![]() |
|
showboxprosim vas o pomoc. mam tento pristroj showbox s 301 platinum. pridal jsem si monoblok pripevnil na parabolu. astra 23,5 jede vse ok. astra 19 dam prohledat a najde mi to jen nektere programy kdyz dam pridat transporder napr abych tam mel eurosport nebo rtlka a dalsi tak nic. ale naslo mi to renault tv a cnn a euronews potom radu zakodovanych. potom jsem tam dal seting od jednoho tady co mi pomohl ceske jedou ale nemci ne proste bud jedno nebo druhe a na dajseku muzu prepinat jak chci a nejde. takze jsem se vratil k tomu puvodnimu co aspon neco slo. muzete mi prosim pomoct jinak to rozbiju uz prosim moc |
anubis213
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 218 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: showboxHned jak napsal Renault tv, tak to muselo být každému trochu zasvěcenému jasné.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: showboxTomík: Ale on to může mít i dobře , protože Renault TV je i na 19,2 na TP 11509V , ale spíš se kloním k tomu, co jsi naznačil - jestli jsem dobře pochopil, myslíš, že je na Eurobirdu....Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: showboxJe to tam dlouho? Já si ho z této pozice nějak nemohu vybavit. A to už znám snad 100 různých tp zpaměti. Vidíš to, i mistr tesař.. :))Odvolávám co jsem odvolal.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: showboxNo nějakej rok asi jo... Ale z toho si nic nedělej, beztak to má tak, jak jsi to myslel ty.. :)))Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: showboxnějakej rok..tý jo, tak to je počátek alzheimra :crying:Ale každopádně bude nejspíš průser v nastavení povelů diseqC. Ještě větší průser je, že uživatelská přívětivost menu SD Show.xxx se pro laika téměř rovná absolutní nule. Poráží ho už jen vestavěné tunery v TV samsung, LG a zejména Sharp, z kterým jsem měl tu čest naposled.. To by jeden nevěřil, co vše musíš udělat, než se dostaneš k manuálnímu ladění. Kdo neviděl, neuvěří. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomikvidel zrovna ted v tydnu a verim R^, jestli je to tedy ten televizor s "vodorovny, svisly, nizky, vysoky", nebo jak to tam bylo domrte rozpitvany ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Tomepříště se nechám u Tebe vysvětitDatum přidání: 10.06.2011, 06:36.53 DNES! RE: showbox Hned jak napsal Renault tv, tak to muselo být každému trochu zasvěcenému jasné.. Autor: Tomik535 Datum přidání: 09.06.2011, 22:18.42 včera dokážeš přečíst kmitočet toho Renaultu? asi tě předám saxíkovi! Registrován: 01/2009, Autor: tonek |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
anubis, gambusJe blbost hledat program z družice o které nevím, jestli je správně naladěna - už jen tím, že jsi mrskl do paraboly monoblock se to mohlo rozhodit. Takže já bych si stáhl z Openboxfora setting klidně pro celý orbit, pro 19 a 23 přiřadil diseq A a B, nebo naopak a mrknul co se děje. Pokud něco nepojede - doštelovat anténu, přehodit monoblok na druhej krk apod. Jasný? |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: showboxuz je to vyreseno zavolal jsem firmu stalo me sice 700kc ale jede to. prisel 20min mu to trvalo nez to pridelil doladil parabolu a jede to.diky vsem |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |