Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přechod z kabelovky na SAT

Ahoj,
už delší dobu zvažuji přechod z kabelové TV na satelit. Momentálně mám od UPC základ přes DVB-C za 300Kč. Zajímá mě jestli mám jít radši do Skylink nebo CSlink? Koupil bych jen jednorázově kartu (žádné programy navíc). Chtěl bych taky chytat Eurosport z Astry 19.2. Bude mi na tyto dvě družice stačit 60cm parabola s jedním konvertorem (tu už mám) nebo budu muset přikoupit ještě jeden? Ještě mi tu taky můžete dát tip na nějaký levný HD přijímač. Televizi mám Samsung LCD 82cm. A poslední otázka - jak velký asi bude rozdíl v kvalitě obrazu (sat vs dvb-c od UPC)? Díky za odpověďi ;)

peter8
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přechod z kabelovky na SAT

Pokud chceš CSlink tak ti stačí parabola 60 cm, na Astru 3A je dostačující. Pokud chceš SKylink (některé programy z 19,2 a všechny ostatní z 23,5) tak je ta 60 cm parabola nedostačující.

Mí zákazníci říkají, že obraz ze satelitu vůči kabelovce je úplně o něčem jiném i v SD provedení ;)

netace
Registrace: 12/2008

RE: Přechod z kabelovky na SAT

Jdi do Sky-linku nebo CS-linku, UPC je drahé. Pořídit 85 cm parabolu + multifocus na družice 13,0° + 19,2°+ 23,5° + 28,2-5°E + DisegC 4/1 - OK základ, to už stavěj stáré tetky. R^

CES
Registrace: 4/2007

zbytočnosť

ak chceš len základ, stačí Ti DVB-T, tuner je v každej novej telke, nemusíš platiť tanier, box ani kartu ... samozrejme záleží od lokality

mmc
Registrace: 1/2006

@ peter8

V prvom rade by som napísal zoznam, ktoré programy chcem aspoň jeden rok pozerať, až potom by som riešil to čo je drahé a čo sa oplatí.

skynett
Registrace: 8/2009

Peter8

Pokud chceš jen základ, tak je to jedno, pokud i placené programy tak mrkni na jejich weby, porovnej nabídku programů a ceny balíčku a pak se rozhodni. Hlavně si pak při koupi dej pozor, jaká příjmač kupuješ, ať ho po roce nemusíš kupovat nový kvůli nové kartě(Irdeto)

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra