![]() |
|
Vysílání TV Nova - leden / únor 2011Píšu diplomovou práci na téma reklama speciálních časopisů v TV. Na přelomu ledna / února 2011 běžel na TV Nova v hlavním vysílacím čase TV spot na časopis Křížkový steh, jednu chvíli to bylo v telce pořád, až to otravovalo. Potřeboval bych tento spot ještě jednou shlédnout a konkrétně ho v diplomové práci analyzovat, ale bohužel se mi ho nedaří nikdy najít. Měl jsem nějaké starší nahrávky z té doby v rekordéru, ale nepodařilo se mi to v nich objevit. Zkoušel jsem kontaktovat TV Nova, tam mi bohužel odpověděli, že mi neumí pomoci.Chtěl bych poprosit pokud by měl někdo z období ledna / února 2011 nahraný stream TV nova, zda-li by se mi mohl ozvat. Kdyby se reklama dohledala nabízím odměnu 500 CZK. Moc díky |
Tomas25
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Vysílání TV Nova - leden / únor 2011tak to maš blby nevim ktérej chytrák by si nahrávál reklamu tady radu nečekej |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Vysílání TV Nova - leden / únor 2011Tady je každá rada drahá. Snad by Ti alespoň Nova mohla sdělit zadavatele či výrobce té reklamy ... |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
smsmaniakaždej chytrák nahrává reklamu,když nahrává film,jinak to nejde,když má naprogramováno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
to pierrepetrChytrák si nebude nahrávat film z Novy..takový sr.čky :bomb: |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Vysílání TV Nova - leden / únor 2011nejlepší filmy jsou na HBO a Cinemax tam mas lepší kvalitu sice to opakujou ale koukat na ty debylni serialy co davaj ne jen na nove ale i na prime je to hruza :razz: |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
Jinak u mě S.P.A.M.,který patří minimálně do inzerce..... :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
sigurpodívej kamaráde,mám komplet Cslink,Skylink,UPC direct,nejvíce nahrávám z Novy HD,N.Cinema,Barandov,HboHD málokdy,Filmbox HD jednou za rok,každý má jiné chutě a kvalita je pro mě jen bonus,mě zajímá obsah R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Vysílání TV Nova - leden / únor 2011vím že pravděpodobnost není moc velká, ale alespoň nějaká jo, tak to zkoušímtřeba u sousedů jsem našel z tohoto období nahráno pár pořadů, ale mimo prime time, takže to tam nebylo, možná se najde někdo kdo má tak rekordér s diskem ve kterém bude nějakej film nebo seriál z tohoto období |
Tomas25
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |