![]() |
|
deaktivace CW kartyVčera jsem při nahrávání nového softu do svého STB zkusil strčit do čtečky starou CW kartu, která by měla být již dávno nefunkčí. Měla se automaticky po zaregistrování ICE karty "výměna" deaktivovat. Byl sem ovšem hodně překvapen, že karta běží a dokonce mi na ni běží všechny programy, které mám aktivní i na ICE kartě. Krom nově přidaných HD(což je pochopitelné). Máte podobnou zkušenost?Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyja budu jen hadat . co to je davno nefunkcni ? mesic dva ? ja tedy presne nevim jak vypada momentalni opravneni na cw karte ale meli trvani 3mesice. takze jestli ty ses mesic nebo dva od vymeny, tak stale muzes mit na karte takovato opravneni a skylink uz neposila mazani nebo mas kartu za blokem a on ti je nemaze. co neni muze byt. nedavno sem zkousel kartu co byla opravdu dlouho nepouzita a tam se ty opravneni smazali behem noci.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyAha tak možná je to tím. Já myslel, že se deaktivuje hned po zaregistrování ICE. Tedy aspoň takto to podával Skylink. Za blokerem ji nemám.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyMě hlavně překvapilo to, že na té CW kartě běží HD+ nabídka, která tam před tím nebyla. Před výměnou jsem měl na staré CW kartě Multi HD, to jsem ukončil a běžel tam pak jen základ. Pak jsem karty vyměnil. Takže nějaké nové zápisy na CW kartu musely po výměně přijít. :ODreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyTeraz som vyskusal staru deaktivonanu kartu CW (pred ICE Vymena) a nejde na nej nic. Deaktivovana cca 6 mesiacov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyna stranke skylinku pisu,ze ma byt stara karta deaktivovavana do 24 hodin.V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartynapis rychlo do skylinku,ze ti ide nieco co nema,nech to hned stopnu,ved,kde by sme takto dosli,vsak? |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
2003begiTak ono to asi do 24 hodin bude deaktivováno, ale těžko se "mazací" zápisy dostanou na kartu, když ta je v šuplíku.Já tipuji, že je to tak, že kdyby byla stará CW karta v zapnutém přístroji v době do 24 hodin po zaregistrování výměny, tak se deaktivace provede. Ale zřejmě čím později po registraci výměny je datum, tak možná jsou posílány mazací zápisy méně často. 1x za den, pak 1x za 2 dny a pak třeb 1x za tři dny, aby nebyl systémy zbytečně těmito informacemi zatěžován. No ale možná se mýlím a je to úplně jinak. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscera mozno mas pravdu :-)V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
BrutyJsi naprosto mimo realitu a nebo sis pořádně nepřečetl o co mi v tomto vlákně jde.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyTu tezi o těch 24 hodinách vyzkouším a uvidíme. Spíš jak sem psal je divné, že na kartu, která má být deaktivována příjde zápis na HD+. Ještě jsem si všiml, že na ICE kartě je v menu příjmače jiné číslo karty, než ve skutečnosti mám.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyV menu přijímače může být zobrazováno tzv. "cryptoworksové" interní číslo karty. Není to z mé hlavy, někde se o tam tady na diskuzi už psalo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerAj ja mám v menu prijímača na Ice karte iné číslo,ale na gitalke a v menu to isté. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
puderProtože Gitalka je sama o sobě jen Cryptoworks. ICE karta se navenek chová jako Irdeto, ale v Cryptoworks modulu (čtečce) se zřejmě ukazuje to interní CRW číslo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: deaktivace CW kartyTakže, karta CW stále funguje a večer jsem okonce zjistil, že je na ní aktivní krom HD nabídky i LEO TV a Daring TV. Takže já jsem z výměnou zatím maximálně spokojen. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
![]() |