bude mit ICE karty?Nebo pujde do cisteho IRDETA?Nechci zakladat nove vlakno.Napadla me uz i mirna fantas(nevhodné slovo)ie,ze poslou nove softy do svych prijimacu (SD) a udelaji z nic IRDETA:).Ostatni karetnici se svymi prijimaci budou muset upgradovat:).Jsem fakt zvedavy.

hdpe
Registrace: 11/2007

já dam vediet najskor zajtra alebo v sobotu či to vypadlo alebo nie zatial to bolo vždy po 2 dnoch tak uvidíme držim palečky R^

🇸🇰

Jupi

pan ZdenekMi

Né né já tu nejsem žádným katem ani ničím jiným ale nebylo by lepší pane ZdenekMi směrovat Váš nářek někam jinam,třeba tomu komu platíte vemte to objektivně co se tu děje po zapnutí ICE a IRDT karet,pouze ohlašovna komu co kde a na čem nefunguje nebylo by opravdu lepší ohlašovat to na stránkách k tomu určených tedy Skylink.Je mi Vás všech opravdu líto,chyba asi není na Vaší straně ale je smutné to že když někomu za něco platíte a korektně Vám to nefunguje že jste naštvaní,to chápu a naštěstí jsem tohoto problému ušetřen,mě tedy v UNI čtečce jede karta od mého italského p.Glisníka na jedničku a nemusím tedy volat nebo psát do Milána že mi něco nefunguje(a neberte to ve zlém není to výsměch) :(

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

skohy

Ne že bych chtěl také přispět k zas*rání tohoto vlákna ale musím se tě zeptat (a už jsem se asi ptal, jen jsi mi neodpověděl).
Jak může být na vině sat.přístroj (i kdyby to byl křáp jak píšeš), když programy se nedekódují na omezené sortě karet (ať jsou v jakémkoliv přístroji/modulu) kvůli tomu, že pravděpodobně z odbavovacího střediska z nějakého záhadného důvodu nepřijde to správné oprávnění na kartu v tom přístroji? Pokud místo oprávnění 0BBA přijde 07D5, jak potom může být rozkódován program, který patří pod oprávnění 0BBA?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

skohy

A mohu tě ujistit, že situace je řešena. A to je informace z velmi dobrých zdrojů.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra