![]() |
|
Technisat Digit HD8SXZdravím!Tak jsem trošku poexperimentoval s moduly, ale výsledek nebyl nejlepší. Včera jsem vyzkoušel Neotion, ale pracoval velice pomalu a některé pozice mi vůbec neotevřel, tak jsem upgradoval Mascom na 1.23 (měl jsem 1.22), ale myslím, že se to moc nezlepšilo. Při puštění TV mi trvá asi 10-15 sekund, než se kanál (Čt-1) načte, (to mi předtím při 1.22 nikdy nestalo) a častěji se mi teď stává, že při přepínání mi to hází hlášku vložte kartu nebo nemáte oprávnění.... a pak se to po přepnutí na jiný kanál a zpět opět načte. Máte někdo praktické zkušenosti s verzemi 1.22 a 1.23 modulu Mascom? Už se mi ani nechce zkoušet Smita, ale asi ještě vyzkouším také. Díky za postřehy. Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8SXV tomto vlákne sa niečo podobné riešilo a bol si pri tom. Dával som tam aj odkaz na foto modulu ktorý som použil a doteraz bez problémov.Dohodol som sa u predajcu SAT techniky, že prídem s prijímačom k nemu a vyskúšal som niekoľko modulov - vybral som Smit. https://www.parabola.cz/forum/topic-62700/ |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8SXtaktiež je v rôznych fórach jasne nepísané, že Neotion NE, NE a NE. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8SXJasně. Tentokrát my šlo o ten soft 1.22 - 1.23 a praktické zkušenosti...Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8SXmám mascon a zrobí mi to možno tak 1 za 100 prepnutí....radšej počkam 2 sekundy až to načíta, ako nemôcť nahrávať alebo iné na Neotionu |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
dokyAhoj, jaký máš ten modul Smit - typ - v HD8-SX.? Dík CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Asi CRW SMITJá mám v HD8-SX a i v S1 nejlepší zkušenosti s modulem Cryptoworks SMIT (modrozelený). Neotion již nikdy ne. Ten jsem si nechal vyměnit za Mascom CRW+IRD. Ty mám celkem 2 a dělají oba to, co popisuje Nalim2. Možná by bylo dobré tam nahrát nějaký starší soft, který i kartu ICE obsluhoval jen jako CRW a ne Irdeto.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerMě zajímá karta čisté IRDETO a k tomu OK modul do HD8-SX, potom budu řešit co do STR1. Dík. |
CES
![]() |
|
CESTak jestli chceš od SMITa modul čisté Irdeto, tak to může být jeden z těchto dvou:http://www.eltasat.cz/satelitni-prijem/irdeto-secure-cam http://www.eltasat.cz/satelitni-prijem/irdeto-secure-plus-cam Ale jak "chodí" v HD8-SX? Na to jsem zatím nikde nenarazil, že by o tom někdo psal. Ale je fakt, že jsem zase nijak usilovně nehledal. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@CEShttp://www66.zippyshare.com/v/21569435/file.htmlAhoj, prijímač som montoval známemu a nechal som doviezť z Nemecka Technisat Digit HD8+ kôli HD+ karte, ktorá je pribalená v krabici. Ty máš HD8-SX, ale v tomto by som problém nevidel. Kartu som použil ICE HD, známy si predplatil teraz multi, zápisy bez problémov, prepínanie a otváranie kanálov tak isto. Zober stroj niekde do predajne a vyskúšaj to tam. |
doky
![]() |
|
joscerDik za info, mi to teď v modulu SCM CW a CW SKY karta OK super chodí. Stále Tebe a ostatní zde sleduji a porovnávám, už jsem byl rozhodnut pro modul Mascom CW/IR, ale doky mě zvyklal. Neustále to sleduji i na El. odbor. e-shopech. Tak mě zajímá co má doky za toho Smita - snad " nepráší" . Jos. Dík. |
CES
![]() |
|
dokyV DB prodávají HD8-S i mohou SX, ale se Tě ptám na ten modul Smit - Typ. - jsou 3 modely CA. Který máš ? Dík. Rv |
CES
![]() |
|
@CESNo presne ten, ktorý vidíš na fotke v odkaze o tri príspevky vyžšie. |
doky
![]() |
|
dokyJo dík, ale to je super zpráva, mi to 21569435 life.html na seznamu a googelu PC nenajde a Tvůj odkaz vždy neotevře. Tak jaký typ - komerční, snad nemáš profi. Dík CES. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8SXV pohode modul strong CW karta UPC + modul CW SCM SkyLink karta Crypt. (ICE robí problémy) taktiež modul easy.tv twin robil problémy ako výpadky alebo vôbec nedekódoval HBO HD UPC. |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
dokyJo dík, odkazem ne, ale kop.+ PC ano. R^ |
CES
![]() |
|
@CESŽe link nejde otvoriť som nevedel, mne ide normálne. Smit fialový na potisku so zámkom.http://www.kalicomp.sk/kalicomp/eshop/35-1-Satelitna-technika-a-DVB-T/189-2-Karty-CA-moduly |
doky
![]() |
|
dokyDík, hotovo , jsme se na Tvůj odkaz dostali jinak. Uloženo. R^ |
CES
![]() |
|
![]() |